dinsdag 5 februari 2019

Extra inkomsten januari

Ook in 2019 ga ik verder met het bijhouden van de extra inkomsten. Lezers vinden dit inkijkje leuk, ze waarderen het laten ze me regelmatig weten. Daarnaast vind ik het zelf ook heel handig om het elke maand te kunnen vergelijken. Plus het motiveert om soms nog even beter mijn best te doen.

Hier mijn overzicht voor januari. Een mager maandje, maar dat is verklaarbaar. Het begin van januari was de kerstvakantie (= kinderen thuis), kort erna ging ik op reis voor mijn werk naar Afrika, en toen ik terugkwam had ik blijkbaar een griepje meegenomen. Opeens was het februari.

Panelwizard
Ik kreeg een enquête aangeboden, het leverde 1,20 Euro op.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan weer open voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Ze betalen altijd in juni en nov/december uit.Euroclix
Gelukkig was er hier weer wat positief nieuws. 2463 clix. Vorige maand was om te huilen: slechts 1065 clix op. Ter vergelijking: november was 2120 clix, oktober 3634 clix, september 1406 clix. Dus het voelt alsof ik weer ‘back on track’ ben.
Hoe kwam ik aan de punten? Ik kreeg 300 clix voor onderzoeken, 1438 clix voor online aankopen/oversluiten energieleverancier, 25 clix voor klikken op mails. Creditcardgebruik kregen we 47 clix voor.  

Helaas geen nieuwe vrienden via mij aangemeld, maar alleen de 10% over clix die vrienden verzamelden die maand. Omdat zij via mij lid zijn geworden levert dit een klein beetje passief inkomen op. Dit was 648 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen.

Aanbiedingen bij webshops

Nu zit ik op de 5454 clix. Dit is ruim 75 Euro waard op papier. Toch ben ik aan het doorsparen tot de 20.000 clix. Dan wissel ik ze in en krijg ik 325 Euro (ongeveer 1/3 van een hypotheekaflossing) dus dat is de moeite waard. Ik heb in mijn doelen voor 2019 staan dat ik weer een betaling van 325 Euro via Euroclix wil verdienen. Wie weet!

In totaal verdiende ik in 2018: 22848 clix. Echt een mooi totaal, bijna 365 Euro is dat waard. Een Euro per dag dus.

TIP: Wanneer je online aankopen doet, is het handig om de clix assistent te downloaden. Hier krijg je sowieso 25 clix voor als je hem de eerste keer gebruikt. Daarnaast geeft hij een seintje als je op een website clix kunt verdienen. Heel handig! Ik schreef een blog met nog meer nuttige tips om je Euroclix saldo te verhogen.

Marktplaats
0,00 Euro. Ik verkocht niets, zette er niets op. Geen tijd en prioriteit. Kan gebeuren!

Overige inkomsten
25,00 Euro in VVV-cadeaubonnen. Ik deed geen andere enquêtes deze maand behalve panelwizard. Deze bon kreeg ik nog over de enquête die ik invulde in december.

Ondanks de magere extra inkomsten in januari heb ik goede hoop voor 2019. Want ik had ook een mooie jaaromzet gehaald in 2018, dat kun je hier nalezen.

Heb jij in januari wat extra’s binnen geharkt? Op welke manier?

7 opmerkingen:

 1. Fijn artikel weer en geen probleem toch dat magere maandje. Ik blijf jaloers op je euroclix opbrengst. Onze maand januari was qua opbrengsten goed en ik ben tevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank. Ik vind het zo leuk dat je vaak reageert Miranda! Gezellig :)
   Die euroclix komt vanzelf hoor. Als ik kijk naar sommige anderen dan verdien ik er nog weinig mee. haha. Maar als ik kijk naar mezelf een paar jaar geleden dan heb ik nu al echt een mooi stukje passief inkomen.
   In 2016 verdiende ik 2790 clix. In 2017 ruim 8900 clix. In 2018 zat ik zelfs op 22848 clix. Wanneer ben jij ermee begonnen?

   Verwijderen
 2. Toch mooi wat extra's! Hier ondanks weinig online doorlopende bloginkomsten door Adsense en Euroclix. Ook wat lager als voorheen, maar geen klagen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi dat je harde werk van de afgelopen jaren heeft geleid tot een constante inkomstenbron erbij toch? Knap gedaan hoor. De droom van iedereen ;)
   Ik krijg deze maand weer een uitbetaling, maar dat is niet zo vaak helaas. Wel lastig dat je geen cijfers mag noemen hierover. Zou zo leuk zijn als je die dingen kon vergelijken met elkaar en kon kijken waar je winst in zou kunnen zitten.

   Verwijderen
 3. Wauw wat fijn dat je weer zo lekker ging! Ik had er deze keer 970 clix. Dus ook wel weer netjes. Maar nog steeds mijn vergoeding voor het overstappen van de zorgverzekering niet gehad :( Hoop toch wel dat die nu echt in februari komt en anders ga ik ze maar even claimen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die zorgverzekering duurt vaak lang. Bij mij ook al een paar keer gehad dat ik lang moest wachten. En soms claimen idd. Maar dan moet je met een hoop bewijs komen..

   Verwijderen
  2. ok, nou goed om te weten dat het vaker lang duurt, dan hoef ik me nog even geen zorgen te maken gelukkig!

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!