woensdag 6 maart 2019

Extra inkomsten februari

Ook in 2019 worden de extra inkomsten maandelijks bijgehouden. Lezers vinden dit inkijkje leuk en waarderen het. Daarnaast vind ik het zelf ook heel handig om het elke maand te kunnen vergelijken. Plus het motiveert om soms nog even beter mijn best te doen.

Hier mijn overzicht voor februari.

Panelwizard
Geen enquêtes de afgelopen maand. Er zit gelukkig al wel 8,60 Euro in het potje.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan weer open voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Ze betalen altijd in juni en nov/december uit.

Euroclix
Een hele goede maand gehad. Alle ‘nieuwe vrienden’ die zich via mijn link hebben aangemeld van dec, jan en feb werden toegekend. Dit leverde 2250 clix op, in een keer. Totaal kreeg ik in februari 3067 clix.


Ter vergelijking: januari was 2463 clix, december 1065, november was 2120 clix, oktober 3634 clix. Dus het voelt alsof ik weer ‘back on track’ ben.

Hoe kwam ik aan de punten? Ik kreeg 100 clix voor onderzoeken, 21 clix voor online aankopen, 30 clix voor klikken op mails. Creditcardgebruik kregen we 115 clix voor.  
Naast de nieuwe vrienden, kreeg ik ook de 10% over clix die alle vrienden verzamelden die maand. Omdat zij via mij lid zijn geworden levert dit een klein beetje passief inkomen op. Dit was 530 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen. Dat kun jij dus ook proberen!

Aanbiedingen bij webshops
Nu zit ik op de 8541 clix. Dit is ruim 100 Euro waard op papier. Ik ben aan het doorsparen tot de 20.000 clix. Dan wissel ik ze in en krijg ik 325 Euro (ongeveer 1/3 van een hypotheekaflossing) dus dat is de moeite waard. Ik heb in mijn doelen voor 2019 staan dat ik weer een betaling van 325 Euro via Euroclix wil verdienen. Ik ben goed op weg.
In totaal verdiende ik in 2018: 22848 clix. Echt een mooi totaal, bijna 365 Euro is dat waard. Een Euro per dag dus.

TIP: Wanneer je af en toe online aankopen doet, is het handig om de clix assistent te downloaden. Hier krijg je sowieso 25 clix voor als je hem de eerste keer gebruikt. Daarnaast geeft hij een seintje als je op een website clix kunt verdienen. Heel handig! Ik schreef een blog met nog meer nuttige tips om je Euroclix saldo te verhogen.

Marktplaats
Dit werd 12,00 Euro. Ik verkocht een pastamachine, nieuw in de doos. Deze was al twee keer meeverhuisd. Oeps… Het leek me zo leuk, zelf pasta maken. Toch had ik er steeds geen zin in, het leek me erg veel werk voor een gezin. Weg ermee! Ik ben intussen ook steeds meer ‘kleine’ dingen aan het opruimen/weggeven en wegdoen. Meer rust en ruimte is het doel.

Overige inkomsten
Ik ben begonnen met het geven van bijles. Dit op verzoek van een kennis die graag een bepaald vak wil halen. Hartstikke leuk om te doen en dat zal me een tijdje wat extra inkomsten opleveren.
Ook ontving ik een uitbetaling van mijn site. Totaal waren alle extra inkomsten samen 108 Euro. Dit ging samen met de marktplaats-inkomsten naar de rekening voor de hypotheek-aflossing.

Ik ben heel tevreden over de afgelopen maand. Veel harde Euro's binnen gekregen. Hoe ging het bij jou in februari?

11 opmerkingen:

 1. hier alleen inkomsten uit werk. oh nee niet waar. man verkocht zn racefiets voor 50 euro. (maar er ging veel meer uit deze maand aan marktplaats en zonnepannelen :p ) onze inkomsten uit werk wisselen ook elke maand. maar werken beide fulltime (ik in 4 dagen) geen energie (naast huishouden/kids etc) om nog meer dingen erbij te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ging het ook top afgelopen maand! Mijn hoogste maandsaldo tot nu toe gehaald! 5543 clix. Ik had al 3750 clix aan aangebrachte vrienden dus daar was ik zó enorm blij mee!
  Gisteren kreeg ik trouwens ook mijn clix bijgeschreven voor het overstappen van de zorgverzekeraar, dus ik hoef er niet achteraan! Blij dat dat toch vanzelf goedgekeurd is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, dat is enorm veel! Hoeveel vrienden heb je totaal dan via EC?

   Verwijderen
  2. Nu 32! Maar wellicht hebben anderen nu ook hun overstapvergoeding gekregen dat het daarom veel is.

   Verwijderen
  3. Flink veel vrienden via EC, Maris. Goed hoor. Dit levert je wel lekker clix op.
   Ik heb ook best veel vrienden, maar ze hadden de afgelopen maand niet zoveel clix binnengekregen. Misschien volgende maand :)

   Verwijderen
 3. Fijn dat er goede inkomsten binnenkwamen! Zelf pasta maken lukt mij ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, was er zelf ook heel blij mee. En voor sommige hoefde ik bijna niks te doen. Voor de bijles wel natuurlijk ;)
   Zelf pasta maken is veel werk, maar wel heel lekker. Ik ben blij dat ik het nu ook niet meer 'hoef' te doen van mezelf, omdat dat ding er niet meer is. Scheelt druk!

   Verwijderen
 4. Jeetje, wat een Euroclix-score weer. Knap hoor. Ik ben benieuwd wat de uitbetaling van je blog was? Adsense?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. idd, verder heb ik geen inkomsten van mijn blog. helaas..

   Verwijderen
 5. Weer een mooi bedrag! En ook leuk dat je met Adsense op een uitbetaling zat!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!