donderdag 9 juli 2020

Extra inkomsten juni

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de juni staat voor je klaar! 

 

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe als parttime werkende moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze hypotheek. Die is nu trouwens volledig annuïtair, dus wanneer we aflossen gaat het maandbedrag extra hard omlaag. (De rentekosten dalen een beetje, maar de maandelijkse aflossing daalt lekker hard)


Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard
Er stond 23 Euro in mijn potje, klaar voor de uitbetaling in juni. Toen mailden ze opeens dat ze last hebben van de omstandigheden nu, en dat ze het pas in december gaan betalen. Jammer! Gelukkig blijf het staan tot dan.

Wil je ook lid worden van Panelwizard? Er is weer plek voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt (meestal) in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

 


Euroclix

Jarenlang was dit een grote favoriet. Weinig ervoor doen en flinke inkomsten. Op dit moment valt het een beetje tegen helaas. Deze website leverde me in juni ook weer weinig op namelijk maar 975 clix. Ter vergelijking: mei 1144 clix, april 2075 clix, maart 2036 clix, februari 2658 clix, januari 2418 clix en december 1827 clix. Het wisselt nogal zoals je ziet. Ik moet ook toegeven dat bijvoorbeeld bol.com op tot 1 juli geen clix aanbood voor aankopen, dat scheelt natuurlijk wel bij iedereen. Ook doet Wehkamp niet meer mee met clix. Zelf heb ik ook weinig onderzoeken kunnen doen. Al met al toch jammer.


Hoe kwam ik aan de punten deze maand? Geen nieuwe leden helaas. De 10% verdiensten over de clix die al mijn vrienden binnenhaalden was weinig: 326 clix. Jullie hebben dus zelf ook goed niet zo goed verdiend. Sneu!

Ik klikte 35 keer op een mailtje, kocht voor 242 clix bij een webshop en verdiende 225 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 126 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Tot slot won ik nog 1 clix met ‘lotteryclix’.

 
Nu zit ik totaal op de 17721 clix. Dit ongeveer 250 Euro waard. Toch laat ik dat nog even staan. Ik spaar door voor de 20.000 clix wat me 325 Euro op gaat leveren. Ik hoopte dit rond juni/juli te halen, maar dat gaat dus niet lukken nu ik al een tijdje minder puntjes binnenhark. Helaas!

Tips om je saldo te verhogen?

 

 

Marktplaats
Ik verkocht voor 5,00 Euro deze maand een stel boeken. Verder gaf ik veel kleding weg via weggeefhoeken dus we ruimen een beetje op.

 

Enquêtebureaus

Factsnapp kreeg ik wel uitbetaald in juni, totaal 33,10 Euro. Hartstikke lekker! Een deel kwam van vragenlijsten invullen en een groot deel van nieuwe aanmeldingen via mijn link. Leuk zeg!

Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om zo wat extra’s te verdienen.

Bij
GFK heb ik in juni een cadeaubon van 10 Euro ontvangen, van bol.com. Hiervoor had ik 2000 punten nodig. Inmiddels heb ik alweer 1110 punten klaarstaan, op weg naar de volgende bon.


Overige inkomsten

Na een goede maand mei is gelukkig het saldo op de aflosrekening in juni ook weer een beetje gegroeid. Er staat nu 291 Euro te wachten. Nog steeds doorsparen voor een aflossing!

Mijn hoop voor juni voor juni was dat het bedrag op de spaarrekening wat hoger zou uitkomen, omdat ik nog meer uitbetalingen had verwacht. Niet alleen van panelwizard maar ook van euroclix. Helaas is dat niet gelukt. We sparen gewoon verder voor de volgende maanden.

Hoe was jouw maand juni aan extra inkomsten?


9 opmerkingen:

 1. Ik heb het Euroclix overzicht nog niet ontvangen, heb je het weer zelf uitgerekend? Die mail van panelwizard heb ik trouwens ook niet ontvangen, goed om te weten! Daar zat ik steeds op te wachten op die uitbetaling. Maar dan kan ik dus lang wachten, haha.
  Ik kreeg in juni juist veel uitbetalingen en volgens mij is Euroclix ook wel goed gegaan, maar ik wacht nog even op het overzicht, die zal een deze dagen wel komen. Wat had jij trouwens een topbedrag van factsnapp!! Ik had 6,30 euro, ook leuk!
  Inmiddels kun je wel weer bol-aankopen doen met vergoeding bij Euroclix, heb ik afgelopen vrijdag nog gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om te weten van bol.com!
   Ik heb het zelf uitgerekend idd. Duurde erg lang dit keer ;)

   In die mail van panelwizard waarin ook stond dat je je gegevens moest nakijken stond het, ik had het eerst ook niet goed gelezen maar iemand zei het.
   Fijn dat je veel kreeg in juni!

   Verwijderen
  2. Ja duurt heel lang idd! Ik zit er ook met smart op te wachten, geen zin om zelf uit te rekenen, haha.

   Ah vandaar! Dan heb ik er overheen gekeken. Maar dan is het ook stom dat ze zeiden dat je je gegevens moest nakijken als ze toch niet nu uitbetalen. Want over een halfjaar moet je dat ook weer nakijken.. Beetje nutteloos dan hadden ze beter gewoon een aparte mail kunnen sturen met de mededeling. Maar bedankt voor de info! Fijn om te weten dat het nu niet komt. Dan wacht ik december gewoon af. Tegen die tijd is het vast een leuk bedrag geworden!

   Verwijderen
  3. Elke keer als ik het zelf uitreken klopt het toch niet helemaal. Heel vreemd.. haha. Ik denk dat ze ook meetellen clix die je eerder verdiende maar deze maand beschikbaar kwamen. Ik pas het snel even aan.

   Verwijderen
  4. Haha ja is ook lastig! Volgens mij tellen ze dat inderdaad mee ja.

   Verwijderen
 2. Die bol.com ja is bij ook echt een boosdoener, sinds 1 juli doen ze het weer eindelijk. Hier ook laag in de euroclix. Vakantie periode zal wel weer wat meer zijn ivm de creditcard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat bol weer meedoet. Slim inderdaad, daar had ik nog niet aan gedacht dat de creditcard het ook altijd goed doet in de vakantie!
   Sowieso gebruiken wij de creditcard altijd voor tanken, bouwmarkt en soms online aankopen. Als het lukt ook bij de lidl/aldi dus alles bij elkaar toch mooi meegenomen.

   Verwijderen
 3. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeft u dringend een blanco ATM-KAART nodig om uw financiële behoeften op te lossen en ik wil de wereld mijn ervaring met iedereen vertellen. Ik ontdekte een hacker genaamd Mike. hij is echt goed in wat hij doet, ik vroeg naar de LEGE ATM-KAART. als het werkt of zelfs bestaat, dan heb ik het geprobeerd en om de kaart gevraagd en akkoord gegaan met hun algemene voorwaarden. drie dagen later ontving ik mijn kaart en probeerde het met de dichtstbijzijnde geldautomaat in de buurt, tot mijn grootste verbazing werkte het als magie. ik kon tot $ 4000 opnemen. Dit was ongelooflijk en de gelukkigste dag van mijn leven. er zijn geen ATM-MACHINES waar deze BLANCO ATM-KAART NIET in kan doordringen omdat hij is geprogrammeerd met verschillende tools en software. Ik dacht gewoon dat dit diegenen onder ons zou kunnen helpen die financiële stabiliteit nodig hebben. De kaart heeft mijn leven echt veranderd. als je contact met hen wilt opnemen, HIER is het e-mailadres: blankatm156@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!