vrijdag 18 september 2015

Zolderverbouwing zonder wasmachine

Tja, die zolderverbouwing he. Ik was een beetje 'vergeten' dat het toch behoorlijk afzien is, voordat je er je mooie zolderetage voor terug krijgt. Ergens, ergens wist ik het natuurlijk wel. Ik heb al vele verbouwingen meegemaakt. Maar je hoopt altijd dat het meevalt.

Een verbouwing levert eerst altijd een hoop stof op. Daarna begint het wat op te knappen en nog later moet je zelf aan de bak om het af te maken. (schilderen, verven en vloer leggen) Oja!

Dus nu zitten we in de stof fase. En volgende week wordt er weer opgebouwd.

Intussen heb ik geen wasmachine en droger tot mijn beschikking. Want die staan goed ingepakt in een hoekje van de zolder. Ik heb ooit eerder 6 weken zonder wasmachine gedaan, maar toen had ik nog maar een kind. Nu heb ik er drie, en stapelt het wasgoed zich razendsnel op. Zelfs als ik ze wat langer in hun kleren laat lopen dan ik normaal zou doen. Een gezin met 5 heeft nu eenmaal veel was. Ook dat had ik kunnen weten...

Binnenkort kan ik alles weer inhalen. Het schoonmaken en de was doen. En tot die tijd kijk ik af en toe mijn buurvrouw of overbuurvrouw lief aan.

Heb jij wel eens een tijd zonder wasmachine gezeten? Hoe deed je dat?

1 opmerking:

  1. Zonder wasmachine zitten vind ik echt niet te doen! Superlastig. Is er bij jou een wasserette in de buurt misschien?

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!