woensdag 5 december 2018

De nieuwe agenda voor 2019

Dit is 'm geworden. Mijn nieuwe agenda. De 'Luv 2019' agenda: Laat liefde bloeien.
Hij is ontworpen door Alinda Bol, van Luv Spakenburg. De agenda kost 16,99 Euro en de pagina's zijn A5 formaat.

Als eerste viel ik voor de prachtige voorkant! Het is een soort okerkleurige hout-look van heel stevig materiaal. Mooie grafische vormgeving en toch ook lekker strak en praktisch. Heel fijn.de voorkant

Binnenin begint het met ruimte voor je eigen gegevens (wie vult die ooit in?) en de jaaragenda voor 2019 en 2020.

Heel handig om ook 2020 er vast bij te hebben. Dat mis ik in mijn huidige agenda nog wel eens.
Wanneer valt de vakantie? Dat zie ik graag in een oogopslag. Nu kan dat!De vragen-pagina
Vragen
Tussendoor nog een leuke pagina met vragen in subtiele kleurtjes. De hartjes zijn allemaal een ander kleurtje en de vragen zijn soms diep, soms niet. "Wie is je beste vriend/vriendin en waarom?" of "Wat vind je een goede gewoonte van jezelf?"
Verder achterin de agenda zit nogmaals zo'n pagina met vragen. Ik houd daar wel van.Een week in de LUV agenda
De week
Het belangrijkste natuurlijk! Hoe is de weekindeling?
De gewone weekpagina's hebben de hele week op een bladzijde staan. Daarnaast is een hele bladzijde vol ruimte voor notities, gedachten, adressen, telefoonnummers of to do's! Handig.

Hopelijk heeft het weekend genoeg ruimte voor mij, want dat oogt iets krap.
Ik vind de zijkanten ook leuk, naast de notitieruimte. Die is door de hele agenda door steeds iets anders. Diverse mintgroene tintjes, mooie geel- en lilavarianten, verschillende grafische tekeningen. Al met al rustig, maar toch niet saai.


Things to do 2020
Zo tegen het eind van een jaar heb ik altijd wel weer notities te maken voor het volgende jaar. Gelukkig is daar ook rekening mee gehouden. Genoeg ruimte voor je geplande vakantie, vriendinnenweekendje of alvast je verlanglijstje.

Verder
Een ander pluspunt van de agenda vind ik het lint, om te weten in welke week je nu bent. Bovendien bevalt mij de looptijd van de agenda ook. Hij begint in het huidige jaar in week 51, op 17 december al. Dan loopt hij door tot week 4 in 2020, dat is eind januari.
Heel erg fijn, want zo kan ik al snel beginnen met mijn mooie nieuwe agenda in gebruik nemen en hoef ik volgend jaar niet te haasten voor de agenda van 2020. Zoals ik nu wel ervaarde... ik had wanhopig behoefte aan de nieuwe agenda van 2019.

Al met al is mijn eerste reactie erg positief. Ik heb zin om hem te gaan gebruiken en vind hem er heel mooi uitzien. Hij voldoet aan mijn hoge eisen, dus misschien is het wel een blijvertje!
Mocht je meer pagina's willen bekijken van de agenda? Via deze link kun je hem nog verder inkijken.

Welke agenda heb jij voor 2019?


18 opmerkingen:

 1. Hij is heel mooi! Ik heb nu voor de derde keer op rij de agenda van winkeltje van Anne, alleen ze heeft hem nu anders vormgegeven en nu mis ik het lont! Dus hier zit nu een paperclip bij de juiste week. Hij start ook bij de 17de, ideaal.

  Oh en ik vul dus altijd mijn persoonsgegevens in.. in mijn allernetste handschrift. šŸ’›

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig! ik doe dat dus nooit. Houd m'n agenda altijd bij de hand.
   Jouw agenda ken ik niet, ga eens kijken.

