woensdag 2 juni 2021

Extra inkomsten mei '21

Welkom bij mijn maandoverzicht van mei! 

Met dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe, extra inkomsten verzamelen. Ik ben een (zeer) parttime werkende moeder op dit moment, fervent bespaarder en ook hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Normaal gesproken stort ik het meteen naar de hypotheek als ik de 1000 Euro aantik. Op dit moment zijn we aan het verbouwen en er liggen al diverse rekeningen voor meerwerk in de planning. Ik ga het nu waarschijnlijk toch nog even bewaren voor de inrichting van onze aanbouw, of noodzakelijke kosten zoals raambekleding of de vloer.

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door diverse activiteiten online. Gewoon normale activiteiten, die legaal zijn en ik ook netjes opgeef bij de belastingdienst. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard

Ik deed een enquête en verdiende daar 0,60 Euro mee. In de maand juni krijg ik uitbetaald, ik verwacht iets meer dan 10 Euro aan opbrengst.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

Euroclix

Euroclix leverde me in mei 1086 clix op. En nu de grote vraag, heb ik mijn doel van 30.000 clix behaald op 1 juni??

NEE, net niet. Ik heb 67 clix te weinig helaas om het te laten uitbetalen. Nu zit ik totaal op de 29933 clix. Bijna, ben ik er. Gelukkig.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was best oké: 533 clix. Ik bracht geen nieuwe vrienden aan dus dit was 0 clix.

Ik klikte 42 keer op een mailtje, kocht voor 0 clix bij een webshop en verdiende 533 clix (lekker veel!) met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 86 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Nog 2 clix met lotteryclix.
De laatste maanden was waren mijn clix inkomsten niet zo hoog. Ik kocht ook weinig online, dus dan levert het ook minder op. Ter vergelijking: mei 1086, april 1138 clix, 716 in maart, februari 818 clix.

Wil jij ook lid worden van Euroclix? Via mijn link krijgen we beide 150 clix (ongeveer 1,50 Euro waard). Ben je nieuw bij Euroclix? Lees ook eens mijn artikel met tips om je saldo te verhogen?

 Marktplaats en minimaliseren

Ondanks de verbouwing en deels ergens anders wonen is minimaliseren wel geluk. Want ik ruimde wel steeds op, met als gevolg volle prullenbakken en veel dingen op de weggeefhoek. Grappig genoeg ook het buitenste tentdoek van een kapotte tent, terwijl het niet meer bruikbaar was voor kamperen want binnentent en stokken waren niet meer goed. Die man wilde een doek over zijn kar hebben. Echt leuk vind ik dat soort hergebruik! Ik verkocht dus alleen een set balletkleding voor 9,60.

Andere enquêtebureaus

Factsnapp gaat prima, ik kreeg een paar kleine enquêtes in mei. Mijn spaarpotje staat op bijna 15,30 Euro. Uitbetaling komt in juni, dus dat is heel fijn.
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst. Via 
deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal. Vorig jaar verdiende ik 61 Euro met hun enquêtes.

Bij Opinionbar staat nog steeds 3,75 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Ik val momenteel steeds buiten de boot. Via de link kun je lid worden en als je ook een enquête invult ben je ‘actief’, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning uitbreiden. Je kunt het inwisselen voor cadeaubonnen van heel veel verschillende winkels of partijen.   
Bij 
GFK heb ik de 2000 punten en ingewisseld voor een cadeaubon van 10 Euro bij bol.com (2000 punten). Ik kocht er iets ‘nuttigs’ van dus maakte de 10 Euro over naar onze hypotheek-aflosrekening. Als je op de link klikt van GFK kun je lid worden, maar er is geen beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon alleen cadeaubonnen verdienen met vragenlijsten in je mailbox.

Overige inkomsten

Soms krijg ik met een affiliateIink naar bol.com een uitbetaling, de betaaldrempel is 10 Euro. In mei kreeg ik 11,10 Euro. Ze hebben de grens voor betalingen verhoogd naar 50 Euro, dus voorlopig moet ik nog een tijdje geduld hebben. Ik sta op 4 euro nu ;)
Hoe werkt het eigenlijk? Als er mensen via mijn link wat hebben gekocht krijg ik een kleine commissie, afhankelijk van het product. Het kost jou niks extra en sponsort mijn blog een beetje. (Super fijn, trouwens mag je vaker doen.) Sommige mensen verdienen hiermee honderden Euro’s per maand (zoals 
Iris uitlegt). Dat is mij nog nooit overkomen, maar ik hoop wel dat het zich wat gaat uitbreiden.  

Ik hoop volgende maand ook weer een uitbetaling van google te krijgen. Ik zit bijna aan de betalingsdrempel, dus dat zou mooi zijn. Ik hoopte hem al in mei te halen, maar ik had weinig tijd om te bloggen (iets met verbouwingen) dus weinig lezers en weinig klikjes op de advertenties. Hoe je hiermee geld verdient? Dit ligt eraan hoe vaak mensen op de verschillende advertenties klikken via mijn blog. Dus dat is nogal een grillige manier van inkomsten verdienen. Toch zijn er ook mensen die hier veel geld mee verdienen elke maand. Mooi toch!


Totaalscore

Er staat dankzij alles bij elkaar deze maand dus 774 Euro te wachten op mijn spaarrekening. Het saldo kruipt in de goede richting. Ik ben altijd blij met de stijgende lijn!

Hoe was jouw maand mei aan extra inkomsten? Nog klappers gemaakt of bijzondere inkomsten?

 

5 opmerkingen:

 1. Ik keur hem goed hoor die 30.000 clix voor 1 juni op 67 clix na :) Volgende maand een mooie uitbetaling! Je mag trots zijn op de opbrengsten. Bij ons was het allemaal stukken minder

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaag kwam het verlossende mailtje van euroclix dat ik genoeg had! Dus alsnog in juni gehaald. Heel fijn stiekem :)

   Verwijderen
 2. Nou zeg; je bent lekker bezig! Ik heb een jaar niet meegelezen, maar ben het wel weer van plan. Wij gaan verbouwen in augustus en ik hoop dan inderdaad ook een hoop spullen op te kunnen ruimen. Rust in mijn hoofd. Succes met de laatste 67 clix. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He, wat onwijs leuk om van jou te horen! Ik heb je blogs gemist. Ik weet dat je meer met insta doet (maar ik doe daar dus niks mee..) dus vandaar dat we mekaar mislopen. Maar succes met opruimen en verbouwen. Wat ga je eigenlijk verbouwen? Hoe is het met de kinderen?

   Verwijderen
  2. Ah, hier is je berichtje! Er komt een aanbouw en nieuwe keuken, vloerverwarming op de gehele benedenverdieping en dan nog een warmtepomp, airco en zonnepanelen.

   Met de jongens gaat het goed! Wel echte nachtbrakers, dat maakt het allemaal wel vermoeiend helaas. Hopelijk groeien ze daar overheen!

   En bij jullie?

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!