maandag 17 augustus 2015

Spullen verkopen als je kinderen groeien

Nu mijn jongste steeds groter wordt, heb ik steeds meer (baby)spullen niet nodig. Tijd om een beetje op te ruimen dus!

Een tijdje geleden gaf ik de wipstoel al weg. Het ledikant is terug naar familie. Vorige week verkocht ik een draagdoek, want hij wilde er toch niet in. De draagzak gebruik ik nog wel eens.
De badset is gereserveerd. Ook verkocht ik een paar dure voedingsbh's. Je krijgt er niet de hoofdprijs voor, maar alle beetjes helpen. Zowel qua ruimte als qua financiën. Al met al, heb ik door die kleine beetjes toch zo'n 75 Euro al bij elkaar. En mijn marktplaats is nog niet leeg ;)

Bovendien spaar ik voor een nieuwe tuinset, sinds een vriend van mijn man door een tuinstoel is gezakt. Natuurlijk is een 'nieuwe' tuinset eigenlijk niet per se nodig. De afgelopen jaren hebben we het altijd gedaan met krijgertjes. Dus we hebben een soort plastic eettafel met een vuurwerk-gat erin, we hadden twee gekregen stevige tuinstoelen- nu dus een kapot- en we hebben twee minder stevige campingstoelen. Ook hebben we nog een klein campingtafeltje met een vlek, wat we weinig gebruiken. Een allegaartje zowel in kwaliteit, als qua kleur. Blauw, groen, wit en wit met mintgroen. Ehh prachtig dus. Wel al jaren functioneel, en we hebben er dus totaal geen geld aan uitgegeven.

Ik wacht tot de echte sale begint om mijn slag te slaan voor een mooie set. Ik weet precies wat ik wil, en de huidige prijs vind ik teveel. Dus ik hoop op een korting van 30-50% binnenkort. Kunnen we in de kraanzomer nog lekker buiten zitten.

Heb jij al je babyspul al weggedaan? En verkoop je ook wel eens spullen met een bepaald doel, of gaat het geld op de grote hoop?

1 opmerking:

  1. ik hoop er ooit eens tijd voor te hebben om weer te gaan uitzoeken en verkopen.. de hoofdprijs hoef ik er echt niet voor. heb geen merkkleding liggen bijv.dus kan t niet kwijt voor veel geld. veel naar mn zusje gedaan die in juli bevallen is van ons prachtige nichtje! de hele babykamer is naar haar gegaan. gratis. en heel veel andere spullen. toch moet er nog veel weg. helaas kan niet alles weg :p omdat ik werk als gastouder zijn veel spullen wel noodzakelijk (inklapbare box, campingbedjes, ledikantje, wipstoel, wat reserve kleding ;) maar natuurlijk ook veel speelgoed wat niet weg kan ook niet als mn eigen kids ouder worden.. moet t wel gaan uitzoeken want 2 grote bakken duplo is ook weer niet nodig ;) maar nu nog even niet de tijd voor met meestal fultime (of meer dan fulltime) werken. maar gaat vast goed komen :) (ooit...)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!