zaterdag 3 november 2018

Extra inkomsten oktober

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de maand oktober staat voor jullie klaar! 

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de vorige maand. Om te laten zien hoe ik dat doe, naast het werkende leven, als moeder en als blogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien helpt dit om mezelf scherp te houden en om te checken of ik mijn doelen ga halen.

Het is alweer november! Gelukkig hebben we in oktober nog wat zonnige weken gehad, maar nu is het echt herfst. Nat en koud.

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Mijn extra inkomsten gebruik ik om onze aflossingsvrije hypotheek versneld af te lossen. Dus nu de cijfers! Hoe ging het?


Panelwizard
Ik kreeg een paar enquêtes aangeboden, waaronder een paar leuke over mijn stad. Ik vind dat echt leuk. Er zit nu ruim 11 Euro in m’n spaarpotje. De uitbetaling van Panelwizard komt in december. (Ik ga mijn doel van 25 Euro dit jaar dus niet halen…helaas).

Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan weer open voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Ze betalen altijd in juni en december uit.

Euroclix
Yes, ik ben er bijna! Nog 13 clix sparen voor de uitbetaling van 325 Euro.
Euroclix leverde me in oktober 3634 clix op. Ter vergelijking: september 1406 clix, augustus 2535 clix en in juli 1792 clix.

Hoe? Ik kreeg 700 clix voor onderzoeken, 200 clix voor online aankopen. Ik won zelfs een paar clix met lotteryclix. Ook kreeg ik wel 8 nieuwe 'vrienden' dus dat is toch een bijdrage van 1200 clix deze maand (8x150 clix). De rest van de punten kreeg ik dankzij de ‘10% verdiensten die ik over al mijn vrienden ontving, namelijk 605 clix. Totaal 1805 clix zonder moeite. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen! Dat is een van de redenen dat ik er erg enthousiast over ben. 

Nu zit ik op de 19987 clix. Ik hoop de uitbetaling binnen een week aan te vragen want ik ga gewoon op zoek naar een vragenlijst. Ik ga het geld dit keer niet gebruiken voor de hypotheekaflossing, denk ik, maar voor onze zonnepanelen.


 


TIP: Wanneer je online aankopen doet, kijk eerst op de website van Euroclix of je de aankoop via hen kan doen. Dit levert je vaak een percentage over de aankoop op. Steeds meer winkels doen eraan mee. Ook hema, lidl, blokker, bol.com, coolblue etc.  
Ik schreef een blog met nog meer nuttige tips om je Euroclix saldo te verhogen.

Marktplaats
Ik verkocht redelijk goed deze maand. Totaal 52 Euro. Een kussensloop, een autostoel, een cd en een jurk. Ik verkocht ook een hocker voor 20 Euro. Dit was echt een bodemprijsje als je kijkt naar de aanschafprijs, maar het scheelt gewoon een vierkante meter in mijn huis. Dat was ook wel de moeite waard!

Overige inkomsten
Om hier wat meer werk van te maken heb ik een tijdje geleden een account aangemaakt bij opinionbar.com De afgelopen maand heb ik een paar enquêtes ingevuld, en nu staat mijn potje op 5,50 Euro. Pas bij 10 Euro kan ik laten uitbetalen.

Daarnaast heb ik via mijn schoonzus me opgegeven om mee te doen aan een online enquête over mijn kinderen. Hier krijg ik 25 Euro in cadeaubonnen voor, per enquête. Drie kinderen zou dan 75 Euro in bonnen opleveren, dus dat wil ik in november gaan doen.  

Wanneer je creatief nadenkt over extra inkomsten, is er veel meer mogelijk dan je nu denkt. Lees mijn blog eens over ‘outside the box-geld verdienen’.

Hoe liepen jouw extra inkomsten in oktober? Is je einddoel al in zicht?

8 opmerkingen:

 1. Lekker bezig! Hier ging het goed met Euroclix; deze maand was er volgens mij meer bijgekomen dan ooit, dus dat is heel lekker! Panelwizard laat ik me eigenlijk altijd door verrassen, maar een poosje terug stond die ook ineens op 12 euro, terwijl dat normaal altijd rond of onder de 3 blijft hangen.

  Ik verkocht deze maand eindelijk een tas via Marktplaats, heb er meteen nog een hoop spullen opgegooid! Die helaas nog niet verkocht, maar dat komt hopelijk nog.

  Overigens heb ik ook nieuwe winterkleding gekocht, dus het is nu even meer terugverdienen dan extra verdienen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij bent ook erg goed bezig zeg. MP is een kwestie van geduld hebben. Succes ermee!

   Verwijderen
 2. Wow! Wat een euroclix heb je verdiend zeg, niet normaal. Bij ons komt de 150 euro weer in zicht, heel blij mee. Verder mooi overzichtje, ik word er altijd blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook heel mooi, bijna 10.000 clix dus!? Netjes! Zoals je in mijn comment hieronder kunt zien verwacht ik dat het de komende maanden nog meer oploopt, ook voor jou.
   Oversluiten via euroclix kost niks extra maar levert vaak wel wat op.

   Verwijderen
 3. Hoe kan jij nou al zo vroeg je Euroclix overzicht hebben? Ik kreeg pas gisteren de email met het overzicht van oktober!? Of hou je het op een andere manier zelf bij? Even nieuwsgierigheid!
  Hier 1103 clix verdiend deze maand, dus ik ben erg blij! Ik ga nu hard richting de 5000 clix, maar wil deze keer doorsparen tot de 10.000 clix. Dus die bereik ik dan ergens in de eerste helft van volgend jaar.
  Bij Panelwizard sta ik nu op 5,10 euro. Dus in elk geval heb ik de 5 euro gehaald. Ook prima! Daar verwacht ik nooit zoveel van, want ik weet dat die gewoon niet zo snel gaat. Maar alle beetjes helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik kreeg het ook pas gisteravond. Dit keer duurde het wel erg lang tot het overzicht kwam! Ik heb de getallen gewoon zelf opgeteld van de maand oktober. Toch zit er een klein verschil in zie ik, ik heb namelijk wel 1800 clix aan vrienden gekregen ipv 1200 die ik had uitgerekend. vreemd..
   Goed bezig jij hoor, bijna 5000!
   Ik heb zelf altijd het idee dat de laatste maanden van het jaar hard gaan, omdat meer mensen overstappen van energieleverancier of zorgverzekeraar en daar clix over krijgen. Dus op naar mooie scores!

   Verwijderen
  2. Haha ja ik vond het ook al zo lang duren! Ik had ze zelf al gemaild met de vraag of ze het wilden sturen omdat ik het niet ontvangen had. Toen zeiden ze dat hij nog niet verstuurd was maar er bijna aan kwam (dat was maandag) en toen kwam hij idd dinsdag.
   Ah kijk dat is dan toch weer een mooie meevaller! Ja gaat echt lekker he! Ja dat klopt idd. Ik heb hier al een briefje klaar liggen met dat áls ik overstap van zorgverzekeraar dat ik het wel even via Euroclix moet doen, haha. Dankje! Zeker op naar nog meer mooie scores! Ik verheug me altijd weer op het overzicht!

   Verwijderen
 4. Ik ben hard op weg naar de 10.000 clix, dat vond ik al veel! 20.000.... mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!