woensdag 8 januari 2020

Extra inkomsten december 2019

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de maand december staat voor jullie klaar!
Volgende week hoop ik een berichtje te plaatsen over hoe het gaat in ons nieuwe huis en ons nieuwe leven! 

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de afgelopen maand. Om te laten zien hoe ik dat doe (naast het huidige werkloze- en toch drukke- leven) als moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien helpt dit om mezelf scherp te houden en op de kleintjes te letten. Zeker de laatste tijd vliegen de uitgaves ons om de oren. Bouwmarkt bezoek, nieuwe lamp, kosten verhuisbedrijf, makelaars en notariskosten en ga zo maar door. Verhuizen kost erg veel geld, en dat past nooit binnen een budgetje. (Het gooit de hele jaarlijkse planning op de kop..haha). Hopelijk is dit dan ook onze laatste keer dat we verhuizen.

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Recent ontdekte ik wat –voor mij nieuwe- enquêtebureaus die betrouwbaar zijn in hun uitbetalingen.
Mijn extra inkomsten gebruikte ik eerder in 2019 om onze aflossingsvrije hypotheek versneld af te lossen. Tussendoor was er even een pauze omdat we wat meer cash nodig hadden. Vanaf nu gebruik ik de extra inkomsten weer voor aflossingen op onze annuiteitenhypotheek. We hebben een deel dat een kortere looptijd heeft, dus de maandelijkse aflossing is vrij hoog. Op dat deel aflossen heeft dus een positief gevolg op de maandlasten. Ik spaar tot de 1000 op een aparte spaarrekening en los het dan af.Panelwizard
Ik deed mee met een enquête. De uitbetaling is in november geweest. Er staat nu nog 12 Euro in mijn potje klaar, voor de uitbetaling in juni.  
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Er is plek voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt altijd in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag.


Euroclix
Dit leverde me in december 1827 clix op. Ter vergelijking: november 1690, oktober 1584 clix, september 1528 clix, augustus 1053 clix, juli 1793 clix, juni 2265 clix. Het wisselt nogal.

Twee nieuwe vrienden deze maand (=300 clix en de 10% verdiensten over de clix die al mijn vrienden binnenhaalden. Dit was 650 clix. Jullie hebben dus zelf ook best goed verdiend!. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen! Ik klikte 58 keer op een mailtje, kocht voor 34 clix bij een webshop en verdiende 620 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor de creditcard kreeg ik bijna 138 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de creditcard en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. Je krijgt 25 clix per 100 Euro die je uitgeeft.

Nu zit ik totaal op de 6759 clix. Dit ruim 90 Euro waard. Toch laat ik dat nog even staan. Ik spaar door voor de 20.000 clix wat me 325 Euro op gaat leveren. Ik hoop dit rond juli te halen.

TIP: Momenteel ben ik voor ons nieuwe huis allerlei verzekeringen en leveranciers aan het afsluiten en internet. Omdat ik dit via de website van Euroclix doe, levert het me op termijn nog wat leuke hoeveelheden clix op, vaak tussen de 600-1000 clix. Wanneer je een nieuwe energieleverancier afsluit kun je ook clix krijgen. De moeite om even te kijken. Tips om je saldo te verhogen?

Marktplaats
Ik verkocht voor 4 Euro een knuffel deze maand. Mijn focus lag daar ook niet natuurlijk.


Overige inkomsten
Ik heb 12,20 Euro aan overige inkomsten ontvangen. Deze kwam via affiliate verkopen van bol.com. (wanneer iemand op een bol.com linkje van mij klikt en dan daar iets koopt krijg ik er een klein percentage over. Dit gebeurt niet vaak, dus dit was de 1e keer dat ik de uitbetalingsdrempel behaalde.)
In ok/nov ben ik lid geworden van een paar nieuwere enquêtebureaus in de hoop op extra inkomsten in de toekomst. Zeker het ‘zusje’ van panelwizard heeft me nu al een potje van 15 Euro opgeleverd in korte tijd. (Al staat dat nog niet op mijn rekening.)

