donderdag 5 maart 2020

Extra inkomsten februari

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de tweede maand van 2020 staat voor jullie klaar! 

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe (naast het huidige net-verhuisde, werkloze- en toch drukke- leven) als moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze nieuwe hypotheek. Die is nu trouwens volledig annuïtair, dus wanneer we aflossen gaat het maandbedrag extra hard omlaag. (De rentekosten dalen een beetje, maar de maandelijkse aflossing daalt lekker hard)

Hoe ziet het eruit bij ons? Kort geleden zijn we verhuisd vanuit Den Haag naar de Veluwe. Dus ja, de laatste tijd vliegen de uitgaves ons om de oren. Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online.

Panelwizard
Er staat nu 16,60 Euro in mijn potje, klaar voor de uitbetaling in juni. Afgelopen maand heb ik regelmatig enquêtes gehad van dit bureau.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Er is plek voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt altijd in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.


Euroclix
Dit leverde me in februari 2658 clix op. Ter vergelijking: januari 2418 clix, december 1827 clix, november 1690 clix, en als dieptepunt augustus 1053 clix. Het wisselt nogal zoals je ziet.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? Geen nieuwe vrienden/leden aangebracht deze maand. De 10% verdiensten over de clix die al mijn vrienden binnenhaalden was 463 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen! Ik hoop voor jullie dat je ook wat vrienden enthousiast kan krijgen en op die manier slapend rijker wordt.

Ik klikte 31 keer op een mailtje, kocht voor 104 clix bij een webshop en verdiende 125 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor het oversluiten van zorgverzekeringen en energie kreeg ik 1741 clix. Voor creditcardgebruik kreeg ik bijna 276 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Tot slot won ik nog 2 clix met ‘lotteryclix’.

Nu zit ik totaal op de 11895 clix. Dit ruim 160 Euro waard. Toch laat ik dat nog even staan. Ik spaar door voor de 20.000 clix wat me 325 Euro op gaat leveren. Ik hoop dit rond juli te halen, wanneer het zo lekker blijft gaan misschien nog iets eerder. (Al verwacht ik nu geen grote hoeveelheden clix meer omdat ik klaar ben met oversluiten.) Tips om je saldo te verhogen?




Marktplaats
Ik verkocht voor 0 Euro deze maand. Weinig te verkopen merk ik. We hebben de meeste verkoopbare dingen al verkocht voor de verhuizing.

Factsnapp
Een van de nieuwere enquêtebureaus waar ik lid van ben geworden is Factsnapp. Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Mijn spaarpotje staat in korte tijd al op 22 Euro en dat krijg ik in juni uitbetaald. Top! (Deels vragenlijsten maar ook nieuwe mensen die zich hebben aangemeld via mij)

Overige inkomsten
Opinionbar heeft eindelijk uitbetaald. Wel 10,80 Euro kreeg ik binnen. Dit ging meteen naar de aflosrekening.  

Totaal staat er nu 158 Euro op de aflossingsrekening. Nog even flink doorsparen voor een aflossing! Ik heb geen idee of ik dat dit jaar wel kan behalen eigenlijk, maar ik blijf mijn best doen.

Hoe was jouw maand februari aan extra inkomsten? 

32 opmerkingen:

  1. Zo jij gaat lekker met panelwizard en factsnapp! Bij mij staat er bij beiden iets van rond de 5 euro in het potje. Bij Opinionbar zit ik rond de 7 euro. Euroclix ging bij mij heerlijk, ik had echt een topmaand, kwam mede door de 800 clix die bijgeschreven werden voor het overstappen van zorgverzekeraar! Dus ik ben weer dik tevreden!
    Leuk beginbedrag voor het aflossen, groeit vanzelf weer een stuk verder. Vooral als je je Euroclix uitbetaling ontvangt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jij had ook veel clix ja. Wow! En opinionbar rond de 7 euro is ook al goed op weg. De laatste maanden zijn er soms weer enquêtes merk ik (eerder bij mij een half jaar niet ofzo).
      Jammer dat bij jou die andere twee minder gaan. Ik probeer ook MP verkopen weer aan te zwengelen maar tot nu toe nog geen succes.

