vrijdag 10 december 2021

Persoonlijke update

De afgelopen maanden waren druk en vol!

Er speelt van alles, en dat kostte de nodige energie. De blog bleef angstvallig stil, want ik had niks vooruit gepland. We waren al maanden druk natuurlijk. Hoort een beetje bij het leven ben ik bang. Hoewel ik uitkijk naar een rustiger jaar.


1. De verbouwing
De aannemer kwam al minder vaak langs, en wij konden binnen aan de slag nadat de vloeren gedroogd waren. Elke muur moest schoongemaakt, gefixeert, voorgestreken worden voordat de definitieve verflaag of het behang erop kon. Flinke klus. De studeerkamer en slaapkamer van zoon zijn nu zo goed als klaar, er ligt zelfs een vloer in. Nog hoge plinten leggen en er kan wat intern verhuisd worden. 
Het klinkt wel alsof we bijna klaar zijn, maar dit is dan echt het meest noodzakelijke. Alle kozijnen moeten van binnen nog gegrond en gelakt worden, en de deuren ook. Maar dat hoeft niet te gebeuren voordat de kamers in gebruik worden genomen. Ook de buitenkant heeft nog lak nodig, maar dat hopen we in het voorjaar op te pakken. Voorlopig is er nog genoeg te klussen hier. 

Behangetje in onze slaapkamer.2. Quarantaines
Bij ons op school waren helaas aardig wat klassen geraakt door de strengere maatregelen. Om de haverklap hadden we kinderen thuis omdat de klas in quarantaine moest. Dat betekent dat we het thuisschool systeem weer moesten afstoffen en opstarten. Dit heeft mij al veel tijd gekost. Gelukkig mag de laatste maandag weer naar school. 

3. Solliciteren
Er gebeurde weer een hoop op dit gebied. Binnen een paar weken heb ik meerdere sollicitaties gehad en elke keer werd ik het niet. Ik kreeg wel steeds meer helder wat ik zelf zoek in werk en qua organisatie dus dat heeft me wel geholpen. Bij mijn huidige werk hoorde ik dat mijn 3e tijdelijke contract niet zou worden omgezet in een vast contract, dus de druk nam toe. Afgelopen week had ik opnieuw een sollicitatiegesprek, dit keer via via aan gekomen, en dit was EINDELIJK een succes. 
Per januari heb ik een nieuwe baan als officemanager bij een startend HRM bedrijf. Ik mag heel veel meehelpen opstarten dus dit zal zeker genoeg uitdaging opleveren voor mij. Ik heb er heel veel zin in. 
In januari doe ik het nog naast mijn huidige werk, en dat stopt per 1 februari. Dan kan ik ook iets meer uren gaan werken in mijn nieuwe baan. Mooie balans lijkt me.  


6 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je een nieuwe baan hebt! Fijn ook dat de kids weer naar school kunnen. Hopelijk komt er nu dan idd wat meer rust voor je, rust is heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke update, was al benieuwd hoe t met jullie ging met verbouwing enz. Gefeliciteerd met je nieuwe job!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Leuk van je te horen. Tja, was echt erg druk..ik probeer iets meer bij te blijven vanaf nu :)

   Verwijderen
 3. Leuk om te lezen dit! Behangetje op jullie slaapkamer is erg mooi zeg en zit er netjes op. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en heel veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance op e-mail via: noveltyfinances@gmail.com OF WhatsApp via: +447915601531.

  NOVELTY FINANCE biedt financiële oplossingen. We bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden ook flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  ✓ Eenvoudige goedkeuring
  ✓ Flexibele aflossingstermijn 6 - 360 maanden
  ✓ Zeer handig - U kunt een lening aanvragen op uw geschikte plaats en tijd.
  ✓ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
  ✓ Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
  ✓ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
  ✓ Geen verborgen kosten
  ✓ Je wordt door het hele proces begeleid

  Hoe toepassen:
  Een lening aanvragen bij ons gaat snel en eenvoudig!
  Stuur ons uw leningaanvraag via;
  E-mail: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
  Bel of sms ons via WhatsApp via: +447915601531.
  Voorwaarden zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!