dinsdag 2 februari 2021

Extra inkomsten januari 2021

Welkom bij mijn maandoverzicht van januari! Ongelofelijk hoe snel de eerste maand voorbij is gevlogen. Duurt niet lang meer voor we weer bij oud & nieuw zijn beland..

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe als parttime werkende moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze hypotheek. 

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard
Ik deed twee enquêtes, en er stond nog wat in van vorige maand. Er zit nu 8,70 Euro in het potje. Dit wordt uitbetaald in juni, verwacht ik.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt (normaal gesproken) in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

Euroclix
De clix gaan de goede kant op. Het gaat nog niet heel hard, want Euroclix leverde me in januari maar 1128 clix op. Ter vergelijking december 1453 clix, november 1287 clix, en als dieptepunt augustus met 636 clix.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was riant! Wel 845 clix. Ik bracht geen nieuwe vrienden aan dus dit was 0 clix.

Ik klikte 37 keer op een mailtje, kocht voor 97 clix bij een webshop en verdiende 0 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 128 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Nog 1 clix won ik met lotteryclix.

Nu zit ik totaal op de 25884 clix. Ik ben best lekker bezig, want dit is dus ruim 395 Euro waard als ik het NU inlever! Ik heb besloten nog even door te sparen. Ik hoop de 30.000clix rond 1 juni te halen. Voor nu laat ik het dus nog even in mijn account staan. Wil jij ook lid worden van Euroclix? Via mijn link krijgen we beide 150 clix (ongeveer 1,50 Euro waard). 
Ben je nieuw bij Euroclix? Lees ook eens mijn artikel met tips om je saldo te verhogen?


Marktplaats en minimaliseren
Ik verkocht een kinderregenjas voor 2 euro. Loopt nu even niet zo goed op MP. Logisch ook, aangezien ik al jaren minimaliseer en dingen verkoop of weggeef. Haha. 

Qua minimaliseren gaat het redelijk, ik gaf kussenslopen weg, boeken, kinderkleding.  

Andere enquêtebureaus
Factsnapp bevalt mij nog steeds erg goed. Ik kreeg een paar kleine enquêtes in januari, mijn spaarpotje staat op 9 Euro. Uitbetaling komt in juni.
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst, handig op de wc ;) Via 
deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal.

Bij Opinionbar staat nog steeds 3,75 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Via de link kun je lid worden en als je ook een enquête invult ben je ‘actief’, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning uitbreiden. Je kunt het inwisselen voor cadeaubonnen van heel veel verschillende winkels of partijen.   

Bij 
GFK heb ik inmiddels alweer 1590 punten klaarstaan, op weg naar de volgende cadeaubon (2000 punten). Ook hier kun je lid worden, maar er is geen startkapitaal of beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon alleen cadeaubonnen verdienen met vragenlijsten in je mailbox.

Overige inkomsten
Soms krijg ik met een affiliateIink naar bol.com een uitbetaling, de betaaldrempel is 10 Euro. In januari kreeg ik dus ruim 18 euro uitgekeerd. Hoe werkt het eigenlijk? Als er mensen via mijn link wat hebben gekocht krijg ik een kleine commissie, afhankelijk van het product. Het kost jou niks extra en sponsort mijn blog een beetje. (Super fijn, trouwens mag je vaker doen.) Sommige mensen verdienen hiermee honderden Euro’s per maand (zoals Iris in haar gastblog uitlegt). Dat is mij nog nooit overkomen, maar ik hoop wel dat het zich wat gaat uitbreiden.  Mijn doel is groei

Totaalscore
Er staat dankzij de marktplaatsverkopen en de uitbetalende bol.com dus 667 Euro te wachten op mijn spaarrekening voor de hypotheekaflossing. Het ging de afgelopen maand niet zo hard qua harde Euro’s helaas, maar dat is ook niet zo gek na zo’n topmaand in december.

Hoe was jouw maand januari aan extra inkomsten? Viel het bij jou mee of tegen?

 

3 opmerkingen:

 1. Lekker hoor, mooie opbrengst ook weer van je Euroclix. Ik had voor het eerst van mijn leven een uitbetaling van Bol.com, Wel 32 euro, maar dat behaalde ik dus pas in november. Echt vreemd dat ik eerst een jaar tijd nog geen tientje bij elkaar sprokkelde en nu dus in de maand november zoveel verdiende. Heel blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, wat een mooie score van bol. Dat is echt een enorme commissie, blijkbaar heeft iemand iets heel duurs gekocht :) Fijn zeg.
   Bij mij gaat dat ook heel wisselend inderdaad.

   Verwijderen
 2. Ik ben zo blij met het investeren met TD Ameritrade .. Hij heeft echt geholpen nadat ik mijn baan kwijt was. Ik begon met investeren voor slechts $ 200 en nu verdien ik wekelijks meer dan $ 2.500. Zo blij dat je contact met hem kunt opnemen via zijn e-mail: tdameritrade077@gmail.com
  Via whatsapp: (+12166263236)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!