dinsdag 3 juli 2018

Extra inkomsten juni

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de extra inkomsten van de maand. Om te laten zien hoe ik dat doe, om mezelf scherp te houden en om te kijken of ik mijn doelen ga halen.

Juli is begonnen, dus zit ik op de helft van het jaar. Mijn tussenstand van de doelen zal ik deze week nader onderzoeken.

Panelwizard
Ik kreeg een enquête in deze maand aangeboden. Hij leverde wel 1,20 Euro op en was leuk, dus prima. Deze zal pas in december worden uitbetaald. 

De uitbetalingen zijn altijd in juni en december. Ik ontving daarom in juni 13,40€ van het afgelopen half jaar.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik hier.

Euroclix

Dit leverde me in juni 1581 clix op. Dit was opnieuw vergelijkbaar met de vorige maand. In mei had ik 1790 clix verdiend, april rond de 1400. 
Ik deed mee met 4 onderzoeken, die 390 clix opleverden. MasterCard leverde 260 clix op. Twee nieuwe aanmeldingen gaven me 300 clix, en de 10% bonus over al mijn vrienden was 410 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen!

Totaal zit ik nu net over de 10.000 clix. Dit kan ik inwisselen voor het geldbedrag van 150€. Toch wil ik nog even doorsparen tot de 20.000 clix. Hiervoor krijg ik namelijk 325 Euro (ongeveer 1/3 van een hypotheekaflossing) dus dat is de moeite waard. Mogelijk kan ik dit behalen binnen 7 maanden, als ik steeds rond de 1500 clix per maand verdien.

Met de wisselkoers waar ik nu voor spaar is dit toch een extra inkomstenbron van ruim 25 Euro in juni. (Namelijk 0,01625 Euro x 1581) Dit bedrag is nog alleen op papier beschikbaar natuurlijk, totdat ik het uit laat betalen. Zelf vind ik dat ik er weinig voor hoef te doen, en levert het ook nog eens voor de helft een passief inkomen op. Dat is een van de redenen dat ik er erg enthousiast over ben. 

TIP: Vraag je vrienden om via jou lid te worden. Dan krijg je allebei 150 clix en jij krijgt daarna over al zijn/haar clix 10%. Zoals je bij mij ziet, is dit een leuke bijverdienste.
Ik schreef een blog met nog meer nuttige tips om je Euroclix saldo te verhogen.


Marktplaats
Ik verkocht voor 20,50€ via marktplaats in juni. Teva’s, een oude pannenset en een setje playmobil verliet het huis. Leuk detail was dat ik die playmobil voor 1 Euro kocht in de kringloop, maar het eenmaal thuis niet leuk vond. Dus weer doorverkocht voor 3 Euro. Toch 200% rendement! 


Overige inkomsten
Om hier wat meer werk van te maken heb ik een account aangemaakt bij opinionbar. Hier krijg je ook enquêtes in je mail en kunt er geld mee verdienen. Vanaf 10€ kan je het laten uitbetalen. Ik zit nu met 1 enquête op 1,10€. Het uitnodigen van vrienden levert helaas niks op, alleen kans op een mini laptop.  


Hoe liepen jouw extra inkomsten in juni? Nog een speciale klapper?

3 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik verdiende 90 euro met marktplaats verkopen afgelopen maand! Want ik verkocht wat grote dingen zoals lattenbodems van mijn oude bed, mijn statief en mijn bureau die ik nooit gebruikte omdat ik altijd aan de eettafel zit. Dus ik werd erg blij van mijn extra inkomsten! En ook kreeg ik weer wat clix erbij, maar lang niet zoveel als ik gehoopt had, dus de email heb ik snel weggegooid, haha. Ik kijk idd ook elke dag op de site of er nog onderzoeken beschikbaar zijn, maar helaas lukt het mij eigenlijk nooit om vrienden lid te maken, die vinden dat allemaal maar raar/ eng en denken dat er een addertje onder het gras zit, zelfs als ik zeg dat dat niet zo is en het uitleg doen ze er nog niks mee, zo zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker zeg, die 90 Euro. Ik heb vandaag juist dingen gekocht. Wel ermee bespaard natuurlijk, maar wel geld uitgegeven. Toevallig ook een bed en lattenbodem ;)

   Verwijderen
  2. haha grappig! Maar wel mooi dat je weer geld bespaard hebt! Want anders had je dat ook nog extra uitgegeven ;) Dus toch een pluspunt weer dan he, marktplaats!

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!