woensdag 3 maart 2021

Extra inkomsten februari 2021

Welkom bij mijn maandoverzicht van februari! 

Met dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe: extra inkomsten verzamelen. Ik ben een parttime werkende moeder en ook hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze hypotheek is het plan. 

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door diverse activiteiten online. Gewoon normale activiteiten, die legaal zijn en ik ook netjes opgeef bij de belastingdienst. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard
Ik deed twee enquêtes. Er zit nu 10,80 Euro in het potje. Dit wordt uitbetaald in juni.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

Euroclix
De clix gaan de goede kant op. Het gaat helaas niet heel hard, want Euroclix leverde me in februari slechts 818 clix op. Helaas, want ik hoop eigenlijk elke maand tussen de 1000-1500 clix te zitten. Ter vergelijking was januari 1128 clix, december 1453 clix, en als dieptepunt augustus met 636 clix.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was oké: 481 clix. Ik bracht geen nieuwe vrienden aan dus dit was 0 clix.

Ik klikte 33 keer op een mailtje, kocht voor 0 clix bij een webshop en verdiende 155 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 139 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Nog 10 clix met invullen van mijn profiel.

Nu zit ik totaal op de 26795 clix. Best een mooi totaal. Nog ruim 3200 clix om mijn doel te halen. Ik hoopte de 30.000clix rond 1 juni te halen, we zullen zien. Wil jij ook lid worden van Euroclix? Via mijn link krijgen we beide 150 clix (ongeveer 1,50 Euro waard). Ben je nieuw bij Euroclix? Lees ook eens mijn artikel met tips om je saldo te verhogen?

 


Marktplaats en minimaliseren
Ik verkocht een kinder-zomerjas voor 7 euro en een stapel babykledinghangers voor 5 Euro. Verder loopt nu even niet zo goed op marktplaats. Ik kom ook weinig tegen wat nog te verkopen is in huis. Best logisch ook, aangezien ik al jaren minimaliseer en dingen verkoop of weggeef. Haha. Ik heb nog wel een paar xbox games gevonden die wij nooit spelen, en wat mooie kleding van de jongste. Wie weet komt er een koper voor.
Qua minimaliseren gaat verder best goed. Met het mooie weer begonnen we de schuur uit te ruimen. Ik gaf voor mijn gevoel een halve schuur vol spullen weg. 2 skateboarden, waterspeelbak met bootjes, wandelschoenen, doos met tegels, auto’s, spellen en nog wat cd’s. Ook de geleende sleeën gaf ik weer terug aan mijn ouders.  

 

Overige enquêtebureaus
Factsnapp bevalt mij nog steeds erg goed. Ik kreeg een paar kleine enquêtes in januari, mijn spaarpotje staat op 9,90 Euro. Uitbetaling komt in juni.
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst. Via 
deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal.

Bij Opinionbar staat nog steeds 3,75 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Via de link kun je lid worden en als je ook een enquête invult ben je ‘actief’, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning uitbreiden. Je kunt het inwisselen voor cadeaubonnen van heel veel verschillende winkels of partijen.
  
 
Bij 
GFK heb ik inmiddels alweer 1590 punten klaarstaan, op weg naar de volgende cadeaubon (2000 punten). Ook hier kun je lid worden, maar er is geen startkapitaal of beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon alleen cadeaubonnen verdienen met vragenlijsten in je mailbox.

Overige inkomsten
Soms krijg ik met een affiliateIink naar bol.com een uitbetaling, de betaaldrempel is 10 Euro. In januari kreeg ik dus 10 euro uitgekeerd. Dat was het voorlopig weer, heb ik al gezien. Ik hoop wel dat dit vaker gebeurd, want het is een mooie manier om iets bij te verdienen met mijn blog.
Hoe werkt het eigenlijk? Als er mensen via mijn link wat hebben gekocht krijg ik een kleine commissie, afhankelijk van het product. Het kost jou niks extra en sponsort mijn blog een beetje. (Super fijn, trouwens mag je vaker doen.) Sommige mensen verdienen hiermee honderden Euro’s per maand (zoals 
Iris in haar gastblog uitlegt). Dat is mij nog nooit overkomen, maar ik hoop wel dat het zich wat gaat uitbreiden.  
Ook door advertentieruimte aan google te verhuren kan ik iets bijverdienen, wanneer mensen op een advertentie klikken krijg ik daar iets voor, wanneer ze rondneuzen op die bewuste website nog iets meer. Google adsense hanteert een uitbetalingsdrempel van 70 Euro. Momenteel is dit niet zo makkelijk om te bereiken.


Totaalscore
Er staat dankzij de marktplaatsverkopen en de uitbetalende
bol.com dus 689 Euro te wachten op mijn spaarrekening. Het ging de afgelopen maand niet heel hard qua harde Euro’s helaas, maar wie weet komt dat binnenkort weer.

Hoe was jouw maand februari aan extra inkomsten? Nog klappers gemaakt?

12 opmerkingen:

 1. Altijd fijn om te lezen, ik kan wel reageren via de laptop, ga nu nog even via mijn telefoon proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog een test! Ik dacht dat ik deze maand weinig verdiend had, maar kwam toch nog aan bijna 2000 clix. Dus het viel me alles mee! Hopelijk kom je snel weer aan je 1000 euro om extra af te lossen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, fijn dat het nu wel werkt. Mooie score qua clix zeg!

   Verwijderen
  2. Yes zeker fijn! Ja ik was er ook erg verrast en blij mee!

   Verwijderen
 3. Ik ben zo blij met het investeren met TD Ameritrade .. Hij heeft echt geholpen nadat ik mijn baan kwijt was. Ik begon met investeren voor slechts $ 200 en nu verdien ik wekelijks meer dan $ 2.500. Zo blij dat je contact met hem kunt opnemen via zijn e-mail: tdameritrade077@gmail.com
  Via whatsapp: (+12166263236)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vraag een lening aan bij NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) met een rentepercentage van 3%.

  Of u nu uw levensstijl een boost wilt geven of u heeft een onverwachte uitgave, een lening van NOVELTY FINANCE is de kosteneffectieve manier om dit te realiseren.

  NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt tot vijf miljoen euro (€ 5.000.000,00) lenen, met passende aflossingsperiodes variërend van 6 maanden tot 30 jaar. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

  Wat u krijgt als u zich aanmeldt bij Novelty Finance:
   Onmiddellijke toegang tot uw geld na goedkeuring
   Concurrerende rentetarieven
   Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
   De mogelijkheid om uw lening sneller af te betalen
   Gemakkelijke goedkeuring als u extra geld nodig heeft
   U krijgt voldoende tijd om de lening af te betalen.

  Hoe toe te passen:
  Een lening aanvragen is snel en eenvoudig!
  Bedrijven of individuen die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance die meer informatie nodig hebben over de leningaanbieding, dienen EEN E-MAIL TE STUREN naar (noveltyfinances@gmail.com) OF neem contact op met Emily Gibbon op WhatsApp / Telegram via +447868796107 voor meer informatie en mondelinge briefings .T & C's zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks for accepting me on your blog. I will bring many other bloggers to get your RSS roots to get more informed by your related articles.
  I tumble on a list of medical certifications courses online and I have decided to share with you the good news because I know many people are searching for jobs online, this may help many people to get employed directly abroad.
  We have examples of ATTACHED MEDICAL CERTIFICATION COURSES you can use these to get your job abroad, I will also take the advantage to ask for your permission to join our 179.3k members TELEGRAM GROUP
  to share with us your ideas or any latest update on your blog.
  Thanks I am Scott from Globex, we are expecting you on our platform.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!