woensdag 4 december 2019

Extra inkomsten november

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de maand november staat voor jullie klaar! 

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de afgelopen maand. Om te laten zien hoe ik dat doe (naast het huidige werkloze- en toch drukke- leven) als moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien helpt dit om mezelf scherp te houden en op de kleintjes te letten. Zeker de komende maanden zullen bij ons de uitgaves om de oren vliegen. Verhuizen kost veel geld. Hopelijk is dit dan ook onze laatste keer!

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Recent ontdekte ik wat –voor mij nieuwe- enquêtebureaus die betrouwbaar zijn in hun uitbetalingen.
Mijn extra inkomsten gebruikte ik eerder om onze aflossingsvrije hypotheek versneld af te lossen. Tussendoor was er even een pauze omdat we wat meer cash nodig hadden. Vanaf nu gebruik ik de extra inkomsten weer voor aflossingen. Ik spaar tot de 1000 op een aparte spaarrekening en los het dan af.


Panelwizard
Ik deed mee met twee korte enquêtes. Ik kreeg 14,50 Euro uitbetaald eind november. Dit ging meteen naar de aflosrekening. Er staat nog wel wat in mijn potje klaar, voor een uitbetaling in juni.  
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan weer open voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt altijd in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag.


Euroclix
Dit leverde me in november 1690. Ter vergelijking: oktober 1584 clix, september 1528 clix, augustus 1053 clix, juli 1793 clix, juni 2265 clix. Het wisselt nogal.


Geen nieuwe vrienden via euroclix deze maand, maar wel 10% verdiensten over de clix die al mijn vrienden binnenhaalden. Dit was 825 clix. Jullie hebben dus zelf ook lekker veel verdiend!
Bijna de helft van mijn totale clix in november. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen! Ik klikte verder 49 keer op een mailtje, kocht voor 88 clix bij een webshop en verdiende 545 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor gebruik de creditcard kreeg ik bijna 152 clix (ik los dat uiteraard meteen weer af, zodat ik geen rente hoef te betalen!).

Nu zit ik op de 5022 clix. Dit is 70 Euro waard. Toch laat ik dat nog even staan. Ik spaar door voor de 20.000 clix wat me 325 Euro op gaat leveren. Ik hoop dit rond juli te halen.

TIP: Momenteel ben ik voor ons nieuwe huis allerlei verzekeringen en leveranciers aan het afsluiten en internet. Omdat ik dit via de website van Euroclix doe, levert het me op termijn nog wat leuke hoeveelheden clix op, vaak tussen de 600-1000 clix. Wanneer je een zorgverzekering of energieleverancier afsluit kun je ook clix krijgen. De moeite om even te kijken. Tips om je saldo te verhogen?


Marktplaats
Ik verkocht niks deze maand. Mijn focus ligt daar ook niet op dit moment. Eerlijk gezegd heb ik niet eens het idee dat er nog veel te verkopen valt. De spullen die nu in mijn huis liggen gaan mee of ze wachten op de dag van het grofvuil.


Overige inkomsten
Geen overige inkomsten ontvangen. Altijd jammer.
Wel ben ik lid geworden van een paar nieuwere enquêtebureaus in de hoop op extra inkomsten in de toekomst. Zeker het ‘zusje’ van panelwizard heeft me nu al een paar Euro opgeleverd in korte tijd. (Al staat dat nog niet op mijn rekening.)

Totaal staat er nu 117 Euro op de aflossingsrekening. Nog maar 883 Euro erbij voor een nieuwe aflossing!

Hoe was jouw maand november? Heb je veel geld extra verdiend of juist veel uitgegeven?

6 opmerkingen:

 1. Wat lekker! Hier ging het super lekker, de uitbetaling van 325 euro gehaald bij Euroclix, dus heel blij mee. Moet nog wel gestort worden, maar komt denk ik volgende week vast wel binnen. Van Panelwizard kreeg ik 8,10 uitbetaald en van factsnapp maar 90 cent. Terwijl er wel al meer in mijn account stond, dus ik volg die site niet helemaal. Het was voor de uitbetaling t/m de verdiensten van okt. Maar of ik ben in de war, of ik had toen meer dan 90 cent in mijn account. Maar wellicht hebben ze maar tot half oktober gekeken of zo.
  Maar goed de rest komt vanzelf volgende keer, dus ook geen wereldramp!
  Met Euroclix ga ik nu sparen voor de 50.000 clix! Ben zo benieuwd of het mij gaat lukken om dat eind 2020 bij elkaar te hebben gespaard.
  Ik kl ik even in het rond hier voor je, kan dat ook weer in je potje gestort worden binnenkort ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Flinke uitbetaling zo. Heerlijk!
   Ik kreeg van factsnapp nog niks helaas. Denk dat ik me net te laat had aangemeld. Bij panelwizard betalen ze ook t/m oktober uit, en sparen de rest op voor de maand juni. Zal wel hetzelfde zijn dan.
   Uitdagend hoor, die 50.000 clix. Ik zou daar nog niet voor durven gaan. Duurt mij te lang, ik verdien denk ik 25000 clix per jaar.

   Verwijderen
  2. bedankt nog trouwens. ik kon het meteen merken. Heb ik laatst bij jou ook gedaan :)

   Verwijderen
  3. Ja ik probeer het altijd even te doen als ik op je blog kom, maar heel soms vergeet ik het ook wel eens. Thanks dan ook!
   Ja zo'n vermoeden heb ik idd ook dat dat wel hetzelfde zal zijn bij die 2 sites. Dan krijg je het idd volgende keer. Ook goed toch ;) Ja was zeker een flinke uitbetaling, heerlijk! Echt heel erg blij mee, kwam precies op een mooi moment. Nu op naar de 50.000 clix! Haha ik hoop het gewoon eind 2020 gehaald te hebben! Maar ik kan me voorstellen dat je daar niet voor gaat als je zo'n 25.000 clix per jaar verdient, dan zou je maar eens in de 2 jaar een uitbetaling krijgen, dan duurt wachten idd wel erg lang. Ik vind het ook wel een uitdaging om te kijken of het gaat lukken, maar wel een leuke!

   Verwijderen
 2. Mooie opbrengst met jouw Euroclix, hier echt de slechtste maand ever. Ook ging de verwarming weer volop aan, dus het gasverbruik schoot omhoog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hier ook flink veel gas door verwarming.
   Balen dat jouw euroclix zo slecht was dit keer! Volgende maand beter Miranda!

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!