donderdag 4 september 2014

Update #2 uitdaging extra aflossen

Het lijkt goed te gaan met onze uitdaging om extra af te lossen op onze hypotheek! Ons plan om extra te besparen lijkt nog niet enorm veel besparingen te hebben opgeleverd. Al zijn we niet voor de snackbar & ijsjes gevallen de afgelopen weken, zelfs als we daar wel zin in hadden..
Besparen is eigenlijk 'discipline' :)

De kinderen hadden wel weer nieuwe kleren nodig. De oudsten waren hard gegroeid deze zomer. nieuwe schoenen, nieuwe shirts etc. Dus toch maar een redelijke bestelling bij een online winkel gedaan en alvast op marktplaats rondgekeken. Dus besparen op kinderkleding is niet gelukt deze maand. Al zat er wel een mooie deal bij van 3 halen, 2 betalen.

Toch is er een pluspuntje in onze financiĆ«n te zien. Mijn man was vergeten zijn declaraties in te leveren van de afgelopen maanden. Sinds april niet gedaan. Oa. twee stedentrips + hotelkosten hebben wij dus voorgeschoten voor zijn baas. Dat tikt lekker aan nu hij de declaraties heeft ingediend. Zodra het binnen is zullen we dit extra bedrag dus meteen overmaken naar de spaarrekening, en dit is mooi voor onze extra aflossing later dit jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten