dinsdag 7 maart 2017

Geen bespaarmaand voor mij

Gelukkig doe ik niet mee met een of andere bespaarmaand. Ik kocht namelijk een fantastisch jurkje, wat ik niet per se nodig heb. Hij komt vandaag of morgen aan, dus heel benieuwd.

De jurk spotte ik op de website van Topvintage. Prachtige retro kleding (en ook een hoop wat een beetje over de top is, voor mij dan) maar echt superleuk online shoppen/kijken.
Ik zag de jurk al een paar weken geleden. Hij was met 50% korting, van 80 Euro naar 40 Euro afgeprijsd. Maar een jurk van 40 Euro, terwijl ik 'm niet nodig heb vind ik toch niet echt te verantwoorden.

Uiteraard bleef de jurk steeds langskomen in alle advertentieblokken, want eenmaal bekeken... Hij verliet mijn hoofd ook niet. Gister kwam hij opnieuw langs in een advertentieblok en nu was hij 70% korting. Dus nog maar 24 Euro. Nog maar een exemplaar in mijn maat, en ik was om (uiteraard).

Nu maar hopen dat hij in real-life niet tegenvalt. Ik wacht met spanning op deze uitspatting. Slim besparen, maar stiekem toch gewoon uitgeven natuurlijk ;)

Laat jij je ook wel eens verleiden?

5 opmerkingen:

 1. kleine uitspattingen.. dochter was toe aan een nieuwe schooltas (13,- ) en omdat we bij de tandarts waren geweest even geluncht bij delifrance (makkelijker ook dan eerst naar huis, eten, en weer naar school brengen.. winkelcentrum zit naast de tandarts en doen we normaal nooit.. mocht wel eens.. )

  en ook zeker geen bespaarmaand.. laatste dag van februari gelijk de gemeentelijke heffingen en waterschapsbelasting betaald (1024,--) en nu de eerste 2 rekeningen van de tanderts binnen 600,--

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei duur maandje. Wij betaalden ook de gemeentelijke heffingen. Duur grapje elk jaar weer.

   Verwijderen
 2. Moet kunnen toch, vind het alsnog een heel bescheiden uitspatting! Hopelijk heb je er veel plezier van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel bescheiden qua prijs, maar als je iets koopt wat je niet echt nodig hebt...

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!