      Verwijderen
    2. Heb je een lening nodig ? E-mail ons remy.credit111@gmail.com

      Hallo Hoe gaat het vandaag ?? Hebt u nu een dringende lening nodig binnen de komende 6 uur zonder stress of vertraging REMY.CREDIT is hier om al uw problemen vandaag op te lossen, we verstrekken een lening tegen een rentepercentage van 2% e-mail ons nu voor uw dringende leningen
      E-mail ons {remy.credit111@gmail.com}
      E-mail ons remy.credit111@gmail.com
      E-mail ons remy.credit111@gmail.com
      E-mail ons remy.credit111@gmail.com

      Verwijderen
  2. Ja mijn hoogste aantal clix in 1 maand tot nu toe! Ja zeker goed op weg, bij mij was dat precies hetzelfde idd, echt heel lang geen uitnodigingen gekregen van hun! Gelukkig maar dat het nu wel weer komt!
    Ja zeker jammer, maar als nog beter iets als niets! Dat is jammer dat dat nog niet wil lukken. Hoe ging dat voorheen? Verstuurde je alles of kwamen mensen ook vaak dingen afhalen bij je thuis? Want in dat laatste geval ligt het er wellicht aan dat je nu op een heel andere plek woont als eerst. Hopelijk gaan de mensen weer meer kopen nu het voorjaar er weer aan komt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hoogste aantal? Nice! Hopelijk blijft die lijn zo doorzetten.

      Ik woon idd op een andere plek, dat had ik niet bedacht nog. En vanwege de verhuizing hadden we ook echt heel veel opgeruimd en dan 'snel' dus naar de kringloop. Omdat we geen tijd hadden om alles op marktplaats te zetten. En dan heb je natuurlijk nu niet veel meer te verkopen. Bedankt voor je feedback!

      Verwijderen
    2. Dat zou gaaf zijn! Ik hoop erop! Er zaten natuurlijk nu wel 800 clix bij van de overstap zorgverzekering, dus dat was gewoon eenmalig dit jaar. Maar wie weet wat de toekomst brengt!

      Ja ook een goed punt, daar verdien je idd helaas ook niks mee als het naar de kringloop gaat. Graag gedaan!

      Verwijderen
  3. Altijd leuk om te lezen! Onlangs lid geworden van Panelwizard voor jou, nu twijfel ik over factsnapp ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben benieuwd wat je eventueel tegen zou houden. Tijd of iets anders?
      Zeker factsnapp is altijd heel kort. De langste enquête had 5 vragen tot nu toe. haha. Ik vind gfk wel vaak lange lijsten hebben (en minder lucratief).

      Verwijderen
  4. Er staan leuke nieuwe tips in om geld te verdienen. Komt goed uit, ik ben ook hard aan het sparen en kan wel wat goede ideeën voor nieuwe inkomst bronnen gebruiken! Wat ik nu voornamelijk doe is items verkopen via United Wardrobe. Ook een leuke dankbare manier om van spullen weer geld te maken ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo, bent u op zoek naar een legale en betrouwbare kredietverstrekker? Heeft u een lening nodig? Heeft u dringend financiële hulp nodig? Heeft u een spoedlening nodig om uw schuld af te lossen of heeft u een kapitaallening nodig om uw bedrijf te verbeteren? Wij bieden alle soorten leningen aan particulieren en bedrijven tegen een rente van 2% tegen duidelijke en begrijpelijke voorwaarden. We zullen elk bedrag overal leveren, als u geïnteresseerd bent in een lening van ons bedrijf, neem dan contact met ons op voor meer informatie

    (E-MAIL) globalfinanceloancompany1@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat gewoonlijk een lang, langdradig en intimiderend karwei is, een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine-leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine leent voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goedemorgen.,
    Ongelooflijk, maar ware God is altijd groot. Na verschillende afwijzingen van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening dankzij deze zeer eerlijke Mr .Sandijs KUPLENS. Voor meer informatie, neem gewoon contact met haar op via e-mail op : sduplens@gmail.com
    Het biedt leningen van 3.000€ tot 3.000.000€ aan iedereen in staat om terug te betalen met rente tegen een lage rente van 2% twijfel niet aan dit bericht. Het is een perfecte realiteit. Geef de boodschap door aan je geliefden die in nood zijn.
    Moge God je zegenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me in te schrijven op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik had aangevraagd van mijn eigen bankrekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heb je een lening nodig ? E-mail ons remy.credit111@gmail.com

