maandag 27 maart 2017

Claim euroclix toegekend

Na een paar maanden 'gedoe' en opnieuw informatie uploaden is het toch gelukt. Ik heb claim ter waarde van 800 clix gekregen waar ik recht op had, nadat ik een zorgverzekering via hun actie oversloot.

Het is een beetje de vraag of het de moeite nu wel waard was. Want ik heb een aantal keer opnieuw een foto van de polis moeten uploaden. De verzekeraar gemaild of ze geen digitale polis hadden (nee dus..) en nog wat berichtjes heen en weer.
Plus het wachten natuurlijk.

Maar he, nu heb ik ze eindelijk gekregen. In een klap staan mijn clix op 2100. Dus ik zou weer een uitbetaling van 25 Euro kunnen doen.
Omdat ik het nu nog niet nodig heb, denk ik dat ik ze nog even laat staan. Ik zou kunnen kijken hoe hard het gaat, en misschien door kunnen sparen voor 5000 clix.

Eens kijken hoe geduldig ik kan zijn ;)

7 opmerkingen:

 1. Dat tikt wel lekker aan, dat is tien euro, vast wel de moeite van het wachten waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goede post! http://kostenverhuisbedrijf.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien wat kritisch hoor, maar als je nu dezelfde zorgverzekering had afgesloten via Independer, was hij dan even duur geweest? Of krijg je nu de korting via Euroclix die je anders rechtstreeks had gehad?
  Ik denk wel dat het handig is om nog even te wachten, dan loopt het inderdaad veel meer op.

  De reactie hierboven (van Nadine) zou bij mij in het prullenbakje belanden trouwens... Niet dat ik dit geen goede post vind hoor, sterker nog, ik vind het een verhelderend verhaal. Maar zo schaamteloos linkjes pluggen? Bah!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij kan iedereen plaatsen zonder goedkeuring. Blijkbaar maakt er nu eens iemand misbruik van. Gebeurt niet vaak merk ik.
   Deze zorgverzekering had ik anders ook gekozen idd, en via andere sites even duur. Dus deze 800 clix wel extra winst.

   Verwijderen
 4. Ik kreeg het er laatst ook bij, maar zonder claim. Was eigenlijk al vergeten dat ik op die manier mijn zorgverzekering had afgesloten.

  En even voor m'n beurt richting Sjoukje; bij mij viel de korting via Independer me verschrikkelijk tegen, dat was zeker niet goedkoper. Ik heb nog even gecheckt en heb uiteindelijk via Euroclix nog 1000 clix gehad voor het oversluiten. Dat is met de wisselkoers waar ik op dit moment op zit een voordeel van €16,30. Daarnaast heb ik de premie in één keer betaald, wat ook nog eens een korting van ongeveer €30 opleverde.

  Het ligt misschien wel aan de verzekeraar, maar ik vond het bij Independer echt tegenvallen qua voordeel. Mocht je dat trouwens wel willen doen; Independer werkt ook met Euroclix, dus dan kun je gewoon via Euroclix, naar Independer gaan. Dan heb je de clix én de eventuele korting.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond de kortingen dit jaar ook tegenvallen. De extra clix waren mooi meegenomen.

   Verwijderen