dinsdag 5 juni 2018

Extra inkomsten mei

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de extra inkomsten van de maand. Om te laten zien hoe ik dat doe, om mezelf scherp te houden en om te kijken of ik mijn doelen ga halen. 

Aan het einde van juni zitten we op de helft van het jaar, dus dan zal ik de tussenstand onder de loep nemen.

Panelwizard
Ik kreeg twee keer een enquête in deze maand. Eentje leverde wel 1,50 Euro op. In juni krijg ik rond de 13 Euro uitbetaald. Dus ik lig goed op schema voor mijn jaardoel. 
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik hier.

Euroclix
Dit was vergelijkbaar met de vorige maand. In april had ik 1400 clix verdiend, en ik had er in mei bijna 1700. Geen groot verschil maar toch tevreden. Ik deed mee met 4 onderzoeken, die 525 opleverden.   
Totaal zit ik nu op 8500 clix. Bijna 10.000 dus dat levert weer een mooi geldbedrag op (150€). 

Met de wisselkoers waar ik nu voor spaar is dit toch een extra inkomstenbron van bijna 24 Euro in mei. (Namelijk 0,014 Euro x 1700) Dit bedrag is nog alleen op papier beschikbaar natuurlijk, totdat ik het uit kan laten betalen. Zelf vind ik dat ik er weinig voor hoef te doen, een van de redenen dat ik er erg enthousiast over ben. 

Ik twijfel een beetje of ik nog door zal sparen voor 20.000 clix, dan krijg ik 325 Euro. Met zo'n 1500 clix per maand is dat bijna 7 maanden langer doorsparen. Wat zou jij doen?

TIP: Vraag je vrienden om via jou lid te worden. Dan krijg je allebei 150 clix en jij krijgt daarna over al zijn/haar clix 10%.
Ik schreef een blog met nog meer tips om je
Euroclix saldo te verhogen.
Marktplaats

Mei was alleen 85 Euro voor het keukenblok. De rest verkocht niet goed. Ik gaf veel weg om een leger huis te hebben vanwege de verbouwing in mei. Daar ben ik nog steeds mee bezig.

Overige inkomsten
Nog geen vooruitgang geboekt op dit gebied. Gebrek aan tijd en prioriteit. Dit valt me tegen van mezelf, dus ik moet nog wel aan de slag hiermee. Gelukkig nog 6 maanden.


Hoe liepen jouw extra inkomsten in mei? Nog een bijzondere verkoop?

4 opmerkingen:

 1. Wist je dat marktplaats een affiliate programma heeft? Je zou bijvoorbeeld als je over marktplaats schrijft daar een affiliate link achter kunnen plakken voor extra inkomsten. En ben je al lid van het partnerprogramma van bol.com?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat je veel verdiend op Euroclix. Ik zit nu al 2 maanden onder de 300 clix, dus als je tips hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. weinig extra inkomsten hier behalve de overuren van mn man (weer 28 afgelopen periode.. 350 netto.. toch heel erg fijn dat hij ze uitbetaald krijgt.. en dat zelfs 100%, de overige 35% bouwt hij extra tijd voor tijd mee op)
  moet nog wel wat dingen verkopen via mp of fb, maar vergeet het steeds.. heb iig al een lijstje gemaakt.. haha is een begin :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier niet heel veel extra inkomsten, maar toch genoeg om blij van te worden! Op naar meer extra inkomsten voor juni! Wat wellicht wel gaat lukken omdat ik dan ook een winstuitkering krijg bij mijn salaris. Wat ongeveer 115 euro is, dus rijk word ik er niet van, maar het wel een leuk extraatje!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!