    Hallo Hoe gaat het vandaag ?? Hebt u nu een dringende lening nodig binnen de komende 6 uur zonder stress of vertraging REMY.CREDIT is hier om al uw problemen vandaag op te lossen, we verstrekken een lening tegen een rentepercentage van 2% e-mail ons nu voor uw dringende leningen
    E-mail ons {remy.credit111@gmail.com}
    E-mail ons remy.credit111@gmail.com
    E-mail ons remy.credit111@gmail.com
    E-mail ons remy.credit111@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mijn naam is mevrouw Katia Lucas, een paar maanden geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie, mijn bank weigerde me een lening neem dan contact op met Chris Barry Finance Inc. voor een lening en zij boden mij een lening aan van € 75.000 tegen een zeer lage rente. Hier is het e-mailadres voor contact: chrisbarryfinance147@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo iedereen, ik woon in Singapore en ik ben vandaag een gelukkige vrouw? en ik zei tegen mezelf dat elke geldschieter die mijn familie uit onze arme situatie redt, ik iedereen die op zoek is naar een lening naar hem zal verwijzen, hij gaf me geluk aan mij en mijn familie, ik had een lening nodig van $ 20, 000,00 om mijn leven helemaal opnieuw te beginnen aangezien ik een alleenstaande moeder ben met 3 kinderen Ik ontmoette deze eerlijke en GOD vrezende man leningverstrekker die me helpt met een lening van $ 20, 000,00 Dollar, hij is een GOD vrezende man, als je in nood bent lening en u zult de lening terugbetalen. Neem contact met hem op. Zeg hem dat het mevrouw Sharon is, die u naar hem verwijst. contact via e-mail: (challotloan@gmail.com) Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo allemaal, ik ben Katina, ik heb net een lening van € 75.000,00 gekregen van Chris Barry Finance, het leenproces was erg snel en de lening heeft een zeer lage rente, ik ben erg blij en ik beveel Barry Finance aan voor alle leningen zoekers kunt u contact met hen opnemen via e-mail: chrisbarryfinance147@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heb je een lening nodig ? E-mail ons remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    Hallo hoe gaat het vandaag ?? Hebt u nu een dringende lening nodig binnen de komende 6 uur zonder stress of vertraging REMY.CREDIT is hier om al uw problemen vandaag op te lossen, wij verstrekken een lening tegen een rente van 2% e-mail ons nu voor uw dringende leningen
    E-mail ons {remy.credit111@gmail.com}
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heb je een lening nodig ? E-mail ons remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    Hallo hoe gaat het vandaag ?? Hebt u nu een dringende lening nodig binnen de komende 6 uur zonder stress of vertraging REMY.CREDIT is hier om al uw problemen vandaag op te lossen, wij verstrekken een lening tegen een rente van 2% e-mail ons nu voor uw dringende leningen
    E-mail ons {remy.credit111@gmail.com}
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com


    Heb je een lening nodig ? E-mail ons remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    Hallo hoe gaat het vandaag ?? Hebt u nu een dringende lening nodig binnen de komende 6 uur zonder stress of vertraging REMY.CREDIT is hier om al uw problemen vandaag op te lossen, wij verstrekken een lening tegen een rente van 2% e-mail ons nu voor uw dringende leningen
    E-mail ons {remy.credit111@gmail.com}
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com
    E-mail remy.credit111@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. GETUIGENIS OVER HOE IK MIJN LENING KREEG VAN EEN LEGITBRON (
    Sydniloanlendingfirm@gmail.com)

    Hallo, ik ben Lillian bij naam en ik woon in de VS, ben zo gevuld met geluk en vreugde wil ik het hebben over de goedheid van God in mijn leven, na zoveel maanden proberen om een ​​lening te krijgen op internet en werd opgelicht, dus ik werd wanhopig op zoek naar een lening bij een legitieme geldschieter online, toen zie ik commentaar van een vriend genaamd Angel Feddrick en sprak over deze legitieme lening bedrijf, waar hij zijn lening snel en gemakkelijk kreeg zonder stress, dus stelde hij me voor aan een vrouw genaamd mevrouw Sydni Jamal die de leiding heeft over een bedrijf genaamd Frank Brown loan funds, en dus vroeg ik om een ​​leenbedrag ($ 89.000,00USD) met een lage rente van 2%, dus de lening werd goedgekeurd en op mijn bankrekening gestort, zo kon ik een lening krijgen om mijn bedrijf te starten en mijn rekeningen te betalen, dus ik adviseer ieder van jullie die zijn geïnteresseerd om snel en gemakkelijk een lening te krijgen, neem dan contact met hen op via e-mail: Sydniloanlendingfirm@gmail.com ontvang elke vorm van lening die u vandaag nodig heeft, dank u, terwijl u de grootste getuigenis van mijn leven leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Dag iedereen. Ben hier om te getuigen hoe ik mijn lening van meneer James Ben kreeg nadat ik verschillende keren een aanvraag had ingediend bij verschillende leningverstrekkers die beloofden te helpen, maar die me nooit de lening hebben gegeven. Totdat een vriend van me me voorstelde aan meneer James Ben die beloofde me te helpen en hij deed wat hij beloofde zonder enige vorm van uitstel. Ik had nooit gedacht dat er nog betrouwbare kredietverstrekkers waren totdat ik meneer James Ben ontmoette, die inderdaad hielp met de lening en veranderde mijn overtuiging. Ik weet niet of u een echte en dringende lening nodig heeft. Neem gerust contact op met de heer James Ben via zijn e-mail:
    jamesben6144@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hallo en welkom bij Spotlight Global Financial Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

    We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente. rente, onvoldoende onderpand, verhouding tussen schuld en inkomen, lage kredietscore of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties afronden waar en wanneer u maar wilt.

    Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & ontvang direct een reactie

    U kunt ons gemakkelijk bekijken op onze website via: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hallo Dame & Heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het verbeteren van uw financiële doelstellingen op korte en lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Sky Wealth Loan Firm, we verstrekken leningen tegen een rentetarief van 3%.

    Goedendag meneer / mevrouw.

    Wij zijn een particulier bedrijf en we bieden leningen tegen lage rentetarieven bij het bepalen van het bedrag van de lening tussen 100 miljoen leningsvoorzieningen van 1.000 euro lening voor bedrijfsontwikkeling: concurrentievermogen voorsprong / bedrijfsuitbreiding.

    (Whatsapp-nummer: +79652625435)

    We bieden verschillende soorten leningen aan

    * Persoonlijke leningen (beveiligd en onbeveiligd)
    * Zakelijke leningen (beveiligd en onbeveiligd)
    * Consolidatielening

    Geen kosten vooraf

    Wij danken u dat u de tijd heeft genomen om deze advertentie te lezen. Voor meer informatie en vragen kunt u ons vandaag nog een e-mail sturen

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Mevrouw Mary Mason.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Bent u een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om een eigen bedrijf te starten? Moet u hun schulden aflossen of uw rekeningen betalen of een mooi bedrijf beginnen? Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om een kapitaallening te krijgen van lokale banken / andere financiële instellingen? U heeft één lening of financiering nodig om welke reden dan ook, zoals: e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp op +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. mijn naam is Agnes Paul ben erg blij vandaag omdat ik mijn lening van 9000 euro heb gekregen van sabinhelps vermogensbeheer, je kunt contact opnemen met agent Karin Sabine sabinhelps@gmail.com of whatsapp + 79267494861. voor meer informatie over hoe je je lening kunt krijgen, niet doen vergeet haar te vertellen dat ik je voorstel.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Sky Wealth Loan Firm, wij verstrekken leningen tegen een rentetarief van 3%.

    Goedendag meneer / mevrouw.

    Wij zijn een particulier bedrijf en we bieden leningen tegen lage rentetarieven bij het bepalen van het bedrag van de lening tussen 100 miljoen leningsvoorzieningen van 1.000 euro lening voor bedrijfsontwikkeling: concurrentievermogen voorsprong / bedrijfsuitbreiding.

    (Whatsapp-nummer: +79652625435)

    We bieden verschillende soorten leningen aan

    * Persoonlijke leningen (beveiligd en onbeveiligd)
    * Zakelijke leningen (beveiligd en onbeveiligd)
    * Consolidatielening

    Geen kosten vooraf

    Wij danken u dat u de tijd heeft genomen om deze advertentie te lezen. Voor meer informatie en vragen kunt u ons vandaag nog een e-mail sturen

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Mevrouw Mary Mason.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

    Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online aanvraag.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

    Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Zoekt u fondsen om kredieten en schulden of zakelijke leningen af ​​te betalen?
    {jameskelvine28@gmail.com}. Dan is James Kelvin Loan Firm:
    het antwoord. We bieden allerlei soorten leningen, we verstrekken leningen met An
    uitstaande rente Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via
    E-mail: {jameskelvine28@gmail.com}

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo allemaal, mijn naam is Bensonn, ik kom uit Duitsland, Stuttgart City, ik ben hier om te getuigen over hoe ik een lening kreeg van GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM nadat ik twee keer heb ingediend bij verschillende schuldeisers die beweren hier een lener te zijn, dit forum, ik dacht dat hun lening echt was en werd toegepast, maar ze gaven me nooit een lening totdat een vriend van mij me voorstelde aan de kredietmaatschappij GEORGE WILLIAMS, die beloofde me te helpen met een lening naar mijn wens en dat ook echt deed, zoals beloofd zonder enige vorm van uitstel, ik had twijfels, maar ik heb nooit misbruik gemaakt van het geloof. Ik had nooit gedacht dat er nog betrouwbare kredietnemers waren totdat ik GEORGE WILLIAMS ontmoette, die me echt hielp met krediet en mijn leven ten goede veranderde. Ik weet dat er nog steeds veel goede kredietverstrekkers zijn, maar ik zou je aanraden om het kredietbedrijf GEORGE WILLIAMS te proberen, zijn zorgzaam en begripvol. u weet niet of u een noodlening nodig heeft of financiering wilt voor uw projecten, dus aarzel niet om contact op te nemen met de heer GEORGE WILLIAMS,  Loan Company, zijn e-mailadres is ?(georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!