woensdag 21 april 2021

Isolatieplaten

Gister werd de eerste levering gedaan voor onze verbouwing. Wat isolatieplaten voor het dak. Een enorme vrachtwagen kwam ons straatje in om dit te leveren. 

Het zijn panelen van bijna 7 meter lang. Echt flink! Gelukkig hebben we een heel lange oprit. Ook zijn ze heel erg dik. Ik kan niet anders dan me voorstellen dat we er in de toekomst een stuk warmer bijzitten als dit op ons dak ligt. 

Verderop deze week gaan de steigers worden opgebouwd rondom ons huis en dan gaat het echt beginnen. Ik heb er gelukkig zin in inmiddels. Eindelijk gaan al die dingen beginnen waar we al 14 maanden mee bezig zijn en aan het voorbereiden voor zijn. 



 














Heb je mijn Bespaartips vervolg al gelezen? Dit zijn 21 nieuwe bespaartips die wij toepassen bij ons thuis, met succes! 

5 opmerkingen:

  1. Wow wat een joekels, gaat vast helemaal goed komen die verbouwing. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dik he. Zoiets ligt er al vast op jullie huis, dat is redelijk nieuw toch?

      Verwijderen
  2. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - u heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele terugbetaling - U moet de terugbetalingsdatum kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door een gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp / Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hello everyone, I have lost money to so many companies that have claimed to be real lenders, but all my efforts have been in vain, I have lost more than 3500 euros to fake lenders to whom claim to be what they are not. Until my friend introduced me to the right lender I contacted and I successfully obtained a loan from them in just 48 hours, I would recommend anyone looking for a loan without fear to contact them by email:lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!