vrijdag 7 december 2018

Extra inkomsten november

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de maand november staat voor jullie klaar! 

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de voorgaande maand. Om te laten zien hoe ik dat doe, naast het werkende leven, als moeder en als blogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien helpt dit om mezelf scherp te houden en om te checken of ik mijn doelen ga halen.

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Mijn extra inkomsten gebruik ik om onze aflossingsvrije hypotheek versneld af te lossen. Dus nu de cijfers! Hoe ging het?

Panelwizard
Ze betaalden uit in november dit keer. Totaal ontving ik 11,90 Euro. Hop, door naar de aflosrekening.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan weer open voor nieuwe leden die enquêtes invullen. Klik hier. Je krijgt 1 Euro startkapitaal na aanmelding, en ik ook. Ze betalen altijd in juni en december uit.Euroclix
Vorige maand hoefde ik nog maar 13 clix, dit haalde ik binnen een paar dagen door een enquête op de website op te zoeken. Dus de uitbetaling is al binnen. 325 Euro kreeg ik in ruil voor 20.000 clix. Heel fijn. Dit bedrag ging naar onze zonnepanelen-rekening, omdat dit nu even meer prioriteit heeft. In februari worden ze geplaatst.

Euroclix leverde me in november 2120 clix op. Ter vergelijking: oktober 3634 clix, september 1406 clix, augustus 2535 clix en in juli 1792 clix. Zoals je ziet fluctueert het behoorlijk. Oktober was een topmaand voor mij.

Hoe? Ik kreeg 475 clix voor onderzoeken, 19 clix voor online aankopen. Ik won zelfs 1 clix met lotteryclix. 182 clix voor gebruik van de creditcard. Ook kreeg ik wel 4 nieuwe 'vrienden' dus dat is 600 clix deze maand (4x150 clix). De rest van de punten kreeg ik dankzij de ‘10% verdiensten die ik over al mijn vrienden ontving, namelijk 722 clix. Totaal 1322 clix van de 2120 clix zonder moeite. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen! Dat is een van de redenen dat ik er erg blij mee ben.

Nu zit ik op de 2086 clix. Mijn plan is om weer te sparen voor 10.000 of 20.000 clix.

TIP: Gebruik je de creditcard van Euroclix toevallig? Bij steeds meer winkels kun je ook met creditcard betalen. Hierover krijg je clix. Wanneer dit bedrag weer automatisch afgeschreven wordt van je rekening, en je er rekening mee houdt krijg je geen betaalproblemen. Wij kopen elke week voor 70 Euro bij de Lidl, die betalen we met de creditcard en zo krijgen we daar dus clix over. Ik controleer of ik voldoende saldo heb om de afschrijving te kunnen betalen elke maand. Heel belangrijk, want schulden zijn duur!

Ik schreef een blog met nog meer nuttige tips om je Euroclix saldo te verhogen.

Marktplaats
Ik verkocht niet zo goed deze maand. Totaal 12,50 Euro voor een schattig stoeltje. De ruimte levert me bijna meer op ;)

Overige inkomsten
Geen enkele enquete van opinionbar.com gehad. Helaas! Sinds ik mijn gegevens allemaal invulde wordt ik niet meer uitgenodigd lijkt het… onhandig! Nu staat mijn potje al even op 5,50 Euro. Pas bij 10 Euro kan ik laten uitbetalen, dus ik hoop dat er binnenkort nog wat komt.

Daarnaast heb ik via mijn schoonzus me opgegeven om mee te doen aan een online enquête over mijn kinderen. Deze duurt bijna een uur, maar je krijgt er een bon van 25 Euro voor. Deze maand kreeg ik vast een VVV-bon van 25 Euro. Ik hoop in december nog eentje in te vullen.

Wanneer je creatief nadenkt over extra inkomsten, is er veel meer mogelijk dan je nu denkt. Lees mijn blog eens over ‘outside the box-geld verdienen’.

Hoe liepen jouw extra inkomsten in november? Verdien je genoeg voor je doelen?

11 opmerkingen:

 1. Zo lekker weer wat je verdiend hebt afgelopen maand! Ik had deze maand net iets meer dan 1000 clix. Ongeveer 100 clix minder dan vorige maand. Ook ik had 4 vrienden aangebracht dus al 600 clix daaraan te danken, heerlijk!
  Panelwizard leverde mij maar 3,60 euro op helaas. Dus dat viel wel tegen. En wat grappig want ook in mijn Opinionbar potje zit 5,50 euro!
  Maar interessant dat stukje over je creditcard gebruik bij de Lidl. Alleen wat ik me afvraag; tegenwoordig wordt je bkr geregistreerd omdat je een creditcard bezit, vinden jullie dat dan geen probleem?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij krijg je alleen een BKR registratie bij een bepaalde hoogte van het bedrag wat je kan opnemen met je creditcard. Ik weet niet of dat bij deze dus zo is.
   Verder hebben wij geen plannen om een woning oid te kopen momenteel, dus zouden wij ook geen last hebben van een eventuele bkr registratie voor het bezit van de creditcard.
   Wij gebruiken hem sowieso regelmatig voor het boeken van reizen, ook voor werk dus hij is hier echt wel nodig.

   Verwijderen
  2. Ik heb het even opgezocht en je hebt idd gelijk dat je niet standaard geregistreerd word, er staat: De globale regel is dat een creditcard wordt geregistreerd wanneer u het bestede bedrag in meerdere termijnen kunt terugbetalen. Dit type creditcard is gekoppeld aan een kredietovereenkomst. Cards waarvan het bestede bedrag binnen 30 dagen moet zijn terugbetaald, worden niet geregistreerd.

   En ik maar denken sinds het in het nieuws was dat je altijd geregistreerd wordt met creditcard. Maar wel echt chill dat je daar steeds zoveel clix mee verdiend!

   Verwijderen
 2. Weer een stukje zonnepaneel erbij :) Netjes hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is inderdaad een stuk zonnepaneel zo! Zo had ik er nog niet naar gekeken :)

   Verwijderen
 3. Ik had een goede opbrengst bij Marktplaats en een uitbetaling van €150,- bij Euroclix. Niets te klagen in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!