maandag 6 augustus 2018

Extra inkomsten juli


Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de extra inkomsten van de maand. Om te laten zien hoe ik dat doe, om mezelf scherp te houden en om te kijken of ik mijn doelen ga halen.

Het is alweer augustus! Wat vliegt de tijd voorbij. Ik probeer zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Mijn extra inkomsten gebruik ik om onze aflossingsvrije hypotheek versneld af te lossen. Hoe ging het in juli?

Panelwizard
Niks verdiend deze maand. Ik kreeg geen enquetes aangeboden. Kwam voor mij goed uit omdat ik mijn tijd op de pc/laptop wilde minderen. (dat lukte erg goed gelukkig!)

Wil je ook lid worden van Panelwizard? De lidmaatschappen staan weer open voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Ze betalen altijd in juni en december uit.

Euroclix

Dit leverde me in juli 1792 clix op. Ter vergelijking: in juni heb ik 1581 clix verdiend en in mei 1790 clix.

Slechts 75 clix heb ik met een onderzoek gekregen. Hier heb ik bewust geen tijd in gestopt omdat ik mijn armen niet wilde belasten. Verder nog een aantal clix hier en daar. 

De afgelopen maand heb ik minder zelf gedaan om deze clix te verdienen dan anders. Ik kreeg ongeveer 1500 clix zonder er zelf moeite in te stoppen. Er zit wel een positieve lijn in, lijkt het. Sommige mensen hebben zich ook aangemeld via mijn link 'vrienden', dus daar kreeg ik extra clix over. Juli gaf me 6 nieuwe 'vrienden' dus dat is toch een bijdrage van 900 clix deze maand. De rest van de punten kreeg ik dankzij de ‘10% verdiensten die ik over al mijn vrienden ontving.

Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen!

Totaal zit ik nu net over de 12.400 clix. Dit is ruim 200 Euro waard. Toch ben ik aan het doorsparen tot de 20.000 clix. Hiervoor krijg ik namelijk 325 Euro (ongeveer 1/3 van een hypotheekaflossing) dus dat is de moeite waard. Mogelijk kan ik dit behalen binnen 6 maanden, als ik steeds rond de 1500 clix per maand verdien. Zou tof zijn als het nog voor het einde van dit jaar zou lukken. Dan zou ik mijn verwachtingen dubbel hebben overtroffen.


Zelf vind ik dat ik er weinig voor hoef te doen, en levert het ook nog eens voor de helft een passief inkomen op. Dat is een van de redenen dat ik er erg enthousiast over ben. 


TIP: Vraag je vrienden om via jou lid te worden. Dan krijg je allebei 150 clix en jij krijgt daarna over al zijn/haar clix 10%. Zoals je bij mij ziet, is dit een leuke bijverdienste.
Ik schreef een blog met nog meer nuttige tips om je Euroclix saldo te verhogen.

Marktplaats

Ik verkocht voor 23,50€ via marktplaats in juli. Een dolce gusto verkocht ik weer door en een zak met speelgoed. De extra ruimte is merkbaar in de keuken en in de trapkast!


Overige inkomsten

Om hier wat meer werk van te maken heb ik een account aangemaakt bij opinionbar. Hier krijg je ook enquêtes in je mail en kunt er geld mee verdienen. Je krijgt vaak een herinnering. Nadeel vind ik dat de meeste enquetes alleen vanaf laptop of pc gedaan kunnen worden. Vanaf 10€ kan je het laten uitbetalen. Ik zit nu met twee enquêtes en een paar keer kort meedoen (voor 0,10€) op 2,40€ totaal. Het uitnodigen van vrienden levert helaas niks op, alleen 'kans op' een mini laptop.  Hoe liepen jouw extra inkomsten in juli? Waar gebruik jij dat geld voor?
12 opmerkingen:

 1. Leuk he, hoe Euroclix kan groeien. Hier gaat Euroclix ook al een tijd erg goed zonder er veel moeite in te steken. Ik deed afgelopen maand veel extra onderzoeken. Ik had alleen daar al 1.000 clix van. Vorige maand liet ik 325 euro uitbetalen na 6 maanden sparen. Ik vind het een leuke manier om wat extra's te verdienen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaat Euroclix als een speer bij jullie! Hier helaas wat trager, al sloot ik wel een verzekering af via Euroclix dus dan loopt het opeens hard op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die dingen helpen enorm ja! Ik verwacht volgende maand of de maand erna ook nog iets van een verzekering idd.
   Komt vanzelf hoor, bij mij duurde het ook een tijd!

   Verwijderen
 3. Hier ging Euroclix ook lekker! Bijna 1000 clix verdiend afgelopen maand, mede dankzij iemand die via mijn link lid geworden is (eindelijk!!). Dus super blij mee! Hopen dat er nog vele zullen volgen!
  Augustus verwacht ik ook een mooi saldo, want dan krijg ik als het goed is de clix van bol voor het kopen van mijn telefoon, dus dan heb ik alleen daar van al iets van 300 clix, dus dat is ook leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn inkomsten gaan vooral naar de spaarrekening toe. Ik zie een bol.com banner bij je. Loopt dat ook een beetje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas loopt die niet. Ook andere links niet echt. Misschien moet ik er nog wat meer tijd in stoppen tzt.

   Verwijderen
 5. De afgelopen 2 maanden gelukkig weer een stijgende lijn in de Euroclix. Marktplaats wat minder deze maand, maar beter iets dan niets. En voor augustus wordt het nog minder, want de teller staat nu nog op 0. Fijn en inspirerend artikel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Herkenbaar! Marktplaats wordt ook niks in augustus denk in. Helaas pindakaas.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!