donderdag 4 juli 2019

Extra inkomsten van juni

Uiteraard waren jullie hierop aan het wachten, het inkijkje in mijn extra inkomsten over de maand juni.
Juni was een gekke maand. Het ging snel, en het was eerst heel herfstig en later heel heet. Alle kanten ging het op. De zonnepanelen deden het gek genoeg in juni net zo goed als in mei. Bij die hete dagen is de opbrengst niet eens zo hoog. 

Euroclix

Een prima maand gehad. Totaal kreeg ik in juni 2265 clix beschikbaar. Minder dan vorige maand maar toch wel een leuke score. Ter vergelijking: april was 2480, maart 1737 clix, februari 3067 clix, januari 2463 clix, december 1065 (slecht!).


Hoe kwam ik aan de punten? Ik kon met veel onderzoeken meedoen. Het leverde me bovendien 595 clix op. Daarnaast 70 clix voor online aankopen, 43 clix voor klikken op mails. Creditcardgebruik kregen we 203 clix voor. Totaal kreeg ik vier nieuwe vrienden, goed voor 600 clix.  

Uiteraard kreeg ik ook de 10% over clix die alle vrienden verzamelden die maand. Omdat zij via mij lid zijn geworden levert dit een klein beetje passief inkomen op. Dit was 733 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen. Dat kun jij dus ook proberen! Promoot Euroclix eens bij wat vrienden die wel van vragenlijsten houden, en een zakcentje willen verdienen. Geef ze jouw persoonlijke link per mail of sms en nodig ze uit. Je hoeft er zeker geen blog voor te hebben.

Aan het einde van de maand zat ik op de 17509 clix. Mooi! Als ik in juli nog net wat meer puntjes haal dan ben ik bij de 20.000 clix. Dan wissel ik ze in en krijg ik 325 Euro. Ik heb in mijn doelen voor 2019 staan dat ik weer een betaling van 325 Euro via Euroclix wil verdienen. Ik ben gelukkig goed op weg. Met alle pech van de laatste tijd kunnen we het goed gebruiken.
In totaal verdiende ik 2017 wel 8900 clix, in 2018 zelfs 22848 clix. Stijgende lijn!

TIP: Mocht je nu balen van de hoeveelheid Euroclix die jij hebt binnengehaald afgelopen maand? Neem echt even een kijkje bij mijn tips om je Euroclix saldo te verhogen. Dit gaat je echt helpen om een stijgende lijn te zien!

Marktplaats

Een lekkere maand met als toppertje de verkoop van mijn ‘oude’ mamafiets. Die was natuurlijk goed onderhouden dus leverde nog 230 Euro op. Bovendien verkocht ik nog een peuterbed met matras voor 40 Euro, en een boek en wat luisterboeken voor 5 Euro. Totaal dus 275 Euro. Het leverde ook nog extra ruimte op in de schuur en in huis, altijd fijn!

Panelwizard
In juni betaalde panelwizard uit, bijna 15 Euro. Mooi!
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan weer open voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Ze betalen altijd in juni en nov/december uit, ongeacht het bedrag dat je verdiende.

Overige inkomsten
Een uitbetaling gehad van google. Ik mag geen bedragen noemen dus dat doe ik ook niet. Toch was ik er blij mee.

Al met al een mooie maand in juni qua harde Euro’s van alles bij elkaar. Meer dan 350 Euro totaal naar onze speciale rekening kunnen overschrijven. Normaal gebruikten we dit voor de hypotheekaflossing, maar nu staan er een aantal dingen op losse schroeven. Dus deze rekening noemen we nu maar even de toekomstrekening terwijl het aflossen op pauze staat. Er staat nu ruim 500 Euro op. Voor de komende maand verwacht ik zeker weer niet zulke bedragen te verdienen maar ik ga wel mijn best doen om de uitbetaling van Euroclix dichterbij te brengen.

Wat heeft juni jou gebracht? Ik hoor het graag!

7 opmerkingen:

 1. Wow, wat een verkopen op Marktplaats. En je hebt gewoon een uitbetaling van Google, hoe dan? Hij blijft bij mij echt hangen hoor, ik moet toch meer bereik krijgen denk. Mooi overzicht, ik ben er dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie bedragen allemaal! Al die kleintjes tellen toch maar mooi op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo dat klinkt lekker! Ik verdiende gelukkig weer wat meer clix dan vorige maand, uit mijn hoofd ruim 1300. En het grappige is dat ik ook 4 vrienden aanbracht, net als jij! Onderzoeken waren bij mij nihil, omdat ik me daar nauwelijks mee bezig gehouden heb deze maand (te druk in het nieuwe huis geweest).
  Leuk dat je je spaarsaldo zo weer even een boost kon geven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik ja! ff focus op je huis. Dan heb je geen zin in de onderzoekjes. Je had vast ook wel een uitbetaling van panelwizard?

   Verwijderen
 4. Ja vooral even geen tijd! Ik ben het nu weer aan het oppakken, want extra geld is echt heel hard nodig. Dus weer vol aan de bak nu!
  Ja klopt! (4,70 euro) En ook van zijn/ haar broertje: Factsnapp (2,30 euro). Dus geen gek hoge bedragen, maar toch weer een leuk extraatje.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!