donderdag 8 juli 2021

Extra inkomsten juni 2021

Welkom bij mijn maandoverzicht van juni! 

Met dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe, extra inkomsten verzamelen. Ik ben een (zeer) parttime werkende moeder op dit moment, fervent bespaarder en ook hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen is mijn hobby!
Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Normaal gesproken stort ik het meteen naar de hypotheek als ik de 1000 Euro aantik. Maar… op dit moment zijn we aan het verbouwen en er liggen al diverse rekeningen voor meerwerk op de planning. Ik ga het geld nu waarschijnlijk toch nog even bewaren voor de inrichting van onze aanbouw, of noodzakelijke kosten zoals raambekleding of de vloer.


Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door diverse activiteiten online. Gewoon normale activiteiten, die legaal zijn en ik ook netjes opgeef bij de belastingdienst. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard

Ik kreeg een uitbetaling in juni van 14,20 Euro. De volgende uitbetaling komt in december, daar staat al 3,70 Euro voor klaar.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

Euroclix

Euroclix leverde me in juni 913 clix op. Rond 9 juni haalde ik eindelijk de mijn doel van 30.000 clix! Ik wisselde het meteen in en kreeg de volgende dag al 487,50 Euro uitbetaald. Jippie! Nu weer een tijd sparen, tenzij ik opeens veel nieuwe euroclix-vrienden krijg.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was prima: 724 clix. Ik bracht helaas geen nieuwe vrienden aan dus dit was 0 clix.

Ik klikte 51 keer op een mailtje, kocht voor 14 clix bij een webshop en verdiende 0 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 114 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Nog 10 clix met profielkenmerken updaten.
De laatste maanden was waren mijn clix inkomsten niet zo hoog. Vorig jaar haalde ik meestal wel 1500 clix per maand binnen. Als je dat vergelijkt met de afgelopen maanden: mei 1086, april 1138 clix, 716 in maart, februari 818 clix. Ik kocht zelf ook minder online, dus dan levert het ook minder op voor mezelf. Ik vermoed dat dit een trend is bij meerdere mensen. Ook weinig nieuwe vrienden zijn er via mij aangemeld, helaas. Toch ben ik heel blij met deze deels passieve inkomstenstroom!

Wil jij ook lid worden van Euroclix? Via mijn link krijgen we beide 150 clix (ongeveer 1,50 Euro waard). Ben je nieuw bij Euroclix? Lees ook eens mijn artikel met tips om je saldo te verhogen?

 


Marktplaats en minimaliseren

Ik blijf bezig met opruimen. Steeds radicaler. Wat we niet meer nodig hebben durf ik steeds vaker weg te doen. Inmiddels heb ik behoorlijk wat advertenties weer op marktplaats staan. Het is slechts tientjeswerk hoor, maar ik ben er blij mee.  
In juni verkocht ik nog niks.

Andere enquêtebureaus

Factsnapp betaalde uit in juni. Ik kreeg 13 Euro betaald. Mijn spaarpotje voor de volgende keer staat op 3,30 Euro, komt weer in december.
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst. Via 
deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal. Vorig jaar verdiende ik 59 Euro met hun enquêtes.

Bij Opinionbar staat 3,75 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Ik val momenteel steeds buiten de boot. Via de link kun je lid worden en als je ook een enquête invult ben je ‘actief’, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning uitbreiden. Je kunt het inwisselen voor cadeaubonnen van heel veel verschillende winkels of partijen.   
Bij 
GFK ben ik weer opnieuw aan het sparen voor punten. Als je op de link klikt van GFK kun je lid worden, maar er is geen beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon alleen cadeaubonnen verdienen met vragenlijsten in je mailbox.


Overige inkomsten

Soms krijg ik met een affiliateIink naar bol.com een uitbetaling, de betaaldrempel is verhoogd naar 50 Euro, dus voorlopig moet ik nog een tijdje geduld hebben. Ik sta op 8 euro nu ;)
Hoe werkt het eigenlijk? Als er mensen via mijn link wat hebben gekocht krijg ik een kleine commissie, afhankelijk van het product. Het kost jou niks extra en sponsort mijn blog een beetje. (Super fijn, trouwens mag je vaker doen.) Sommige mensen verdienen hiermee honderden Euro’s per maand (zoals 
Iris uitlegt). Dat is mij nog nooit overkomen, maar ik hoop wel dat het zich wat gaat uitbreiden.  

Ik hoop komende maand de uitbetaling van google te krijgen. Ik haalde in juni de betalingsdrempel, fijn! Hoe je hiermee geld verdient? Dit ligt eraan hoe vaak mensen op de verschillende advertenties klikken via mijn blog. Dus dat is nogal een grillige manier van inkomsten verdienen. Toch zijn er ook mensen die hier veel geld mee verdienen elke maand. Fijn voor hen dat het zo goed werkt!


Totaalscore

Er staat dankzij alles bij elkaar deze maand dus flink wat extra’s op. Ik ben dik boven de 1000 Euro uitgekomen dankzij de betaling van Euroclix! Toch staat het saldo nu weer op 975 Euro.
Want we waren al tijden op zoek naar een kast voor de woonkamer, maar het lukte niet goed. Want steeds te duur en/of net niet passend. Toen kwam ik een tweedehands opgeknapte kast tegen die ik niet wilde laten lopen. Dus besloten we die te kopen van een deel van het Euroclix-geld. Heel blij ermee!

Vanwege de hoge meerwerk-rekeningen (door de verbouwing) die eraan komen, laat ik voor de zekerheid dit geld even staan en ga ik het niet aflossen voorlopig. Het heeft geen enkele zin om dit bedrag af te lossen, als we hierdoor later weer geld zouden moeten lenen. Dus nu pas op de plaats, geen nieuwe dingen meer kopen en vooral extra sparen, verkopen op marktplaats en ik ga extra werken de komende zomer.  

Hoe was jouw maand juni aan extra inkomsten? Nog klappers gemaakt of bijzondere inkomsten?

 

4 opmerkingen:

 1. Lekkere bedragen weer! Ik had juist een hele goede maand wat betreft de Euroclix en bij mij vliegen de onderzoeken juist om mijn oren. Heel bijzonder dat dat zo verschilt. Verstandig dat je het even laat staan voor de verbouwing, daar zou ik ook voor kiezen. Leuk en fijn om dit altijd te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel grappig he, die verschillen met Euroclix.
   Ja ik ben blij dat ik besloten heb het te laten staan. De eerste rekeningen zijn al flink :(

   Verwijderen
 2. Lekker bezig! Eurclix ging lekker bij mij, voor zowel panelwizard en factsnapp had ik nog geen 10 euro. Panelwizard zelfs nog geen 5 euro en factsnapp net wat meer dan dat bedrag. Lekker dat je ook weer een bloguitbetaling gaat ontvangen! Altijd fijne momenten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He jammer dat de overige enquetebureaus het bij jou niet zo goed deden afgelopen half jaar. Hopelijk volgende keer wel weer!

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!