vrijdag 25 september 2015

Deze mama rent

Laatst zei ik al dat ik zou meedoen aan een soort interviewtje. Nicole, die diverse sites heeft vroeg of ik mee wilde doen voor haar site Ren mama, ren.
Ik vond het wel grappig. Al rende ik natuurlijk pas een paar weken.

Bij deze de link:
http://www.renmamaren.com/2015/09/hardloper-mirre.html
Over hoe ik begon met rennen, en nog wat meer.

Inmiddels heb ik al een kleine week niet kunnen rennen vanwege een kleine knieblessure. Niet opgelopen met rennen, maar gewoon door verkeerde schoenen te dragen overdag...pff jammer he? Je weet wel, van die goedkope schoentjes...
Ik had een beetje kniepijn, maar wilde toch gaan rennen de dag erna. Hoopte dat de pijn juist weg zou gaan (dat gaat wel vaker zo). Helaas, na 20 min kwam de pijn opeens sterk terug. Ik baal er goed van dat ik al een week niet kan rennen. Begon er steeds meer van te genieten!
Ook het idee dat ik minder hard kan wanneer ik weer begin, vind ik jammer. Ik wilde een Evy lesje van een week ervoor pakken, om het weer langzaam op te bouwen. Hopelijk lukt het om zonder pijn te rennen.
Nu rust ik nog even goed uit met mijn knie. Hij is nog niet 100%. Wel een goed excuus om de hele week op de lekkerste sportschoenen te lopen. Of soms trek ik m'n heerlijke hardloopschoenen aan, in huis. Want de kleur is wel erg exotisch voor op straat ;)

Heb jij wel eens een blessure gehad met hardlopen? Of juist een waardoor je niet meer kon hardlopen? 

1 opmerking:

  1. Toen ik net begon liep ik op een paar goedkope schoenen van de Schoenenreus. Ik kreeg toen ook knieklachten. Toen heb ik goede schoenen gekocht en verder nooit meer last gehad.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!