zondag 17 januari 2021

Extra inkomsten december 2020

 Welkom bij mijn maandoverzicht van december! 

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe als parttime werkende moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze hypotheek, is het plan. 

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard
Ik kreeg 54 Euro uitbetaald. Heel fijn! Dit is wat ik het hele afgelopen jaar via panelwizard heb verdiend met enquêtes beantwoorden. Dikke prima vind ik.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt (normaal gesproken) in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

Euroclix
De clix gaan de goede kant op. Ik spaar door tot 30.000 clix zodat ik in een keer ruim 480 Euro krijg. Daar heb ik wel oren naar want zo zit ik zowat aan mijn gewenste 1000 Euro voor de aflossing.
Het gaat nog niet heel hard, want Euroclix leverde me in december 1453 clix op. Ter vergelijking november 1287 clix, oktober 1683, september op 1033 clix, en als dieptepunt augustus met 636 clix.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was: 662. Ik bracht geen nieuwe vriend aan dus dit was 0 clix.

Ik klikte 74 keer op een mailtje, kocht voor 232 clix bij een webshop en verdiende 150 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 289 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.)

Nu zit ik totaal op de 25124 clix. Ik ben echt heel blij, want dit is dus ruim 395 Euro waard als ik het NU inlever! Ik heb besloten nog even door te sparen. Ik hoop de 30.000clix rond 1 juni te halen. Voor nu laat ik het dus nog even in mijn account staan. Wil jij ook lid worden van Euroclix? Via mijn link krijgen we beide 150 clix (ongeveer 1,50 Euro waard). Ben je nieuw bij Euroclix? Lees ook eens mijn artikel met tips om je saldo te verhogen?


Marktplaats en minimaliseren
Ik verkocht drie stomme xbox spellen, voor 6 euro. Blij dat ik ze kwijt was. Ook nog een bordspel voor 10 Euro. De klapper van deze maand was de enorme hoeveelheid duplo die ik verkocht 80 Euro leverde dat op. De waarde was helaas ruim 270 Euro, maar het stond inmiddels erg in de weg en ik heb zoveel mogelijk eruit gekregen. Diverse mensen boden echt 50 Euro ofzo, ja dat accepteer ik dan echt niet. Kleding geef ik vooral weg, loopt totaal niet op MP.

Andere enquêtebureaus
Factsnapp bevalt mij nog steeds erg goed. Ik kreeg 13,50 Euro uitbetaald in dec. (In juni kreeg ik trouwens 33 Euro uitbetaald).
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst, handig op de wc ;) Via 
deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal.

Bij Opinionbar staat nu 3,75 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Via de link kun je lid worden en als je ook een enquête invult ben je ‘actief’, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning uitbreiden. Je kunt het inwisselen voor cadeaubonnen van heel veel verschillende winkels of partijen.   
Bij 
GFK heb ik inmiddels alweer 1490 punten klaarstaan, op weg naar de volgende bon (2000 punten). Ook hier kun je lid worden, maar er is geen startkapitaal of beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon alleen cadeaubonnen verdienen met vragenlijsten in je mailbox.

Overige inkomsten
Soms krijg ik met een affiliateIink naar bol.com een uitbetaling, de drempel is 10 Euro. Deze maand haalde ik de drempel weer, maar hij wordt dan pas in januari verwerkt. Volgende maand hoor je hoeveel het was. Hoe werkt het eigenlijk? Als er mensen via mijn link wat hebben gekocht krijg ik een kleine commissie, afhankelijk van het product. Het kost jou niks extra en sponsort mijn blog een beetje. (Super fijn, trouwens mag je vaker doen.) Sommige mensen verdienen hiermee honderden Euro’s per maand (zoals Iris in haar gastblog uitlegt). Dat is mij nog nooit overkomen, maar ik hoop wel dat het zich wat gaat uitbreiden.  


Mijn doel is groei

Totaalscore
Er staat dankzij de marktplaatsverkopen en de uitbetalende enquêtebureaus dus 646 Euro te wachten op mijn spaarrekening voor de hypotheekaflossing. Lekker!

Hoe was jouw maand december aan extra inkomsten? Ik geef toe dat de kosten ook hoog waren dit keer in december, we hadden dure boodschappen en diverse malen eters. Daarnaast wilden we toch wel wat speciaals doen met Kerst en dat was te merken in de uitgaven. Viel het bij jou mee of tegen?

 

3 opmerkingen:

  1. Leuk overzicht weer! Zo bij elkaar is dat toch best veel geld. Ik las ook nog even het gastblog van Iris, dat heeft me ook weer aan het denken gezet. Een extra bron van inkomsten is altijd lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi bedrag weer verzameld en jaloers op je Euroclix ;) Lekker bezig! Ik had deze maand voor het eerst een uitbetaling van Bol.com, een mijlpaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik krijg regelmatig een uitnodiging voor panelclix maar als ik de enquete dan start komt er na een aantal vragen al te staan: u valt buiten de deelname of er zijn al voldoende deelnemers in deze categorie. Zo schiet het niet echt op. Deze week nog weer 1 waarvoor je dan echt op laptop, pc of tablet moet anders werkt het niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!