woensdag 2 oktober 2019

Extra inkomsten september


Mijn overzicht van de extra verdiensten in de maand september staat voor jullie klaar! Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de afgelopen maand. Om te laten zien hoe ik dat doe, naast het huidige werkloze leven, als moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien helpt dit om mezelf scherp te houden en op de kleintjes te letten.Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Mijn extra inkomsten gebruikte ik eerder om onze aflossingsvrije hypotheek versneld af te lossen, maar omdat er een aantal dingen op losse schroeven stonden (zoals mijn baan) kozen we voor een potje ‘toekomst’. Dus wat zijn de cijfers! Hoe ging het?


Panelwizard
Ik kreeg een leuke enquête aangeboden. Er zit nu ruim 11 Euro in m’n spaarpotje. De uitbetaling van Panelwizard komt in december.

Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan gelukkig weer open voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Ze betalen altijd in juni en december uit, ongeacht het bedrag.Euroclix

Dit leverde me in september 1528 clix op.In deze maand kreeg ik wel 3 nieuwe 'vrienden' dus dat is toch een bijdrage van 450 clix deze maand (3x150 clix). De rest van de punten kreeg ik dankzij de ‘10% verdiensten die ik over al mijn vrienden ontving, namelijk 557 clix. Ik verdiende ook 33 clix met mailtjes klikken, 106 clix met online aankopen, 240 clix met enquêtes, 10 clix voor profielkenmerken en 130 clix voor de creditcard (ook passief natuurlijk). Totaal 1137 clix zonder moeite. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen!


Ik liet rond 1 september uitbetalen en kreeg 325 Euro voor 20.000 clix. Na september zit ik alweer op de 1504 clix. Opnieuw ga ik sparen voor de 20.000 clix.

Zelf vind ik dat ik er weinig voor hoef te doen, en levert het ook nog eens een passief inkomen op. Dat is een van de redenen dat ik er 
erg enthousiast over ben. TIP: Wanneer je online aankopen doet, kijk eerst op de website van Euroclix of je de aankoop via hen kan doen. Dit levert je vaak een percentage over de aankoop op. Steeds meer winkels doen eraan mee. Ook hema, lidl, blokker, bol.com, coolblue etc.  Ik schreef een blog met nog meer nuttige tips om je Euroclix saldo te verhogen.
Marktplaats
Ik verkocht niet slecht deze maand. Ik had ook wel mazzel met iemand die vier boeken tegelijk kocht voor 20 Euro, iemand anders een boekje voor 2,50 Euro. Daarnaast nog een fietsje voor 5 Euro (=ruimte in de schuur). Totaal in september verkocht voor 27,50 Euro. Lekker aan het opruimen dus.


Overige inkomsten

Ik leverde weer een boekje in bij de AH voor 52 Euro, die had ik ook nog liggen. Nu is het weer even een tijdje sparen hoor.
Vorig jaar was ik lid geworden van ‘opinionbar’ om online enquetes in te vullen. Ze betalen uit bij 10 Euro. Helaas nodigen ze me al een paar maanden niet meer uit, en ik blijf dus hangen op de 7,50 Euro die al in mijn potje zit. Best wel jammer, maar ik kan er niks aan doen. Blijkbaar is mijn profiel te gewoontjes.

Totaal kon ik in september wel bijna 400 Euro overmaken naar de speciale spaarrekening. 


Wanneer je creatief nadenkt over extra inkomsten, is er veel meer mogelijk dan je nu misschien denkt. Lees mijn blog eens over ‘out side the box- geld verdienen’, met creatieve tips voor extra inkomsten.Hoe liepen jouw extra inkomsten in september?

9 opmerkingen:

 1. Bij euroclix ruim 1100 clix verdiend deze maand, bij panelwizard zit er 5,30 euro in mijn potje en hier ook al een paar maanden geen uitnodiging meer gehad van Opinionbar, soms hoor je een hele tijd niks en dan later krijg je achter elkaar weer mails van ze! Heb ik al eens eerder ontdekt (ben al jaren lid).
  Wat heerlijk dat je weer 400 euro kon overmaken naar je speciale spaarrekening! Dat moet goed voelen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, absoluut. Voelt alsof er eindelijk wat vooruitgang in zit.
   Jij bent ook lekker bezig. Paar vrienden aangemeld zeker?

   Verwijderen
  2. Ja snap ik!
   Thanks! Nou inmiddels verdien ik redelijk veel clix met de 10% van aangebrachte vrienden ja! Echt zo blij mee dat dat stukje steeds meer blijft groeien.

   Verwijderen
 2. Ken je ook TNS Nipo? Hier kan je vragenlijsten invullen in ruil voor bv een bol.com bon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie dat ze nu Kantar heten? Helaas kan ik me niet aanmelden..

   Verwijderen
 3. Ook jij hebt een prachtige opbrengst deze maand. En je gaat al weer hard met je nieuwe clix ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat kan je veel extra sparen zo!! Wat fijn voor je. Zelf heb ik nog maar een paar clix verdient in zon 2 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Zeker met Euroclix is het wel ook een kwestie van geduld hoor. Ik spaarde in mijn eerste jaar (2016) maar 2790 clix. In 2017 ruim 8900 clix. In 2018 zat ik zelfs op 22848 clix. Echt wel een stijgende lijn, mede ook door mensen die via mij lid werden maar ook door vaker gebruik te maken van de euroclix creditcard, door mee te doen met onderzoeken etc.
   Volhouden dus!

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!