maandag 5 augustus 2019

Extra inkomsten juli

Hierbij het inkijkje in mijn extra inkomsten over de maand juli.
Juli was ook weer zo voorbij. De vakantie van de kinderen begon, we gingen klussen door de kozijnen achter en de daklijst van de schuur te verven en toen was het opeens augustus. 

Euroclix

Een matige maand gehad. Totaal kreeg ik in juli 1793 clix beschikbaar. Veel minder dan vorige maand maar toch wel een leuke score. Ter vergelijking: juni 2265, april was 2480, maart 1737 clix, februari 3067 clix, januari 2463 clix, december 1065 (slecht!). 


Hoe kwam ik aan de punten? Ik kon met weinig onderzoeken meedoen. Het leverde me 101 clix op. Daarnaast 0 clix voor online aankopen, 31 clix voor klikken op mails. Creditcardgebruik kregen we 75 clix voor. Totaal kreeg ik vijf nieuwe vrienden, goed voor 750 clix.  

Uiteraard kreeg ik ook de 10% over clix die alle vrienden verzamelden die maand. Omdat zij via mij lid zijn geworden levert dit een klein beetje passief inkomen op. Dit was 825 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen. Dat kun jij dus ook proberen! Promoot Euroclix eens bij wat vrienden die wel van vragenlijsten houden, en een zakcentje willen verdienen. Geef ze jouw persoonlijke link per mail of sms en nodig ze uit. Je hoeft er zeker geen blog voor te hebben. 
Aan het einde van de maand zat ik op de 19062 clix. Helaas net niet de 20.000 clix kunnen halen. Maar toch wel mooi, ik verwacht dat ik het nu in augustus haal, De 20.000 clix. Dan wissel ik ze in en krijg ik 325 Euro. Ik heb in mijn doelen voor 2019 staan dat ik weer een betaling van 325 Euro via Euroclix wil verdienen. Ik ben gelukkig goed op weg. Met alle pech van de laatste tijd kunnen we het goed gebruiken.
In totaal verdiende ik 2017 wel 8900 clix, in 2018 zelfs 22848 clix. Stijgende lijn!

TIP: Mocht je nu balen van de hoeveelheid Euroclix die jij hebt binnengehaald afgelopen maand? Neem echt even een kijkje bij mijn tips om je Euroclix saldo te verhogen. Dit gaat je echt helpen om een stijgende lijn te zien!

Marktplaats

Na vorige maand valt het natuurlijk wat tegen. Maar toch verkocht ik een paar schoenen en een slaaptentje via MP. Totaal 32,50€ ermee verdiend. Dit staat nu op de toekomstrekening.

Panelwizard
Geen inkomsten, wel vragenlijsten gehad. Die staan klaar voor de uitbetaling in december.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan weer open voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Ze betalen altijd in juni en nov/december uit, ongeacht het bedrag dat je verdiende.

Overige inkomsten
Geen extra inkomsten. 


Al met al niet echt bijzonder qua inkomsten, maar gelukkig nog steeds een stijgende lijn. In augustus hoop ik de uitbetaling van Euroclix te verzilveren.

Wat heeft juli jou gebracht? Ik hoor het graag!

5 opmerkingen:

 1. Juli ging bij mij juist erg lekker! 2118 clix. Kwam ook doordat ik veel clix toegewezen kreeg van bestellingen via webwinkels. Met de 10% verdiensten zat ik ook ergens in de 400 clix dus dat was ook lekker! Hopelijk gaat dat binnenkort ook weer lekker verder groeien naar jouw aantal clix, maar ik ben al lekker op weg vind ik.
  Ook weer 3 vrienden lid gemaakt hier, dus ook daar blijft gelukkig een stijgende lijn in zitten, voelt lekker!
  Die uitbetaling heb je denk ik halverwege deze maand wel bij elkaar, voor de 20e gok ik sowieso!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi die hoge score! Veel nieuwe vrienden ook, dat levert hopelijk op de lange termijn ook wat op.
   Het is nu de 19e maar ik moet nog 625 clix. Deze maand ga ik het dus niet meer halen. Maar op 1 september vermoedelijk wel (als je naar de trend van de afgelopen maanden kijkt.)

   Verwijderen
  2. Ha jammer misgegokt! Leuk dat je het even laat weten, hopelijk bereik je het dan idd op 1 september. Maar nog nét in augustus zou nog leuker zijn ;) Ja ik was er ook erg blij mee! Zou heel fijn zijn als dat op de lange termijn wat oplevert!

   Verwijderen
 2. Fijn artikel weer, ik nog 614 clix te gaan voor de 20.000. Ik hoop dit in augustus te redden en anders zeker wel september!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook lekker! Bijna dus. Ik red het denk ik net niet in augustus. Maar ik vind september ook goed.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!