donderdag 9 maart 2017

Extra verdiensten februari

De maand februari was niet spectaculair qua extra inkomsten. Misschien omdat er te weinig dagen in de maand zaten :p

Via Marktplaats verkocht ik vooral heel veel items 'bijna'. Echt vaak gebeurde dat deze maand. Een bod, een toezegging om het over te maken en daarna nooit meer wat horen. Als ik al deze dingen wel had verkocht had ik ongeveer 50 Euro extra verdiend. Helaas, helaas. Aan bijna-koopjes verdien je niks.

Ik verkocht wel voor 25,50 Euro, vier dingen via MP. Net boven mijn gemiddelde wat ik moet halen om in 2017, voor 300 Euro aan extra inkomsten te zorgen.

Bij Euroclix heb ik er nu ongeveer 1200. Ik ben bezig met die claim voor mijn zorgverzekering. Dit zou me nog 800 clix op moeten leveren, mits goedgekeurd door de verzekeraar. Die heeft het nu in behandeling, dus dat duurt vast nog even. Bij 2000 clix laat ik het weer uitkeren, denk ik.

Hopelijk verkoop ik in maart al die bijna-items alsnog!

Wel leuk is dat ik bijna 60 Euro netto meer inkomsten had, nadat ik deze maand voor het eerst mijn salarisverhoging kreeg uitbetaald. Ik tel ze niet in dit rijtje mee, omdat het een blijvende verhoging is en het dus gewoon op de grote hoop meegaat. Maart is een dure maand met wat extra uitgaves, dus we kunnen het goed gebruiken.

Lopen jouw extra inkomsten een beetje?

8 opmerkingen:

 1. Euroclix vorige maand laten uitbetalen (2000 clix) en verder weinig extra inkomsten. Wel 20 euro dividend van de beleggingen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat redelijk. Maar ik 'doe' nog geen marktplaats. Misschien toch eens aan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In theorie zou jij veel tijd hebben om op te ruimen en je overtollige spullen op marktplaats te zetten. Maar ik heb geen idee of je ook veel overbodigs in huis hebt natuurlijk ;)

   Verwijderen
 3. geen extra inkomsten hier. wel wisselend inkomsten elke maand, man door overuren en ik door uberhaupt flexibel werk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Doe' je wel aan dingen om extra inkomsten te verwerven? Of is het te druk met de kinderen de hele dag (kan me voorstellen hoor!)

   Verwijderen
 4. Ik had niet zo'n hele denderende maand, maar heb wel een aantal dingen verkocht. Tientje hier, tientje daar, maar samen (ik maak het direct over naar de spaar) tikt het wel weer aan.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!