dinsdag 17 november 2020

De papieren agenda voor 2021

Zoals elk jaar is het weer een 'strijd' om de juiste agenda te vinden. Ik heb een flinke eisenlijst en daar voldoen de meeste agenda's dus niet aan. 

Ja, in deze digitale wereld ben ik nog altijd groot fan van een papieren agenda. Heerlijk om in een oogopslag overzicht te hebben, ruimte te hebben voor lijstjes en notities en te kunnen strepen. Daarnaast maken een paar mooie plaatjes of quotes me extra blij, al is het geen absolute must. De voorkant moet ook wel mooi zijn natuurlijk, ten slotte gebruik ik 'm het hele jaar. 

Mijn eisen:

- hele week in een oogopslag
- starten met maandag
- genoeg ruimte in het weekend (want dan doe ik ook dingen)
- horizontale dagindeling 
- ruimte voor notities
- een mooie voorkant, niet te druk 
- handzaam formaat, max A5 om mee te kunnen nemen.

Vorig jaar vond ik de flow agenda, prachtige voorkant en mooie foto's van binnen. Precies mijn ding. Dus hoopvol keek ik uit naar de nieuwe flowagenda. 

Dit keer was het niks voor mij. De voorkant vond ik lelijk, en ook de inhoud is veranderd van mooie afbeeldingen en rustgevende quotes in een veelkleurig geheel. De lijntjes zijn weg bij de notitieruimte en de vrouwenhoofden die om de maand te zien zijn met quotes spreken me totaal niet aan. Ook de weekplanner van Flow is ditmaal heel druk, en veel minder notitieruimte. Zelf vind ik het onhandig dat de agenda’s steeds veranderen. Ik heb nu al een paar jaar achter elkaar niet dezelfde kunnen blijven gebruiken.

Ik moest dus weer op zoek!

Het koste met een avondje, met veel agenda’s inkijken online. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Creations of Happiness, jaaragenda 2021-Limited edition

Zij hebben vier vergelijkbare agenda's die er allemaal mooi uitzien. Ik vond een van de andere voorkanten mooier, maar die voldeed niet aan al mijn eisen voor de binnenkant. Dus ik koos voor de limited edition, die wel helemaal voldeed aan de binnenkant. De eenvoudige voorkant geeft wel rust. Het is gemaakt van een luxe linnen-achtige stof, dat voelt fijn. In goudfolie is het jaar 2021 gedrukt, en het woord jaaragenda. De binnenkant is elke week hetzelfde met ruimte voor lijstjes, notities en een to do list. Ik denk dat ik ‘m ga opleuken met wat stickers en washitape om het te verfraaien. Lekker van mezelf maken.

Binnen twee dagen was hij binnen, en het uitpakken was een feestje! Geweldig om zo verrast te worden.Heb jij al een agenda/journal voor 2021 of ben je volledig digitaal?

Dit is geen gesponsorde post, ik heb alles helemaal zelf betaald en geschreven. 

3 opmerkingen:

 1. Ik ben in september weer begonnen met een bullet journal. Bevalt me toch het beste eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke agenda, ik ben al een paar jaar fan van de Moleskine. Twee pagina's naast elkaar met aan de ene kant een weekplanning en aan de andere kant ruimte voor notities.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibel rentepercentage van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen