donderdag 7 oktober 2021

Extra inkomsten september 2021

Welkom bij mijn maandoverzicht van september! 

Met dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe, extra inkomsten verzamelen. Ik ben een (zeer) parttime werkende moeder op dit moment, fervent bespaarder en ook hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Eigenlijk is aflossen mijn hobby!
Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Normaal gesproken stort ik het meteen naar de hypotheek als ik de 1000 Euro aantik. Maar… op dit moment zijn we aan het verbouwen en er liggen al diverse rekeningen voor meerwerk op de planning. Ik ga het geld nu gaan gebruiken voor noodzakelijke kosten zoals raambekleding of de vloer.


Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door diverse activiteiten online. Gewoon normale activiteiten, die legaal zijn en ik ook netjes opgeef bij de belastingdienst. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard
Een paar korte enquetes gedaan, bijna 2 euro verdient in zeer korte tijd. De volgende uitbetaling komt in december, daar staat 7,00 Euro voor klaar.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

Euroclix
Euroclix leverde me in september 1121 clix op. aug 1266 clix op, best heel lekker! Mijn saldo staat alweer op 4056 clix. Ik wil doorsparen tot de 10000 (150 euro) of 20000 clix (325 euro), even afhankelijk van hoe zeer ik het op dat moment nodig heb.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was prima: 663 clix. Ik bracht helaas geen nieuwe vrienden aan dus dit was 0 clix.

Ik klikte 52 keer op een mailtje, kocht voor 107 clix bij een webshop en verdiende 150 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 128 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Nog 1 clix bij lotteryclix gewonnen, en 20 clix voor het updaten van mijn profiel.
De laatste maanden was waren mijn clix inkomsten niet zo hoog. Vorig jaar haalde ik meestal wel 1500 clix per maand binnen. Als je dat vergelijkt met de afgelopen maanden: aug 1266, juli 1005 clix, juni 913 clix, mei 1086 en (ultiem low point) 716 clix in maart dan is dat toch een groot verschil. Voor de verbouwing moesten we toch wat dingen online aanschaffen, dat zie ik wel terug. Toch ben ik heel blij met deze deels passieve inkomstenstroom!

Wil jij ook lid worden van Euroclix? Via mijn link krijgen we beide 150 clix (ongeveer 1,50 Euro waard). Ben je nieuw bij Euroclix? Lees ook eens mijn artikel met tips om je saldo te verhogen?

 


Marktplaats en minimaliseren
Ik blijf bezig met opruimen. Wat we niet meer nodig hebben durf ik steeds vaker weg te doen. Kleding die ik deze zomer niet heb gedragen gaat naar het leger des heils. Boeken kunnen sinds kort naar de minibieb in onze straat. Erg leuk.
In september verkocht ik voor 63,50 Euro op marktplaats. Oftewel, veel spullen hebben ons huis verlaten. Oa spellen, lege canvassen, boeken, oud schakelmateriaal en een autostoeltje. Ik heb nog behoorlijk wat advertenties weer op marktplaats staan, dus ik hoop dat ik nog meer kwijtraak.


Andere enquêtebureaus
Factsnapp vind ik nog steeds leuk. Mijn spaarpotje voor december staat op 6,20 Euro.
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst. Via 
deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal. Vorig jaar verdiende ik 59 Euro met hun enquêtes.

Bij Opinionbar staat nog steeds 3,75 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Via de link kun je lid worden en als je ook een enquête invult ben je ‘actief’, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning uitbreiden. Je kunt het inwisselen voor cadeaubonnen van heel veel verschillende winkels of partijen.   
Bij 
GFK ben ik weer opnieuw aan het sparen voor punten, ik heb er 130. Als je op de link klikt van GFK kun je lid worden, maar er is geen beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon alleen cadeaubonnen verdienen met vragenlijsten in je mailbox. Per 2000 punten krijg je een bon van 10 Euro.

Overige inkomsten
Soms krijg ik met een affiliateIink naar bol.com een uitbetaling, de betaaldrempel is verhoogd naar 50 Euro, dus voorlopig moet ik nog een tijdje geduld hebben. Ik sta op 16 euro nu. Nog even geduld, en veel verkopen maar.
Hoe werkt het eigenlijk? Als er mensen via mijn link wat hebben gekocht krijg ik een kleine commissie, afhankelijk van het product. Het kost jou niks extra en sponsort mijn blog een beetje. (Super fijn, trouwens mag je vaker doen.) Sommige mensen verdienen hiermee honderden Euro’s per maand (zoals 
Iris uitlegt). Dat is mij nog nooit overkomen, maar ik hoop wel dat het zich wat gaat uitbreiden.  


Totaalscore
Er staat dankzij alles bij elkaar deze maand 63.50 Euro extra op de speciale spaarrekening.
Ik sta nu op 1198 Euro. Die blijf ik ‘reserveren’ totdat de verbouwing klaar is, en we daar geen kosten meer aan hebben omdat er steeds onverwachte kosten bij komen. Ook moeten we nog maar afwachten of we werkelijk de subsidie terugkrijgen waar we recht op hebben. Dit moet dus wel eerst worden voorgeschoten.

Anyway, het wordt wel mooi gelukkig, de verbouwing is voor de aannemer bijna klaar. Daarna nog een paar weken geduld omdat de vloer moet uitharden. Daarna kunnen wij aan de gang aan de binnenkant. Behangen, verven, aflakken etc. Er komen dus nog flink wat kosten aan. Elke Euro is mooi meegenomen merk ik.

Hoe was jouw maand september aan extra inkomsten? Top of flop?

 

3 opmerkingen:

 1. Mooie score zeg wat betreft de Marktplaats verkopen, goed bezig! Mijn maand september was top, maar overall wel iets beter kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Inderdaad leuk zo, met marktplaats. Meeste maanden is het een stuk minder.
   Fijn dat september bij jou goed was!

   Verwijderen
 2. Wederom heel inspirerend! Vind het top hoe jij op deze manier laat zien hoe je met verschillende kleine bedragen toch een flinke pot op kunt bouwen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!