Totaal staat er nu 129 Euro op de aflossingsrekening. Nog even flink doorsparen voor de volgende 871 Euro zodat ik een aflossing op mijn nieuwe hypotheek kan doen!


Hoe was jouw maand december? Heb je veel geld extra verdiend of juist veel uitgegeven? (Dat valt haast niet te vermijden…)

6 opmerkingen:

 1. Zo dat klinkt lekker! Ik snap echt niet hoe jij altijd zoveel kunt verdienen bij Panelwizard en Factsnapp, jouw potjes staan altijd een stuk hoger dan die van mij, maar wellicht komt het door de gezinssamenstelling of zo! Dat je daarom meer onderzoeken krijgt toegestuurd. Wel lekker!
  Euroclix deed het erg lekker bij mij! dik in de 2000 clix verdiend afgelopen maand, dus heel blij mee. Overgestapt van zorgverzekering met een actie die me 800 moet gaan opleveren, dus het zou leuk zijn als ze dat snel in mijn account storten. Maar vorig jaar kreeg ik die vergoeding pas in februari in mijn account erbij. Even wat extra k lik s voor je gedaan op je site vandaag! Wie weet kun je dat potje dan ook weer snel toevoegen! Ik wil nu ook per maand een bedrag gaan sparen wat alvast is voor extra aflossen. Het worden dan maar een paar tientjes, want meer lukt niet omdat er nog verder verbouwd moet worden, maar dat is dan wel alvast een mooi begin! Nog even uitrekenen wat dan goedkoper is: stukje hypotheek wat over 5,5 jaar afgelost moet zijn of op de lening v/d verbouwing. En dan over 2 jaar in x dat bedrag aflossen! Lijkt me heerlijk! Dan dalen we minimaal 110 euro per maand in de maandlasten! Want dat kost dat stukje hypotheek wat afgelost moet zijn over 5,5 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien inderdaad door mijn gezin. Bij panelwizard sturen ze me inderdaad wel eens een enquête die ik met mijn kind samen moet invullen. Bijvoorbeeld over welk tv programma ze het leukst vinden.
   Ik hoop ook nog op wat 'overstap-clix'.
   Slim om even te gaan rekenen inderdaad. Lijkt me lastig als je zoveel verschillende dingen tegelijk wilt bereiken.

   Verwijderen
  2. Aha dan zal dat het zijn! Wel leuk het je zo een stukje meer oplevert!
   Ja ik baal er best van dat er vorig jaar zoveel extra kosten voor de verbouwing bij kwamen, in eerste instantie was het plan om de verbouwing vorig jaar helemaal af te ronden, of nog een heel klein stukje over te houden voor dit jaar. Dan was het extra aflossen nu al een stuk makkelijker geweest! Nu maar hopen dat de verbouwing dit jaar gewoon helemaal afgerond kan worden! Want ik moet ook zeggen dat ik er best wel klaar mee ben. Het zorgt voor zoveel drukte in mijn hoofd steeds.

   Verwijderen
 2. Heel knap weer de opbrengst van je Euroclix, ik heb echt twee slechte maanden achter de rug. Ik was benieuwd of jullie al helemaal over waren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, ik verbaasde me ook over de opbrengst van euroclix. Vorig jaar was december mijn slechtste maand. Geen idee waar dat dan nu in zit. Misschien vanwege de vele onderzoeken? 600 clix voor onderzoeken is erg veel.

   We zijn inderdaad al over. Sinds de kerstvakantie. Hoe is het bij jou? ben benieuwd naar je reis. Zag dat ik je eerste nieuwsbrief heb gemist... Ik ga me ook inschrijven hoor! Kun je 'm nog naar me doorsturen? mom4lifeblog at gmail.com

   Verwijderen
 3. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!