vrijdag 5 februari 2021

Ga eens Valentijn vieren!

Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik een beetje wars ben van commercialisering van alle feestdagen. De pepernoten die al eind augustus in de schappen liggen moet ik niet. Want het is nog veel te vroeg, naar mijn smaak. Een poging van de winkels om ons over te halen om alvast te kopen voor sinterklaas, en te blijven kopen tot 5 december. Om er dan op pakjesavond achter te komen dat je veel meer cadeaus had dan je had gedacht, en je portemonnee een stuk leger is dan verwacht… Helaas geldt dat voor bijna elk ‘feest’. Pasen, Kerst, Nieuwjaar en natuurlijk Valentijn.

Geloof het of niet. Dit jaar maak ik een uitzondering! Het huidige leven is nu zo saai, er is zo weinig wat mag, de lol is er een beetje af vind ik. Dus ik vind het juist nu wél de tijd om je geliefden te laten zien dat je van ze houdt. Koop lekker kaartjes en cadeautjes, knutsel je rot en ga helemaal los voor jouw geliefden! Beperk je niet tot alleen je partner, maar je kunt natuurlijk ook vriendinnen of je kinderen verrassen. 

Love is everywhere (photo by Photo by Adrian)


Een paar leuke cadeaus die ik een aanrader vind:

1.    Badbruisballen. Ik vind dat heerlijk, en een overbodige luxe normaal gesproken. Deze verpakking bevat wel 6 mooie ballen, in een mooi doosje dus zo kun je ook je kinderen verrassen. Valentijnsgeschenk voor het hele gezin! Mijn kinderen vinden dat helemaal geweldig weet ik.

2.    Boeken doen het altijd goed. Koop ze lokaal bij je boekwinkel om hen ook te steunen. Bij Libris kun je online bestellen maar wordt het geleverd door de boekhandel uit je dorp of stad. Ik vind dat reuzehandig. Inmiddels kunnen al mijn kinderen lezen, dus genoeg opties!

3.    Een prachtige waterfles, een fijne subtiele stimulans om meer water te drinken en zo ook nog eens die overbodige kilo’s kwijt te raken.

4.    Neem ook eens een kijkje bij de Valentijns-tips van Hema. Altijd leuk voor de inspiratie. Voor ieder wat wils.

5.    Mijn man kan ik wel blij maken met deze stoere leren armband, hij draagt dat soort dingen zonder gene. Niet iedereen houdt ervan, maar ik vond hem toch de moeite waard.

6.    Zelf ben ik verzot op de Hammam-serie van Rituals, dus die hoort ook in mijn lijstje favorieten thuis.

7.    En in de categorie van ‘Altijd goed’ zet ik natuurlijk: bloemen, ontbijt op bed, lekkere lunch, diner voor 2, een zelfgebakken taart of chocola. Kies maar uit.

Voor ieder budget wat te vinden lijkt me. Ik wens jou en je geliefden een hele fijne Valentijn dit jaar. Maak er wat van!

 

 

1 opmerking:

  1. Ik ben zo blij met het investeren met TD Ameritrade .. Hij heeft echt geholpen nadat ik mijn baan kwijt was. Ik begon met investeren voor slechts $ 200 en nu verdien ik wekelijks meer dan $ 2.500. Zo blij dat je contact met hem kunt opnemen via zijn e-mail: tdameritrade077@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!