maandag 6 oktober 2014

Warmte is fijn

Ik ben iemand die echt onwijs van de zomer geniet. Zeker deze zomer! Heerlijk die warmte! Even je laten opwarmen in het zonnetje doet een mens goed :)

Onze tuin ligt op het Zuid-Oosten, en dat betekent al redelijk vroeg in de morgen zon, tot vroeg in de avond. Goede ligging om de zon je tuin en huis te laten verwarmen. Deze week op 3 oktober was onze CV aangeslagen. De temperatuur was onder de 19 graden gedaald in de woonkamer dus hij sloeg even aan. Een tikje maar, en een uurtje later scheen de zon naar binnen en werd het zo 21 graden door de zon. Dat is dus best energiezuinig. Daarna is de verwarming niet meer aangeslagen, al was het vandaag een koeler dagje buiten.

Vrijdag kregen we de jaarnota van onze energiemaatschappij. We hoopten al dat we geld terug zouden krijgen, en dat klopte. Maar zoveel? Dat hadden we niet verwacht. Wel 500 euro! En ons voorschot daalt ook mooi met 40 euro per maand. Blij mee, en hopen dat deze winter niet zo streng is dat we volgend jaar weer bij moeten betalen. Als ik tijd heb, ga ik nog even rondkijken of ik een goede energiedeal kan vinden voor het nieuwe jaar.

1 opmerking:

  1. Super joh!! :) Lekker zo'n bedrag terug! Wij kregen helaas geen geld terug. Normaal gesproken staat alleen de verwarming in de woonkamer aan, maar nu dus ook in de slaapkamer van Tobias. Dus we hebben hierdoor geen profijt gehad van de warme winter helaas :(

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!