woensdag 3 juni 2020

Extra inkomsten mei

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de mei staat voor jullie klaar! 

 

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe (naast het huidige bijzondere thuisleven) als moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze nieuwe hypotheek. Die is nu trouwens volledig annuïtair, dus wanneer we aflossen gaat het maandbedrag extra hard omlaag. (De rentekosten dalen een beetje, maar de maandelijkse aflossing daalt lekker hard)


Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online.

Panelwizard
Er staat nu 23 Euro in mijn potje, klaar voor de uitbetaling in juni. Afgelopen maand heb ik regelmatig enquêtes gehad van dit bureau. Vaak lekker kort.

Wil je ook lid worden van Panelwizard? Er is plek voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt altijd in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

 

Euroclix

Dit leverde me in mei echt weinig clix op, namelijk 1144 clix. Ter vergelijking: april 2075 clix, maart 2036 clix, februari 2658 clix, januari 2418 clix en december 1827 clix. Het wisselt nogal zoals je ziet.


Hoe kwam ik aan de punten deze maand? Geen nieuwe leden helaas. De 10% verdiensten over de clix die al mijn vrienden binnenhaalden was riant! 730 clix. Jullie hebben dus zelf ook goed verdiend.

Ik klikte 35 keer op een mailtje, kocht voor 90 clix bij een webshop en verdiende 100 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 168 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Tot slot won ik nog 1 clix met ‘lotteryclix’.


Nu zit ik totaal op de 16816 clix. Dit ruim 250 Euro waard. Toch laat ik dat nog even staan. Ik spaar door voor de 20.000 clix wat me 325 Euro op gaat leveren. Ik hoopte dit rond juni te halen, maar misschien wordt het toch nog wat later nu ik weer wat minder puntje binnenhark.

Tips om je saldo te verhogen?

 

 

Marktplaats
Ik verkocht voor 15 Euro deze maand. Een mooi schilderij van Ikea. Had ik zelf ooit gekregen maar nu toch nog kunnen verkopen. Verder gaf ik veel weg via weggeefhoeken dus we ruimen een beetje op.


 

Enquetebureaus

Een van de nieuwere enquêtebureaus waar ik lid van ben geworden is Factsnapp. Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Mijn spaarpotje staat al op 31 Euro en dat krijg ik in juni uitbetaald. Top! (Deels vragenlijsten maar ook veel nieuwe mensen die zich hebben aangemeld via mij, jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met een eigen link om zo wat extra’s te verdienen).
Bij GFK heb ik nu de ondergrens van 2000 punten behaald (ik heb er 2500) en ik kan hiervoor een cadeaubon van 10 Euro krijgen. Dit moet ik nog aanvragen.


Overige inkomsten

Eindelijk is het saldo op de aflosrekening weer gegroeid. Een uitbetaling van de website en natuurlijk het schilderij. Er staat nu 243 Euro te wachten. (vorige maand 158 Euro) Nog even flink doorsparen voor een aflossing!

Hoopvol
In mei kreeg ik natuurlijk ook vakantiegeld van het UWV, naast de normale uitbetaling. Dit was slechts 95 Euro, maar dat houden we apart voor de eventuele vakantie. Ik kreeg zelfs een paar tientjes vakantiegeld van mijn nieuwe baan.
Ik hoop dus op wat lekkere uitbetalingen in juni voor diverse websites/enquêtebureaus zodat ik het potje op de aflosrekening weer kan vullen.

Hoe was jouw maand mei aan extra inkomsten?


6 opmerkingen:

 1. Fijn overzicht weer, mijn euroclix waren weer een stuk minder deze maand. Verkopen MP een beetje gelijk. Aanstaande zondag komt mijn overzichtje online ;) Ik trouwens nooit zo hoog als jij. Ga me toch eens verdiepen in die Factsnapp, gaat hard zeg. Misschien toch ook wat voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht even dat mei gewoon voor 'iedereen' een slechtere maand was..Toch zag ik net dat Maris wel een extra mooie score had. Tja, soms snap ik er zelf ook niks van. haha.
   Ik weet wel dat ik momenteel bijna niks online bestel, dus dan krijg ik ook weinig extra clix daarvoor. Maarja, bespaar wel geld dus dat is nog beter ;)

   Verwijderen
 2. Euroclix ging hier juist erg lekker afgelopen maand! Mijn overzicht komt zondag online. Ik had rond de 2500 clix.
  Bij panelwizard en factsnapp had ik juist maar heel weinig staan, beiden krap 5 euro. Groot verschil met jouw potjes, grappig altijd dat grote verschil!
  Wel heb ik weer een bloguitbetaling bij elkaar gesprokkeld, dus die krijg ik in juni gestort, heel blij mee! Weer zo snel mogelijk al het autogeld terugbetalen en terugzetten!!
  Fijn van je vakantiegeld! Alle beetjes helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker zeg die clix! Jij gaat hard! En die blog betaling ook fijn. Wie weet valt het mee straks met de uitbetalingen. Ben benieuwd wanneer ze komen. Hopelijk heb je nu extra snel je auto terugbetaald.

   Verwijderen
  2. Dat hoop ik ook heel erg, dat is echt mijn hoofddoel voor nu!

   Verwijderen
 3. Ik ging door de hel in mijn huwelijk toen ik een getuigenis tegenkwam van een dame genaamd Daiva, ze beschreef hoe ze haar relatie kon redden met de hulp van een spreukster genaamd Dr. Ajayi omdat haar man haar verliet voor een andere vrouw zonder hen met een misverstand van enige betekenis, maar de betoverster Dr. Ajayi, die gezegend is door zijn voorouders, hielp met de kracht van het spellen van spreuken en haar man kwam terug en zei dat hij niet wist wat hem overkwam, ik had een bijna vergelijkbare zaak omdat mijn man wil te vullen voor een scheiding, maar ik wil geen gebroken huis omdat we al 15 jaar samen zijn na het lezen van Daiva-getuigenis.Ik nam contact op met de spell-caster Dr. Ajayi en legde mijn situatie aan hem uit, hij vertelde me een aantal dingen die moesten worden gedaan en Ik volgde zijn instructies op na een week van betovering, mijn man vertelde me dat hij spijt heeft van alle pijn die hij mij en de kinderen heeft beloofd dat hij allemaal aan onze zijde zal staan ​​en sindsdien leven we in vrede e. Als je een soortgelijk probleem hebt als het mijne of een ander probleem in het leven, of het nu gaat om werk-, school- of gezondheidsgerelateerde problemen, neem dan contact op met Dr. Ajayi, de spreuk-caster, zijn werk is 101% gegarandeerd. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber of Whatsapp: +2347084887094

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!