woensdag 7 oktober 2020

Extra inkomsten september

Hieronder staat mijn overzicht van de extra verdiensten in de september voor je klaar! 

 

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe als parttime werkende moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze hypotheek. Die is nu trouwens volledig annuïtair, dus wanneer we aflossen gaat het maandbedrag extra hard omlaag. (De rentekosten dalen een klein beetje, maar de maandelijkse aflossing daalt lekker hard)


Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard
Er staat nu ruim 41 Euro in mijn potje, dit komt omdat ze een keer de uitbetaling over hebben geslagen vanwege de pandemie. Normaal verdien ik hier ongeveer 20-25 Euro per half jaar mee, dus ik lig goed op schema voor de uitbetaling in december.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt (normaal) in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

 

Euroclix

Gelukt, mijn doel is bereikt! Want Euroclix leverde me in september op 1033, eindelijk weer eens in de vier cijfers! Ter vergelijking: augustus 636 clix, juli 719 clix, juni 975 clix, een topper was april met 2075 clix. Het wisselt nogal zoals je ziet.


Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was: 503 clix. Jullie hebben dus zelf ook weer wat beter verdiend.

Ik klikte 44 keer op een mailtje, kocht voor 44 clix bij een webshop en verdiende 325 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 116 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Ook kreeg ik 1 clix voor het gebruik van de zoekmachine van vinden.

 
Nu zit ik totaal op de 20937 clix. Jippie, dit is dus ruim 325 Euro waard! Ik kan het gaan inleveren. Toch twijfel ik hier nog even over. Als ik tot 30.000 clix spaar krijg ik dezelfde inwisselkoers en is dat ruim 487 Euro. Dit haal ik misschien binnen een half jaar. Wanneer ik weer opnieuw tot 20.000 clix ga sparen zal me dat misschien weer een heel jaar kosten, terwijl ik het geld al eerder goed kan gebruiken. Ik ga kijken wat de komende maand me brengt en dan een keus maken. Wil jij ook lid worden van Euroclix? Via mijn link krijgen we beide 150 clix.

Tips om je saldo te verhogen?

 

Marktplaats en minimaliseren
Niks verkocht deze maand. Nog wel wat kinderkleding weg kunnen geven. Er staat ook een stapel spelletjes klaar om weggegeven te worden. Ook ga ik de duplo treinen en alle andere duplo verkopen binnenkort.  

 


Overige enquêtebureaus
Factsnapp bevalt mij nog steeds erg goed. Er staat nu al weer 9,00 Euro klaar voor de volgende uitbetaling (dec) Leuk zeg! (In juni kreeg ik 33 Euro uitbetaald)
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst, handig op de wc ;) Via deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal.

Bij Opinionbar staat nu 3,25 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Via de link kun je lid worden, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning opstrijken.   
Bij 
GFK heb ik inmiddels alweer 1290 punten klaarstaan, op weg naar de volgende bon (2000 punten). Ook hier kun je lid worden, geen startkapitaal of beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon geld verdienen met vragenlijsten in je mailbox.

Overige inkomsten

In september kreeg ik mijn freelance werkzaamheden (webteksten schrijven) uitbetaald. Dit was 110 Euro.

Na deze maand is op de aflosrekening dus flink gegroeid dankzij mijn freelance werk. Er staat hierdoor 427 Euro klaar. Ik ben al bijna op de helft!
Ik verwacht nog wat kleine inkomsten de komende weken, oa van bol.com als mensen via mijn linkje iets hebben gekocht (dat heet affiliate). Op een dag hoop ik daar nog wat meer mee te verdienen. En natuurlijk kan ik nog besluiten om de euroclix in te leveren voor een flinke klapper. Daar beslis ik komende weken over. 

Hoe was jouw maand september aan extra inkomsten?

4 opmerkingen:

 1. IK moet me nog steeds een keer verdiepen in die Factsnapps, je verdient er goed mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk dat ziet er mooi uit! Ik verdiende afgelopen maand net iets meer dan 2000 clix en leverde mijn clix in voor de 325 euro. Wat ga jij goed met panelwizard! Die is bij mij erg stil. Van Factsnapp krijg ik de laatste tijd wel af en toe een mail. Ik heb op beide sites al een hele tijd niet gekeken wat er in het potje staat, dus dat wordt een verrassing voor mij in december! Bij gfk sta ik nu op ruim 500 punten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. BESTE LENINGEN VAN LENDINGTREE INC.

  Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te lossen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen mislopen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

  Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.


  Neem vandaag nog contact met ons op via.

  E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)

  E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)

  Website: www.lendingtree.com

  WhatsApp: +1 (213) 419 2419

  Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Dame & Heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het verbeteren van uw financiële doelstellingen op korte en lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibel rentepercentage van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!