woensdag 6 mei 2020

Extra inkomsten april

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de april van 2020 staat voor jullie klaar! 

 

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe (naast het huidige bijzondere thuisleven) als moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze nieuwe hypotheek. Die is nu trouwens volledig annuïtair, dus wanneer we aflossen gaat het maandbedrag extra hard omlaag. (De rentekosten dalen een beetje, maar de maandelijkse aflossing daalt lekker hard)


Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online.

Panelwizard
Er staat nu 22 Euro in mijn potje, klaar voor de uitbetaling in juni. Afgelopen maand heb ik regelmatig enquêtes gehad van dit bureau. Vaak lekker kort.

Wil je ook lid worden van Panelwizard? Er is plek voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt altijd in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

 

Euroclix

Dit leverde me in april 2075 clix op. Ter vergelijking: maart 2036 clix, februari 2658 clix, januari 2418 clix, december 1827 clix, november een magere 1690 clix. Het wisselt nogal zoals je ziet.


Hoe kwam ik aan de punten deze maand? Ik bleek nog 1000 clix te krijgen voor mijn overstap van zorgverzekering. Was ik zelf alweer vergeten, dus extra fijn. (Anders waren het erg weinig puntjes geweest…
Een nieuw lid aangebracht deze maand dus 150 clix. De 10% verdiensten over de clix die al mijn vrienden binnenhaalden was 586 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen! Ik hoop voor jullie dat je ook wat vrienden enthousiast kan krijgen en op die manier slapend rijker wordt.

Ik klikte 33 keer op een mailtje, kocht voor 137 clix bij een webshop en verdiende 0 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 148 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Tot slot won ik nog 1 clix met ‘lotteryclix’.


Nu zit ik totaal op de 16193 clix. Dit ruim 234 Euro waard. Toch laat ik dat nog even staan. Ik spaar door voor de 20.000 clix wat me 325 Euro op gaat leveren. Ik hoopte dit rond juli te halen, maar misschien wordt het juni wanneer ik de lijn van 2000 per maand vast kan houden.

Tips om je saldo te verhogen?

 

 

Marktplaats
Ik verkocht voor 0 Euro deze maand. Een paar keer ‘bijna’ maar dat levert dan nog steeds niks op natuurlijk. Bijzondere tijden. Ik ga eens kijken of ik meer te verkopen heb. 

 


Factsnapp

Een van de nieuwere enquêtebureaus waar ik lid van ben geworden is Factsnapp. Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Mijn spaarpotje staat in korte tijd al op 31 Euro en dat krijg ik in juni uitbetaald. Top! (Deels vragenlijsten maar ook veel nieuwe mensen die zich hebben aangemeld via mij).
Bij GFK heb ik nu de ondergrens van 2000 punten behaald (ik heb er 2500) en ik kan hiervoor een cadeaubon van 10 Euro krijgen.


Overige inkomsten

Geen overige inkomsten de afgelopen maand. Pijnlijk, dit bedrag is al sinds februari niet meer gegroeid. Dus er staat nog steeds 158 Euro op de aflossingsrekening, net als vorige maand. Nog even flink doorsparen voor een aflossing!

Hoopvol
Gelukkig weet ik dat er dus nog een aantal uitbetalingen aankomen in juni.
Ik verwacht binnenkort ook wel weer een uitbetaling van mijn blog te krijgen. De ads.txt heb ik kunnen fixen dus wanneer er nu iemand via een advertentie van mijn site gaat rondkijken bij dat bedrijf dan krijg ik er ook echt een paar cent voor. 
Ook begint in mei mijn nieuwe baan en zal ik salaris krijgen. Dit levert natuurlijk geld op, maar dat wordt afgetrokken van de uitkering. Voorlopig nog geen ‘extra’ geld op dat gebied. Voor de langere termijn is dit natuurlijk wel heel hoopvol, zeker als ook mijn uren wat uitgebreid kunnen worden in de toekomst. Ik heb er zin in! 

Hoe was jouw maand april aan extra inkomsten?

16 opmerkingen:

  1. Heerlijk lijstje weer. Euroclix gingen bij ons deze maand ook beter dan de afgelopen paar maanden en we hadden in april hele goede Marktplaatsverkopen, dus bij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn zeg! dat geeft de burger moed ;)

      Verwijderen
    2. GETUIGENIS OVER HOE IK MIJN LENING KREEG VAN EEN LEGITBRON (
      Sydniloanlendingfirm@gmail.com)

      Hallo, ik ben Lillian bij naam en ik woon in de VS, ben zo gevuld
      met geluk en vreugde zou ik graag willen praten over de goedheid van God in mijn leven, na zoveel maanden proberen om een ​​lening te krijgen op internet en werd opgelicht, dus ik werd wanhopig op zoek naar een lening van een legitieme geldschieter online toen Ik zie commentaar van een vriend genaamd Angel Feddrick en sprak over dit legitieme leningbedrijf, waar hij zijn lening snel en gemakkelijk kreeg zonder stress, dus stelde hij me voor aan een vrouw genaamd mevrouw Sydni Jamal die de leiding heeft over een bedrijf genaamd Sydni-leningverstrekker , en dus vroeg ik om een ​​leenbedrag ($ 89.000,00USD) met een lage rente van 2%, dus de lening werd goedgekeurd en op mijn bankrekening gestort, zo kon ik een lening krijgen om mijn bedrijf te starten ren en betaal mijn rekeningen, dus ik adviseer iedereen die geïnteresseerd is in het snel en gemakkelijk krijgen van een lening, neem contact met hen op via e-mail: Sydniloanlendingfirm@gmail.com krijg elke vorm van lening die je vandaag nodig hebt, bedankt, want je leest het grootste getuigenis van mijn leven.

      Verwijderen

    3. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
  2. Zo lekker wat je in je potjes hebt zitten voor factsnapp en panelwizard! Die van mij weet ik niet uit mijn hoofd, maar wel dat ze een heel stuk lager zijn.
    Euroclix is ook netjes! Ik had deze maand ruim 1800 clix. Ook tevreden mee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de inkomsten uit die enquêtebureaus lijken wel lekker te zijn. Ik zoek elke maand even op wat erbij is gekomen. Ik heb wel zin in die uitbetalingen de komende maanden :)

      Jij ook vrij veel euroclix. Netjes hoor!

      Verwijderen
    2. Ja klinkt goed! Wel leuk om te lezen die update van de enquêtebureaus. Ja ik heb ook zeker zin in de uitbetalingen. Weer even lekker cashen!
      Ja he? Mag nog hoger wat mij betreft, maar ik vond het zeker netjes het aantal clix.

      Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. NOODLENINGEN MET LIGHTSTREAM©


    LIGHTSTREAM de beste online leningmaatschappij is hier om u die lening te geven waar u naar op zoek was zonder stress of veel papierwerk zonder verborgen betalingen.Heeft u zich zorgen gemaakt over waar u een lening kunt krijgen? door banken afgewezen vanwege uw lage kredietscore? of u maakt zich zorgen over het online lenen.

    Maakt u zich geen zorgen meer, want LIGHTSTREAM LENINGEN verstrekt u een lening voor een rentetarief van slechts 4%. Neem contact met ons op (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Onze diensten omvatten. Zakelijke leningen, Autoleningen, Huisleningen, Studentenleningen, echte financiering, vastgoedbelegger, bouwleningen, woningleningen. Consumentenleningen, FHA-leningen, persoonlijke leningen, autoleningen enz.

    LIGHTSTREAM biedt leningen aan zonder verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / PONDEN voor een duur van 1 tot 20 jaar. Wij staan ​​op alle uren van de dag voor u klaar. Onze methoden zijn eenvoudig en kort, wat betekent dat u binnen 24 uur een aanvraag kunt indienen en een lening kunt krijgen.
    Aarzel niet, laat u niet overstelpen door die financiële last. Laat financiële zaken dat bedrijf niet stoppen, u die machine, een nieuwe auto of een nieuw huis ontnemen.

    Neem vandaag nog contact met ons op via onze officiële e-mailadressen

    E-mail 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    E-mail 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM ©

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo, heeft u een snelle lening nodig?
    Ik ben Susan Benson, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Gezien de economische stagnatie die de wereld doormaakt als gevolg van de opkomende ziekte van het coronavirus (COVID-19), worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen. En met de aanwezigheid van een contant geldoverschot in onze instelling, willen we de geldcirculatie versnellen door klanten binnen en buiten Europa te financieren met een lening.

    Heeft u een spoedlening nodig om een ​​bedrijf te starten, een huis of auto te kopen, of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? Ik wil dat u contact opneemt met mijn bedrijf. Wij verlenen allerlei soorten leningen, zowel beveiligde als ongedekte leningen. Als je dit leest en je weet dat je financiële steun nodig hebt, kun je ons gewoon schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

    Functies en voordelen;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Fast Direct Funding - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet van 3,0%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, hetzij wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Veel mensen vinden het om bepaalde redenen zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

    Als u echt een oplossing voor uw financiële uitdagingen nodig heeft, schrijf dan gewoon naar mijn kantoor, wij helpen u met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld met financiële problemen te maken hebben gehad. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft, onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit en u wordt gedurende het hele proces verzorgd.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
    WhatsApp: +447903159998

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn lening van 45.000 euro is zojuist verstrekt, heel erg bedankt LAPO MICRO FINANCE. Ik zal over uw diensten praten met mensen om me heen die een lening of financiële hulp nodig hebben omdat ik onder de indruk ben van uw snelle reactie. Als u een lening nodig heeft Aarzel dan niet om contact op te nemen met een echte legale kredietverstrekker met 100% garantie: E-mail: lapofunding960@gmail.com




    Mijn lening van 45.000 euro is zojuist verstrekt, heel erg bedankt LAPO MICRO FINANCE. Ik zal over uw diensten praten met mensen om me heen die een lening of financiële hulp nodig hebben omdat ik onder de indruk ben van uw snelle reactie. Als u een lening nodig heeft Aarzel dan niet om contact op te nemen met een echte legale kredietverstrekker met 100% garantie: E-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heeft u problemen met het krijgen van een lening voor werkkapitaal bij lokale banken en andere financiële instellingen? Deze dienst is bedoeld om financiële steun te bieden aan individuen, zakenmensen en vrouwen in het bedrijfsleven. Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu contact met ons op via e-mail: robertokennety@gmail.com Of bel +1(518)219-0838.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. GETUIGENIS OVER HOE IK MIJN LENING KREEG VAN EEN LEGITBRON (
    Sydniloanlendingfirm@gmail.com)

    Hallo, ik ben Lillian bij naam en ik woon in de VS, ben zo gevuld
    met geluk en vreugde zou ik graag willen praten over de goedheid van God in mijn leven, na zoveel maanden proberen om een ​​lening te krijgen op internet en werd opgelicht, dus ik werd wanhopig op zoek naar een lening van een legitieme geldschieter online toen Ik zie commentaar van een vriend genaamd Angel Feddrick en sprak over dit legitieme leningbedrijf, waar hij zijn lening snel en gemakkelijk kreeg zonder stress, dus stelde hij me voor aan een vrouw genaamd mevrouw Sydni Jamal die de leiding heeft over een bedrijf genaamd Sydni-leningverstrekker , en dus vroeg ik om een ​​leenbedrag ($ 89.000,00USD) met een lage rente van 2%, dus de lening werd goedgekeurd en op mijn bankrekening gestort, zo kon ik een lening krijgen om mijn bedrijf te starten ren en betaal mijn rekeningen, dus ik adviseer iedereen die geïnteresseerd is in het snel en gemakkelijk krijgen van een lening, neem contact met hen op via e-mail: Sydniloanlendingfirm@gmail.com krijg elke vorm van lening die je vandaag nodig hebt, bedankt, want je leest het grootste getuigenis van mijn leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik wil karin Sabine leningen voor mij een lening van € 30.000 waarderen.als u behoefte aan een dringende lening dan voorkomen dat opgelicht door nep kredietverstrekkers en van toepassing via echte lening bedrijf per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!