vrijdag 6 juli 2018

Half jaar cijfers extra inkomsten

Voor 2018 had ik mezelf een doel gesteld voor extra inkomsten. Deze extra inkomsten zet ik bewust op een aparte spaarrekening omdat ik hiermee onze aflossingsvrije hypotheek nog sneller wil aflossen. Omdat we per 1000 Euro aflossen (iets met mooi ronde bedragen..) staat het geld dus op de spaarrekening totdat dit bereikt is.

Ik begon met een doel van 355 Euro voor 2018.
Na het eerste kwartaal bleek dit al te makkelijk haalbaar, en hoogde ik de doelen nog flink op. Met een totaal van 545 Euro.

Concreet is het toen dit rijtje geworden:
 • 220 Euro via marktplaatsverkopen
 • 300 Euro via Euroclix
 • 25 Euro via panelwizard
 • 20 Euro uit overige inkomsten
Tussenstand?
Zo halverwege het jaar is een mooie tijd voor een evaluatie. Hoe ver ben ik. Lig ik voor op schema, of moet ik er nog wat harder mijn best voor doen? 

Marktplaats: 220 Euro
Totaal verkocht ik in de eerste zes maanden voor 190,25 Euro. Dit komt mede door de goede opbrengst van ons keukenblok (85 Euro) in mei. 
Ik lig hierdoor ruim voor op het schema. Doel 86% behaald.

Unlock your dreams! 

Euroclix: 300 Euro
De eerste 150 Euro kon ik al laten uitbetalen in januari. Op dit moment, begin juli, heb ik net meer dan 10.000 clix klaarstaan. Ik zou het kunnen laten uitbetalen en meteen mijn doel behaald hebben. Vanwege een gunstigere wisselkoers bij 20.000 clix, kies ik ervoor om het nog even te laten staan. Hopelijk kan ik in december of januari de 20.000 clix aantikken en het laten uitbetalen.
Doel 100% behaald!

Panelwizard: 25 Euro
In juni kreeg ik 13,40 Euro uitbetaald. Er zit nog 6 Euro in de pot. Momenteel krijg ik slechts een uitnodiging per maand, dus ik weet niet of ik het ga halen. Ik heb hier zelf ook geen invloed op. Ik wacht het af. 
Doel 53,6% behaald.

Overige inkomsten: 20 Euro
Hier ben ik pas aan begonnen. Ik meldde me aan bij opinionbar en kan daar enquêtes invullen voor geld. Momenteel een gehad, en 1,10 Euro in de pot. Bij 10 Euro kan je laten uitbetalen. Nog even aan de slag dus.
Doel 0% behaald. 

Kortom, ik lig heel goed op schema. Met Euroclix lig ik zelfs nu al dik voor, dat gaat me dus nog wel wat extra geld opleveren dit jaar verwacht ik. Ook de marktplaatsverkopen doen het boven verwachting, maar ik wil nog graag wat items kwijt. Degene waar ik nog flink aan moet trekken is overige inkomsten. Daar ga ik nog even zes maanden mijn best voor doen.

Hoe vaak evalueer jij je doelen? Hoe helpt dat jou?

8 opmerkingen:

 1. Fijn dat het zo goed gaat met de doelen zeg. Zo heb je een goede maatstaf om je succes aan af te meten. Zelf heb ik eigenlijk geen doelen die ik zo bijhoud.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om te lezen weer en goed bezig! Ik evalueer maandelijks mijn doelen en meld dit ook op mijn blog. Bij mijn euroclix zit er eindelijk weer en stijgende lijn in, mede dankzij jouw tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig! Leuk om te lezen dat je er zo goed voor staat! Hier ook al 140 euro verdiend met marktplaats verkopen, begin dit jaar had ik nooit verwacht dat ik zoveel binnen zou halen! En dan zijn we pas halverwege het jaar. Hoewel er nu even niks meer op staat, want voor nu is alles verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaat ook lekker! Soms heb ik marktplaats ook 'leeg' maar vaak vind ik toch snel weer iets.

   Verwijderen
 4. Wat ben je goed bezig! Persoonlijk ben ik zelf meer van de inkomstenbronnen die in één keer (met minder moeite) meer opleveren, maar zo te zien behaal jij je doelen zo ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Eva, leuk dat je reageert. Ik kan me voorstellen dat het ook heel fijn is om met minder moeite, meer inkomsten te hebben. Heb je hier voorbeelden van? Want ik denk dat iedereen liever een grote klapper maakt, dan vele kleine inkomsten ;)

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!