   Verwijderen
 2. al jaren de piens planner. een gezinsplanner met t bovenste vak iets groter dan de rest. ideaal! zo passen de opvangkids van die dag in t bovenste vak!! eronder voor mezelf en elk gezinslid een eigen vak. zo gaat werk en prive prima samen, alles in 1 oogopslag bij de juiste persoon :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige agenda. Ik heb zelf voor komend jaar de organizing agenda gekocht. Hier was het ook een hele zoektocht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit jaar voor de puur-agenda gekozen. Groot voordeel vind ik dat die al op zondag begint, dan kan ik gelijk de hele week zien. De afgelopen jaren had ik de planpoint planner. Heel handig ook, maar ik vond hem wel saai.
  Die jij gekozen hebt, ziet er wel supermooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. puur agenda ken ik niet. Zal eens kijken of ik 'm kan vinden.
   Planpoint heb ik wel eens de 'organising agenda' van gehad. Die vond ik zelf niet zo fijn.

   Verwijderen
 5. Super handig! Ik heb sinds ene half jaar ook een agenda met op de ene pagina een weekplanning en daarnaast een notitieblad waar ik alles op schrijf wat ik die week moet doen, echt ideaal. Die van mijn is van Moleskin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig, ik ga kijken hoe het mij bevalt. Meestal genoeg 'to do's' dus dat komt vast goed. Vind je moleskin niet saai van binnen?

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeft u een lening nodig om een bedrijf te starten of uw rekeningen te betalen, evenals bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en alle vormen van bedrijfsfinanciering? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en bedrijven tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan serieuze prospects. Als u geĆÆnteresseerd bent, stuur ons dan een e-mail op Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

   Verwijderen
 7. Heeft u een lening nodig om een bedrijf te starten of uw rekeningen te betalen, evenals bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en alle vormen van bedrijfsfinanciering? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en bedrijven tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan serieuze prospects. Als u geĆÆnteresseerd bent, stuur ons dan een e-mail op Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heeft u een lening nodig om een bedrijf te starten of uw rekeningen te betalen, evenals bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en alle vormen van bedrijfsfinanciering? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en bedrijven tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan serieuze prospects. Als u geĆÆnteresseerd bent, stuur ons dan een e-mail op Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heeft u een lening nodig om een bedrijf te starten of uw rekeningen te betalen, evenals bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en alle vormen van bedrijfsfinanciering? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en bedrijven tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan serieuze prospects. Als u geĆÆnteresseerd bent, stuur ons dan een e-mail op Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heeft u een lening nodig om een bedrijf te starten of uw rekeningen te betalen, evenals bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en alle vormen van bedrijfsfinanciering? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en bedrijven tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan serieuze prospects. Als u geĆÆnteresseerd bent, stuur ons dan een e-mail op Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo, ben je een zakenman of een vrouw? Ben je in financiƫle stress? Heeft u een lening nodig om een eigen bedrijf te starten? Heeft u een laag inkomen en vindt u het moeilijk om een lening te krijgen bij lokale banken en andere financiƫle instellingen? Hier is het antwoord op een laag tarief van 2%, e-mail ons toady op: lapofunding960@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo, ik heb net goed nieuws met u gedeeld, vooral u, die een financieel nodig heeft. Ik ontmoette Sabinhelps, financieel een lening van € 47.000 met een rente van 3% per jaar. Ik heb de lening binnen 72 uur ontvangen. Ze is eerlijk en serieus. Voor mensen in nood contact op met: sabinhelps@gmail.com voor degenen die meer informatie willen, neem contact met mij op voor meer informatie: sabinhelps@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen en een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van eur 10.000 dat ik bij mijn eigen bank had aangevraagd account. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: sabinhelps@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBINSON LENING KR-EDIT Wij verstrekken zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 2% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, thuislening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeoriĆ«nteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als u geĆÆnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robinsonloankredit@gmail.com

  Bedrijfsnaam: Robinson Loan Kr-edit
  Bedrijfse-mail: robinsonloankredit@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen