vrijdag 11 januari 2019

Extra inkomsten december


Mijn overzicht van de extra verdiensten in de maand december staat voor jullie klaar. Ja, vorig jaar!

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de maand ervoor. Om te laten zien hoe ik dat doe, naast het werkende leven, als moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien helpt dit om mezelf scherp te houden en om te checken of ik mijn doelen ga halen. Mijn extra inkomsten gebruik ik om onze aflossingsvrije hypotheek versneld af te lossen.


Het is alweer half januari! Deze blog verschijnt dus ook wat later dan de bedoeling is. Maar dat is oke, geen stress over het bloggen in 2019, zoals je kon lezen in mijn doelen

Ik zal je maar meteen vertellen dat december 2018 een heel slechte maand was voor extra inkomsten! Misschien zelfs de slechtste van het hele jaar. Kijk maar mee. Panelwizard
Ik kreeg geen enkele enquête aangeboden. De betaling deden ze al in november, dus deze maand niks verdiend.  
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan weer open voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Ze betalen altijd in juni en nov/december uit.

Euroclix
Om te huilen deze maand! Dit leverde me in december 1065 clix op. Ter vergelijking: november was 2120 clix, oktober 3634 clix, september 1406 clix en augustus 2535 clix. Zeker een dieptepunt vergeleken met het afgelopen half jaar.
Hoe kwam ik aan de punten? Ik kreeg 150 clix voor onderzoeken, 24 clix voor online aankopen, 55 clix voor klikken op mails. Creditcard kregen we 207 clix voor.  

Helaas geen nieuwe vrienden, maar alleen de 10% over clix die vrienden verzamelden. Omdat zij via mij lid zijn geworden levert dit een klein beetje passief inkomen op. Dit was 623 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen.

Aanbiedingen bij webshops

Nu zit ik op de 3098 clix. Dit is 43 Euro waard op papier. Nu ben ik aan het doorsparen tot de 20.000 clix. Dan wissel ik ze in en krijg ik 325 Euro (ongeveer 1/3 van een hypotheekaflossing) dus dat is de moeite waard. Ik heb in mijn doelen voor 2019 staan dat ik weer een betaling van 325 Euro via Euroclix wil verdienen. Wie weet!
In totaal verdiende ik in 2018: 22848 clix. Echt een mooi totaal, bijna 365 Euro is dat waard. Een Euro per dag dus.

TIP: Wanneer je online aankopen doet, is het handig om de clix assistent te downloaden. Hier krijg je sowieso 25 clix voor als je hem de eerste keer gebruikt. Daarnaast geeft hij een seintje als je op een website clix kunt verdienen. Heel handig! Ik schreef een blog met nog meer nuttige tips om je Euroclix saldo te verhogen.

Marktplaats
Ik verkocht slechts voor 12,50 Euro. Een enorm schattig stoeltje waar mijn dochter allang uitgegroeid was, maar moeilijk afscheid van kon nemen. Nog steeds niet gelukt om meer spullen op marktplaats te zetten.  

Overige inkomsten
Opionbar? Slechte maand, geen enquetes gehad. Er zit nu 5,50 Euro in het potje, pas bij 10 Euro kan je laten uitbetalen. Balen! Dit schiet echt niet op, zeker niet sinds ik mijn profiel up to date heb gemaakt. Blijkbaar behoor ik niet tot de doelgroep.

Ondanks de slechte maand heb ik toch een mooie jaaromzet gehaald in 2018, dat kun je hier nalezen.

Hoe liepen jouw extra inkomsten in december? Tevreden of niet?

9 opmerkingen:

 1. Fijn overzichtje! Jouw Euroclix-opbrengst van deze maand is voor mij hoog. Bedankt weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik dacht al even dat ik de enige was die zo weinig verdiend had in december, ik had maar 700 clix! Dat vond ik ook al zo vies tegenvallen! Op naar januari met weer extra veel clix! Hopelijk wordt dan de overstap naar de andere zorgverzekering ook bijgeschreven, dat zijn al 500 clix op zich voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig niet de enige inderdaad!
   Ik heb ook goede hoop voor januari ivm overstap energieleverancier.

   Verwijderen
  2. Ah klinkt goed, hopelijk hebben we dan allemaal weer lekker veel clix verdiend in januari! Altijd leuk als je saldo even een flinke boost krijgt!

   Verwijderen
 3. Zelf denk ik dat je kracht niet zit in klikken en panels, maar in je krachtige blogs. Levert dat ook nog iets op?
  Leest lekker weg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Anoniem, helaas levert mijn blog nauwelijks iets op. Hoe het werkt met de google advertenties is dat je pas iets krijgt als iemand klikt, en dan bij een bepaald bedrag keren ze uit. Daarnaast heb ik geen eigen producten die ik verkoop, en ook geen betaalde samenwerkingen. Dus mijn blog is liefdewerk :) Geniet er dus maar van!

   Verwijderen
  2. Dat doe ik zeker, maar hoe doet Nicole Orriëns het dan?
   Zij verdient er aardig wat bij volgens mij met haar kleurloze reacties.

   Verwijderen
  3. Misschien kun je dat aan Nicole vragen. Zij heeft wel heel veel websites en ook al heel lang. Dat helpt vast.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!