dinsdag 1 september 2020

Extra inkomsten juli

Schandelijk laat! Opeens was de zomervakantie alweer voorbij en heb ik nauwelijks geblogd. Binnenkort zal ik wat vertellen over onze zomer. Het was in elk geval interessant!

Dus hieronder staat mijn overzicht van de extra verdiensten in de juli voor je klaar! 


Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe als parttime werkende moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze hypotheek. Die is nu trouwens volledig annuïtair, dus wanneer we aflossen gaat het maandbedrag extra hard omlaag. (De rentekosten dalen een beetje, maar de maandelijkse aflossing daalt lekker hard)

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard

Ze betaalden helaas niet uit in juni, maar schuiven het door naar december. Er staat nu ongeveer 31 Euro in mijn potje.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Er is weer plek voor nieuwe leden.
Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt (meestal) in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

 

Euroclix
Jarenlang was dit mijn grote favoriet. Weinig ervoor doen en flinke inkomsten. Op dit moment valt het een beetje tegen helaas. Deze website leverde me in juli ook weer weinig op namelijk maar 719 clix. Ter vergelijking: juni 975 clix, mei 1144 clix, april 2075 clix, maart 2036 clix. Het wisselt nogal zoals je ziet. Ik moet ook toegeven dat bijvoorbeeld bol.com op tot 1 juli geen clix aanbood voor aankopen, dat scheelt natuurlijk wel bij iedereen. Ook doet Wehkamp niet meer mee met clix. Zelf heb ik ook weinig onderzoeken kunnen doen. Al met al toch jammer.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? Een nieuw lid, dus 150 clix. De 10% verdiensten over de clix die al mijn vrienden binnenhaalden was mega weinig: 244 clix. Jullie hebben dus zelf ook goed niet zo goed verdiend. Balen! 

Ik klikte 33 keer op een mailtje, kocht voor 96 clix bij een webshop en verdiende 100 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 85 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Tot slot won ik nog 1 clix met ‘lotteryclix’.

 
Nu zit ik totaal op de 18631 clix. Dit ongeveer 262 Euro waard. Toch laat ik dat nog even staan. Ik spaar door voor de 20.000 clix wat me 325 Euro op gaat leveren. Ik hoopte dit rond juni/juli te halen, maar dat is flink mislukt. Helaas! Hopelijk wordt het dan oktober. Lid worden?

Tips om je saldo te verhogen?

 


 

Marktplaats
Ik verkocht voor 6,00 Euro deze maand een paar xbox games.


Enquêtebureaus

Factsnapp heb ik in juni al uitbetaald gekregen. Er staat nu al wel weer 6 Euro klaar voor de volgende uitbetaling (dec) Leuk zeg!
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om zo wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar, handig op de wc ;)


Bij 
GFK heb ik inmiddels alweer 1200 punten klaarstaan, op weg naar de volgende bon (2000 punten). Wanneer je ook lid wilt worden kan ik je een link sturen, hier hebben we allebei voordeel van.

Overige inkomsten

Ik heb in juli bijna 15 Euro verdiend met een aantal aankopen via bol.com. (Wanneer lezers iets via mijn link daar kopen krijg ik een klein percentage daarvan. Wanneer je de 10 Euro grens passeert betalen ze je uit)

Na deze maand is gelukkig het saldo op de aflosrekening in juni ook weer een beetje gegroeid. Er staat nu 312 Euro te wachten. Het gaat niet echt snel jammer genoeg. Maar ik geef de moed niet op, alle beetjes helpen.

Hoe was jouw maand juli aan extra inkomsten?

10 opmerkingen:

 1. Oktober moet volgens mij wel lukken met de Euroclix als ik het zo lees. Juli was bij mij ook minder, augustus daar en tegen wel weer wat beter!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat het bij jou iets minder tegenviel! Zag dat je al bijna bij de 10.000 bent. Ga je door voor 20.000 of gewoon inwisselen bij 10?

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Afgelopen maand had ik ook erg weinig verdiend bij Euroclix. Augustus was niet zo een geweldige maand, zeker niet wat betreft onderzoeken invullen! Helaas! Hopelijk vanaf nu weer beter, vakantie weer voorbij en bol weer terug bij de clix. Dus moet goed komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja komt vast wel weer goed. Ik check ook minder vaak mijn mail dus 'mis' de uitnodigingen voor onderzoeken ook vaker in de vakantie.

   Verwijderen
 4. Hallo en welkom bij Spotlight Global Financial Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage kredietscore of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt.

  Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 |

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goedemorgen Claudia, je geeft aan dat jullie leningen verstrekken maar er staat geen website bij. Alleen een mail adres en telefoonnummer voor een bericht op WhatsApp. Dat wekt bij mij eerlijk gezegd geen vertrouwen. Je wilt toch minstens in het Nederlands op een betrouwbare website lezen hoe een en ander in zijn werk gaat en welke rentes jullie berekenen voor dergelijke leningen. Waar is jullie website te vinden? Is er uberhaupt een website in het Nederlands?

   Verwijderen
 5. Hallo, heb je een lening nodig? Heeft u financiële ondersteuning nodig?
  Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur ons rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het verbeteren van uw financiële doelstellingen op korte en lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibel rentepercentage van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Mis geen kans door gebrek aan geld.

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo allemaal, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik ben meer dan 3500 euro kwijtgeraakt aan nep-geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com
  Whatsapp +447868753778

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!