maandag 7 mei 2018

Extra inkomsten april

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de extra inkomsten van de maand. Om te laten zien hoe ik dat doe, om mezelf scherp te houden en om te kijken of ik natuurlijk mijn doelen ga halen.  

Afgelopen maand bleek dat ik de doelen wel scherper mocht stellen, en dat deed ik dus ook. Ik moet er nu nog wat harder aan trekken uiteraard. 


Panelwizard
Ik kreeg twee keer een enquête. Momenteel zit er 12 Euro in het potje, dat krijg ik in juni uitbetaald. Dus ik lig goed op schema. Al vind ik de hoeveelheid enquêtes erg tegenvallen momenteel.

Euroclix

Dit was uiteraard minder goed dan de vorige maand, want toen ging het heel goed. Waar ik in maart bijna 3500 clix verdiende, moest ik het in april met 1412 doen. Jammer, maar het kan niet elke maand zo geweldig zijn. Ik deed maar mee met drie onderzoeken, die maar 175 opleverden. Ik had er ook minder tijd voor, dus ik ben tevreden.  
Totaal zit ik nu op 6950 clix. 

Met de wisselkoers waar ik nu voor spaar is dit toch een extra inkomstenbron van bijna 20 Euro in april. (Namelijk 0,014 Euro x 1412) Dit bedrag is nog alleen op papier beschikbaar natuurlijk, totdat ik het uit kan laten betalen. Zelf vind ik dat ik er weinig voor hoef te doen, een van de redenen dat ik er erg enthousiast over ben. 

TIP: Het helpt om soms zelf extra op hun website te kijken bij de vragenlijsten, daar zijn meer onderzoeken beschikbaar. In elk geval meer dan je per mail krijgt aangeboden.  

Marktplaats

April was de maand van 4 Euro per item, blijkbaar. Ik verkocht 3x iets voor 4,00 Euro. Totaal toch 12 Euro dus. Niet geweldig, maar ik ben blij dat ik het kwijt ben. 

Overige inkomsten
Nog geen vooruitgang geboekt op dit gebied. Gebrek aan tijd en prioriteit. April was een interessante maand voor ons persoonlijk. 


Hoe liepen jouw extra inkomsten in april? Op de vrijmarkt gestaan of een bijzondere verkoop?

7 opmerkingen:

 1. Ik kreeg een uitbetaling van goog.le. Weinig clix en ook weinig bij panelwizard..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker! Ik hoop binnenkort ook weer eens beet te hebben. Hopen op nog een mooie maand qua klikkers, dan lukt het misschien.

   Verwijderen
  2. ik heb je weer een stapje dichter naar de volgende ge klikt.

   Verwijderen
 2. Deze maand ook weinig clix helaas. Tweedehands verkopen was voor onze begrippen heel goed. Leuke rubriek dit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gek dat de clix zo weinig waren bij de meesten!

   Bedankt voor het compliment!

   Verwijderen
 3. Hier gewoon de 'normale' inkomsten via mijn blog. Ik blijf erg blij met Google Adsense en bol.com.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof dat jij zo je inkomen kunt verdienen! Hier helaas weinig uitbetalingen tot nu toe, maar gelukkig heb ik een ander inkomen waar ik wel op kan rekenen.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!