vrijdag 11 september 2020

De zomervakantie: kamperen, ziekte, zwemles en gezinsuitbreiding!

De zomervakantie was op z’n minst bijzonder te noemen. 


Wij boekten pas kort na 1 juli de locatie. Het was niet makkelijk om nog een plekje voor onze vouwwagen te vinden op een camping in Nederland. Veel campings waren al lang volgeboekt. Uiteindelijk vonden we een leuke boerderijcamping in de buurt van Deventer. Echt een aanrader met kinderen op de basisschool! (wanneer je het adres wilt hoor ik het wel)
Het was gelukkig ook niet zo duur, ongeveer 500 Euro voor 14 dagen in het hoogseizoen. Die vouwwagen is toch wel een goede investering geweest vorig jaar.

Werk
De eerste week drie weken was ik vrij, en de laatste drie weken werkte ik dubbele dagen om voor mijn collega in te vallen. We zijn twee weken weggeweest, en dat was eigenlijk iets te kort merkte ik. Ik had nog wel behoefte aan wat meer ontspanning, maar ik moest weer aan de bak en de man ook.

Zwemles
Onze zoon deed anderhalve week snelcursus voor zwemles, maar dat koste mij nog best wel wat energie met brengen en halen elke dag. Zeker ook omdat mijn man in die periode ziek werd en hij even niks meer kon. Hard werken thuis en hard werken op de praktijk dus. Ik vond het ook wel heel leuk om weer aan het werk te zijn hoor. En het b-diploma zit in de pocket gelukkig. Nu nog maar 1 kind wat zwemles moet.


Extra familielid
De laatste week van de vakantie kwam eindelijk onze gezinsuitbreiding. Een schattige pup genaamd Jack. Het is een kruising van 3 hondenrassen (Jack Russel-Labrador & Shiba), dus het is nog onduidelijk hoe groot hij precies wordt. Het is een schatje, en hij is gek op de kinderen. Maar deze baby gaf wel weer gebroken nachten, en opnieuw zindelijkheidstraining. Plus hij kan nog niet (wakker) alleen thuis zijn, en dat is wel een gepuzzel met kinderen brengen en halen van school/sport etc. Man kan ook niet altijd thuiswerken en ik zelf nooit.


Jack (hier 8 weken oud)

Inmiddels is de school weer bijna twee weken begonnen en dat helpt wel wat. Meer rust voor de pup dus hij krijgt wat meer ritme. Het is net als met kinderen; kost een hoop energie (en geld) maar je krijgt er veel voor terug.

5 opmerkingen:

  1. Wat een schattig hondje, helemaal geweldig!! Je bent idd druk geweest in je vakantie, hopelijk kom je nu een beetje bij nu alles weer zijn eigen weg vind. En ik hoop dat je man weer is opgeknapt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Man is een stuk beter, maar nog niet 100%. Hondje is lief he?
      Vanaf komende week ga ik wat relaxter leven is de bedoeling.

      Verwijderen
  2. Hallo en welkom bij Spotlight Global Financial Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

    We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage kredietscore of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt.

    Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 |

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, heb je een lening nodig? Heeft u financiële ondersteuning nodig?
    Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur ons rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het verbeteren van uw financiële doelstellingen op korte en lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Mis geen kans door gebrek aan geld.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
    WhatsApp: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zou graag de lening van Karin Sabine voor mij waarderen, een lening van € 10.000. Als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan misleiding door valse schuldeisers en vraag een echt leningbedrijf aan per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp + 34 632 72 57.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!