zaterdag 9 augustus 2014

Vooruit bloggen

Vooruit bloggen. Het kan allemaal, blijkt. Hoewel ik nog niet de grootste held ben met dit soort websites, en vaak ook niet zoveel tijd heb om alles uit te pluizen, duurt het soms even voordat ik het door heb. Maar nu heb ik ontdekt dat je een blog kunt schrijven, en op een bepaalde datum en tijd online kunt laten verschijnen. Bloggen in het voren dus. In drukke tijden of tijden van vakantie of bevallingsverlof, erg handig! Ook als je op een dag heel veel inspiratie hebt, maar je lezers niet wilt oververmoeien met een overschot aan blogs. Op inspiratieloze dagen heb je er weer profijt van.

Zou je ook nog automatisch je nieuwe blogs op je twitter of Facebook kunnen laten verschijnen? Dat weet ik nog niet, dus het voelt nog steeds een beetje als handwerk. En ik weet eigenlijk ook niet of mijn volgers zich kunnen abonneren op nieuwe blogs, en bijvoorbeeld een mailtje in hun inbox krijgen. Al ben ik dus weer een kleine stap verder, ik heb nog veel vragen.
Stuur me gerust een berichtje als je een antwoord voor me hebt, dat helpt enorm :)

5 opmerkingen:

 1. Ja, dat kan ;) Met een soort service die if this then that heet... Weet alleen niet hoe het werkt, mijn man heeft het destijds voor mij ingesteld...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via 'ontwerp' - 'indeling' - 'gadget toevoegen' > 'volgen per e-mail' instellen en opslaan.
  Zo kun je ook je volgers plek geven op je blog. Kijk maar eens bij de gadgets die je toe kunt voegen via 'instellingen'.
  Als ik je verder nog kan helpen, mail gerust:
  musselkanaal55 [apestaartje] knid [punt] nl
  Met plezier heb ik je blog, vandaag nieuw ontdekt, van begin tot eind zitten lezen.
  Heerlijk, nuttig, inspirerend en gezellig!
  Als ik je kan gaan volgen, meld ik mij meteen.
  Groetjes,

  Jeanneke.
  http://dezondagssteek-jeanneke.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Jeanneke, ik heb meteen die functie toegevoegd. Zonder jou had ik die nooit gevonden! (vroeg me al af hoe andere bloggers dat hadden gedaan)
   Leuk om te lezen dat je me gevonden hebt en dat je het leuk vindt. Ik ga jouw blog ook bekijken!

   Groetjes,

   Verwijderen
  2. Dat is je mooi gelukt. Ik bedoelde in mijn vorige bericht, dat je gadgets via 'indeling' kunt toevoegen en opslaan; niet via instellingen. Daar kun je weer andere dingen regelen.
   Voor je het weet, zit je een hele avond je blog te reorganiseren en te vervolmaken :>)
   Leuk ook, dat je mijn blog hebt bezocht.
   Groetjes,

   Jeanneke.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!