maandag 7 december 2020

Extra inkomsten november

Welkom bij mijn maandoverzicht van november! 

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe als parttime werkende moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze hypotheek. 

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard
Er staat nog ruim 50 Euro in mijn potje. Bijna komt het! Afgelopen juni hebben ze de uitbetaling overgeslagen, maar pas kreeg ik bericht dat in december alles van het hele jaar wordt uitbetaald. Ik kijk ernaar uit.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt (normaal gesproken) in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

Euroclix
Afgelopen maand besloot ik om nog geen clix in te wisselen, maar door te sparen tot de 30.000 clix. De wisselkoers blijft hetzelfde, en het bedrag wat ik dán krijg is dik 480 Euro. Daar heb ik wel oren naar want zo zit ik zowat aan mijn gewenste 1000 Euro voor de aflossing.
Het gaat nog niet heel hard, want Euroclix leverde me in november 1287 clix op. Ter vergelijking oktober 1683, september op 1033 clix, en als dieptepunt augustus met 636 clix.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was: 626 clix (exact hetzelfde als de vorige maand, dat vond ik wel grappig). Ik bracht 1 nieuwe vriend aan (bedankt daarvoor!) dit was 150 clix.

Ik klikte 50 keer op een mailtje, kocht voor 0 clix bij een webshop en verdiende 350 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 109 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.)

Nu zit ik totaal op de 23560 clix. Ik ben echt heel blij, want dit is dus ruim 350 Euro waard! Voor nu heb ik besloten om het nog niet in te leveren. Ik hoop de 30.000clix rond 1 juni te halen. Voor nu laat ik het dus nog even in mijn account staan. Wil jij ook lid worden van Euroclix? Via mijn link krijgen we beide 150 clix (ongeveer 1,50 Euro waard). Ben je nieuw bij Euroclix? Lees ook eens mijn artikel met tips om je saldo te verhogen?

 

Marktplaats en minimaliseren
Ik verkocht een bordspel voor 10 Euro. Er staan nog wat spellen en xbox games op MP maar die verkopen helaas niet zo goed. Kleding geef ik vooral weg.


Andere enquêtebureaus
Factsnapp bevalt mij nog steeds erg goed. Er staat nu 15,00 Euro klaar voor de volgende uitbetaling (in dec) Leuk zeg! (In juni kreeg ik trouwens 33 Euro uitbetaald)
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst, handig op de wc ;) Via 
deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal.

Bij Opinionbar staat nu 3,25 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Via de link kun je lid worden en als je ook een enquête invult ben je ‘actief’, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning uitbreiden. Je kunt het inwisselen voor cadeaubonnen van heel veel verschillende winkels of partijen.   
Bij 
GFK heb ik inmiddels alweer 1490 punten klaarstaan, op weg naar de volgende bon (2000 punten). Ook hier kun je lid worden, maar er is geen startkapitaal of beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon alleen cadeaubonnen verdienen met vragenlijsten in je mailbox.

Overige inkomsten
Soms krijg ik met een affiliateIink naar bol.com een uitbetaling, de drempel is 10 Euro. Deze maand helaas niet. Hoe werkt het? Als er mensen via mijn link wat hebben gekocht krijg ik een kleine commissie, afhankelijk van het product. Het kost jou niks extra en sponsort mijn blog een beetje. (Super fijn, trouwens mag je vaker doen.) Sommige mensen verdienen hiermee honderden Euro’s per maand (zoals Iris in haar gastblog uitlegt). Dat is mij nog nooit overkomen, maar ik hoop wel dat het zich wat gaat uitbreiden.  

Mijn doel is groei

Totaalscore
Er staat dankzij de marktplaatsverkoop dus 482 Euro te wachten op mijn spaarrekening voor de hypotheekaflossing. Ik ben er blij mee hoor, zelfs al was het maar een kleine groei. Want ik ben hierdoor toch al bijna op de helft van mijn gewenste bedrag! 

In november kreeg ik eindelijk 45 overuren uitbetaald op mijn werk. Dit was heel prettig natuurlijk. Hier heb ik al een paar maanden hard voor gewerkt. Dit geld ging naar de spaarpot voor de verbouwing.

Voor december verwacht ik wat uitbetalingen van Factsnapp en Panelwizard, dus ik kijk uit naar de komende maand. Ook krijg ik vanaf nu elke maand mijn overuren uitbetaald heb ik afgesproken met mijn werkgever. Komende maand een stuk of 30.

Hoe was jouw maand november aan extra inkomsten? (Laten we het niet hebben over de extra uitgaven. Met de sint in het vooruitzicht waren ze best hoog..haha) Viel het bij jou mee of tegen?

4 opmerkingen:

 1. Goed bezig! Wat knap dat je door spaart naar 30.000 euroclix, wij zijn net de 10.000 gepasseerd. Ik kreeg afgelopen week van panelwizard 25,30 gestort, ik wist niet dat ik al zo hoog stond. Echt een fijne verrassing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Flink veel van panelwizard ook. Lekker! Het is natuurlijk ook van het hele jaar, omdat ze in juni niet betaalden. Al weet ik niet of je toen al lid was?
   Clix gaat ook weer lekker bij jullie. Fijn!
   Doorsparen vind ik wel een uitdaging hoor, maar ik wil het gewoon eens proberen.

   Verwijderen
 2. Ik heb de balen van euroclix. Ik heb inmiddels bijna 8.000 clix maar het schiet voor een meter op. Als ik al mag meedoen dan val je na 10 vragen toch buiten de doelgroep, is het aantal deelnemers bereikt etc (een minuut na uitnodiging).
  Of ik krijg vragen over rookproducten terwijl ik niet rook en dat ook heb vastgelegd.
  Het is vast een fijne bijverdienste maar niet voor mij. Zodra ik 10.000 clix heb, laat ik het uitbetalen en dan kap ik er mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He wat vervelend dat het niet loopt. Van dat roken, ja dat gebeurde laatst bij mij ook. Maar ook bij een andere partij. Foutje in de vragenlijst denk ik. Ik herken je klacht verder wel uit het verleden, maar recent niet meer. Ik vind zelf wel heel handig werken hun 'clix assistent' die in je balk van je website verschijnt, waardoor je herinnert wordt aan dat je bij die website iets kunt kopen en er clix voor krijgt.
   Daarnaast ga ik regelmatig zelf naar hun website voor onderzoeken, die passen beter dan wat ik in de mail krijg (daar ben ik vaak te laat voor). Ik hoop voor je dat je snel je clix haalt. (Misschien wel handig om even te kijken of er via jou ook vrienden zijn aangemeld. Als dit zo is, kun je het beter stilletjes laten doorlopen en misschien eens per jaar of twee jaar inloggen en je clix laten uitkeren. Zou jammer zijn anders van de clix die je over hen verdiend).
   Succes met de laatste loodjes.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!