Doelen 2017

Hier ga ik mijn doelen voor dit jaar bijhouden.

- 5000 7000 Euro aflossen
Dit wordt afgelost op de aflossingsvrije hypotheek. Hier willen we graag ruim voor de einddatum vanaf. Dit betekent wel dat we hier nog wel flink ons best voor moeten doen.

- Buffer aanvullen met 2500 Euro.
Deel van dit geld is echt onze buffer, en de rest staat gereserveerd voor een andere auto of de toekomstige vervanging van de keuken (medio 2020).

- Extra verdiensten van 300 Euro.
Door verkoop spullen, online enquêtes en andere manieren. Dit geld gaat naar de spaarrekening voor een hypotheekaflossing.

2 opmerkingen:

 1. hoi ik zag je blog via via ik lees sinds kort hoe je kunt bezuinigen etz doordat ik sinds 1 dec alleen ben komen te staan met zoon van 17 zonder bijspringen van vaders kant en rond moet komen van een baan van 20 uur pw en in een bijna leeg huis zit wil ik mijn doel ook halen om €1000,te sparen als buffer als er iets kapot gaat en €1000 aan schoolgeld sparen want ik zit net boven de uitkeringswet dus heb geen recht op schoolgeld van de gemeente helaas wel heb ik gelukkig recht op toeslagen maar moet dan ook goed uit kijken.
  ik ben positief en hoop dat het me lukt voor 2017 jou blog en andere blogs haal ik veel energie uit om positief te zijn bedankt daarvoor.
  ik schrijf niet erg vaak want dat is niet mijn ding.
  groetjes p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi P, gek genoeg was deze reactie me ontgaan. sorry daarvoor! Ik hoop dat je wat aan mijn blog hebt, en in de leeslijst aan de zijkant staan ook nog een aantal tips.
   Zelf vind ik dat er ook veel tips te vinden zijn op Facebook, in bepaalde budgetgroepen. Hopelijk lukt het jou je doel te halen!

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!