donderdag 5 november 2020

Extra inkomsten oktober 2020

Hieronder staat mijn overzicht van de extra verdiensten in de oktober voor je klaar! 

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe als parttime werkende moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze hypotheek. Die is nu trouwens volledig annuïtair, dus wanneer we aflossen gaat het maandbedrag extra hard omlaag. (De rentekosten dalen een klein beetje, maar de maandelijkse aflossing daalt lekker hard)


Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard
Er staat nu ruim 50 Euro in mijn potje, dit komt omdat ik een lange enquête kreeg ter waarde van 5 Euro in oktober. Normaal verdien ik hier ongeveer 20-25 Euro per half jaar mee, dus ik lig goed op schema voor de uitbetaling in december. (in 2020 hebben ze de betaling van juni overgeslagen ivm de pandemie)
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt (normaal gesproken) in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

 

Euroclix

Gelukt, mijn doel is bereikt! Want Euroclix leverde me in oktober 1683 clix op, eindelijk weer eens een mooie score. Ter vergelijking: september op 1033 clix, augustus 636 clix, juli 719 clix, juni 975 clix, een topper was april met 2075 clix. Het wisselt nogal zoals je ziet.


Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was: 626 clix. Jullie hebben dus zelf ook weer wat beter verdiend. Ik bracht 4 nieuwe vrienden aan (bedankt daarvoor!) dit was 600 clix.

Ik klikte 46 keer op een mailtje, kocht voor 95 clix bij een webshop en verdiende 170 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 126 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Ook kreeg ik 20 clix voor het invullen van mijn profielkenmerken.

 
Nu zit ik totaal op de 22266 clix. Ik ben echt heel blij, want dit is dus ruim 350 Euro waard! Voor nu heb ik besloten om het nog niet in te leveren. Ik heb het geld niet ‘nu’ nodig, want als ik de 325 Euro laat uitbetalen kan ik nog steeds geen hypotheekaflossing doen. Als ik tot 30.000 clix spaar krijg ik dezelfde inwisselkoers en is dat ruim 487 Euro in een keer. Dit haal ik misschien rond 1 juni weer. Voor nu laat ik het dus nog even in mijn account staan. Wil jij ook lid worden van Euroclix? 
Via mijn link krijgen we beide 150 clix (ongeveer 1,50 Euro waard).

Ben je nieuw bij Euroclix? Lees ook eens mijn artikel met tips om je saldo te verhogen?

 

Marktplaats en minimaliseren
Deze maand een paar dingen verkocht. Een gekregen agenda en twee spellen. Totaal 34 Euro. De overige spellen verkopen helaas niet zo goed.


Overige enquêtebureaus

Factsnapp bevalt mij nog steeds erg goed. Er staat nu al weer 13,00 Euro klaar voor de volgende uitbetaling (in dec) Leuk zeg! (In juni kreeg ik 33 Euro uitbetaald)
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst, handig op de wc ;) Via 
deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal.

Bij Opinionbar staat nu 3,25 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Via de link kun je lid worden en als je ook een enquête invult ben je ‘actief’, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning uitbreiden. Je kunt het inwisselen voor cadeaubonnen van heel veel verschillende winkels of partijen.   
Bij 
GFK heb ik inmiddels alweer 1450 punten klaarstaan, op weg naar de volgende bon (2000 punten). Ook hier kun je lid worden, maar er is geen startkapitaal of beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon alleen cadeaubonnen verdienen met vragenlijsten in je mailbox.

Overige inkomsten

Ik kreeg van bol.com zo’n 16 Euro uitbetaald omdat er mensen via mijn link wat hadden gekocht. (Super fijn, mag je vaker doen. Kost jou niks, levert mij wel wat op) Sommige mensen kunnen hiermee honderden Euro’s per maand verdienen. Dat is mij nog nooit overkomen, maar ik hoop wel dat het zich wat gaat uitbreiden.  

Mijn doel is groei

Er staat dankzij de marktplaatsverkopen en de uitbetaling van bol dus 472 Euro te wachten op mijn spaarrekening voor de hypotheekaflossing. Een fijne groei. Ik ben al bijna op de helft van mijn gewenste bedrag! 


Hoe was jouw maand oktober aan extra inkomsten? Viel het mee of tegen?

4 opmerkingen:

 1. Leuk weer om te lezen. Ik had ook in eens drie bestellingen op mijn link van Bol.com, daarvoor stond ik echt een jaar op twee ofzo. Knap dat je de euroclix laat staan. Wij zitten weer bijna op de 10.000, ik ga sowieso door naar de 20.000.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekkere maand joh! Heerlijk! Bij Opinionbar kun je trouwens ook nog gewoon laten uitbetalen op je rekening, mits je doorspaart tot 20 euro. Want dat is het minimale om via paypal een uitbetaling te krijgen. Daar ben ik nu mee bezig. Maar ik zit pas op 8,90 euro (krijg wel binnenkort nog saldo erbij, omdat ik een vragenlijst ingevuld had, maar vergoeding komt binnen 2 weken stond er bij deze vragenlijst).
  Euroclix ging bij mij ook erg lekker afgelopen maand! Ik heb veel onderzoeken kunnen invullen, echt fijn!
  Lekker ook dat je een uitbetaling kreeg van bol! Ik ben daarbij bijna aan mijn eerste uitbetaling toe, heb nu 9,40 euro in mijn account staan daar. Dus dat haal ik vast dit jaar nog wel! (hoop ik, haha). Eindejaarssprint hoop ik op, bij al mijn inkomstenbronnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een Duitse en ik bied financiële diensten. Heeft u een snelle, lange of korte lening nodig met een relatief lage rente vanaf 3%? Heeft de moeilijkheid van de economie invloed op u? of is u een lening geweigerd door uw bank of andere financiële instelling? Wij bieden veilige leningen aan.
  Voor meer info over de leningaanbieding, stuur mij uw verzoek via e-mail: spotlightglobalservices@gmail.com of WhatsApp: +4915758108767

  * Zoekt u geld om schulden af ​​te betalen?
  * Zoekt u financiering om uw eigen bedrijf op te zetten?
  * Zoekt u leningen om grote projecten uit te voeren?
  * Heeft u binnen 24 uur een lening nodig?
  * Heeft u snel een lening nodig voor verschillende doeleinden?

  Als uw antwoord ja is, kan ik u van dienst zijn.

  * Ik kan u een lening aanbieden tot € 15.000.000, -.
  * U kunt kiezen tussen 1 en 30 jaar om terug te betalen.
  * U kunt kiezen tussen maandelijks en jaarlijks terugbetalingsplan.
  * Flexibele leningsvoorwaarden.

  Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op via dit e-mailadres: | spotlightglobalservices@gmail.com | Of WhatsApp: +4915758108767

  U heeft 100% garantie dat u uw lening ontvangt aan het einde van deze leningtransactie.

  U kunt ons gemakkelijk bekijken op onze website via: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Het is onze passie om ervoor te zorgen dat financiële inclusie telt. Onze leningen en investeringsproducten zijn ontworpen om u gemak en waarde te bieden.

  Met Spotlight Global Financial Services kunt u afscheid nemen van al uw financiële crises en moeilijkheden, aangezien we gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch zijn

  Hartelijke groeten
  Claudia Klein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibel rentepercentage van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!