dinsdag 7 april 2020

Extra inkomsten maart

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de gekste maand (maart) van 2020 staat voor jullie klaar! 

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe (naast het huidige thuisjuf, werkloze- en toch drukke- leven) als moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze nieuwe hypotheek. Die is nu trouwens volledig annuïtair, dus wanneer we aflossen gaat het maandbedrag extra hard omlaag. (De rentekosten dalen een beetje, maar de maandelijkse aflossing daalt lekker hard)

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online.

Panelwizard

Er staat nu 19 Euro in mijn potje, klaar voor de uitbetaling in juni. Afgelopen maand heb ik regelmatig enquêtes gehad van dit bureau. Vaak lekker kort.

Wil je ook lid worden van Panelwizard? Er is plek voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt altijd in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

Euroclix
Dit leverde me in maart 2036 clix, ter vergelijking: februari 2658 clix, januari 2418 clix, december 1827 clix, november 1690 clix, en als dieptepunt augustus 1053 clix. Het wisselt nogal zoals je ziet.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? Twee nieuwe vrienden/leden aangebracht deze maand dus 300 clix.. De 10% verdiensten over de clix die al mijn vrienden binnenhaalden was 648 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen! Ik hoop voor jullie dat je ook wat vrienden enthousiast kan krijgen en op die manier slapend rijker wordt.

Ik klikte 33 keer op een mailtje, kocht voor 496 clix bij een webshop en verdiende 275 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 270 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Tot slot won ik nog 1 clix met ‘lotteryclix’.

Nu zit ik totaal op de 13860 clix. Dit ruim 185 Euro waard. Toch laat ik dat nog even staan. Ik spaar door voor de 20.000 clix wat me 325 Euro op gaat leveren. Ik hoopte dit rond juli te halen, maar misschien wordt het juni wanneer ik de lijn van 2000 per maand vast kan houden. (Al verwacht ik nu geen grote hoeveelheden clix meer omdat ik klaar ben met oversluiten.)
Tips om je saldo te verhogen? Misschien heb je hier wat aan! 

Marktplaats
Ik verkocht voor 0 Euro deze maand. Weinig te verkopen merk ik. Sinds corona ook weinig mensen die op marktplaats kopen heb ik het idee. Zelfs gratis afhalen doet niemand.

Factsnapp
Een van de nieuwere enquêtebureaus waar ik lid van ben geworden is Factsnapp. Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Mijn spaarpotje staat in korte tijd al op 29 Euro en dat krijg ik in juni uitbetaald. Top! (Deels vragenlijsten maar ook veel nieuwe mensen die zich hebben aangemeld via mij)

Overige inkomsten
Geen overige inkomsten de afgelopen maand. Dus er staat nog steeds 158 Euro op de aflossingsrekening, net als vorige maand. Nog even flink doorsparen voor een aflossing! Gelukkig weet ik dat er dus nog een aantal uitbetalingen aankomen in juni. Ik hoop binnenkort ook wel weer een uitbetaling van mijn blog te krijgen. De advertenties werkten de afgelopen maand niet, maar nu is het ads.txt bestand goed geïnstalleerd. Dus wanneer er nu iemand via een advertentie van mijn site gaat rondkijken bij dat bedrijf dan krijg ik er ook echt een paar cent voor. 

Hoe was jouw maand maart aan extra inkomsten? 

12 opmerkingen:

  1. Fijn overzicht weer, het is hier ook een beetje af en aan. Hoe bevalt het schooljuf zijn? Ik vind het soms best pittig en heb het gevoel dat ik nergens aan toe kom ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kan ik me voorstellen! Hier is het ook wisselend qua pittigheid. Mijn huishouden lijdt er enorm onder in elk geval. Maar zolang we nog schone was en lekker eten hebben is het acceptabel voor het gezin volgens mij ;) Ik denk dat ik de laatste 'thuisschooldag' mijn hele gezin ga leren hoe je een voorjaarsschoonmaak aanpakt ofzo...

      Verwijderen
  2. Netjes jouw clix van deze maand, mijn overzicht komt morgen online. Maar ik had echt een hele slechte maand. Ruim 1200 clix. Terwijl ik die maanden ervoor steeds rond of boven de 2000 zat. Dus dit deed wel even pijn toen ik het zag. Gelukkig inmiddels gisteren wel weer een mail ontvangen met dat ik alweer 3 nieuwe vrienden aangebracht heb, dus dat blijft wel een beetje doorlopen steeds, gelukkig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hmm dat is jammer zeg. Maar fijn dat je nieuwe vrienden doorlopen. Bij mij wisselt dat heel erg per maand zie ik.
      Hopelijk april beter!

      Verwijderen
    2. Ik heb ze ook niet elke maand nieuw erbij hoor, ook wel eens een maand niks. Maar gelukkig vaak daarna weer wel. Hoop het ook! Hopelijk haal jij snel je uitbetaling grens van je blog! Je clix gaan best lekker als ik het zo zie!

      Verwijderen
  3. Goedemorgen.,
    Ongelooflijk, maar ware God is altijd groot. Na verschillende afwijzingen van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening dankzij deze zeer eerlijke Mr .Sandijs KUPLENS. Voor meer informatie, neem gewoon contact met haar op via e-mail op : sduplens@gmail.com
    Het biedt leningen van 3.000€ tot 3.000.000€ aan iedereen in staat om terug te betalen met rente tegen een lage rente van 2% twijfel niet aan dit bericht. Het is een perfecte realiteit. Geef de boodschap door aan je geliefden die in nood zijn.
    Moge God je zegenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO hadden ontvangen en toen besloot ik op basis van hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen en pas een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 50.000 euro dat ik op mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om zich aan te melden via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com (WHATSAPP +1 (254) 354-4300)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO hadden ontvangen en toen besloot ik op basis van hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen en pas een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 50.000 euro dat ik op mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om zich aan te melden via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com (WHATSAPP +1 (254) 354-4300)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO hadden ontvangen en toen besloot ik op basis van hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen en pas een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 50.000 euro dat ik op mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om zich aan te melden via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com (WHATSAPP +1 (254) 354-4300)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wil Karin Sabine-leningen waarderen voor mij een lening van € 4000. Als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leenfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo allemaal, ik zag reacties van mensen die al blanco pinautomaten hadden gekregen van Mike Fisher. Eerlijk gezegd dacht ik dat het oplichterij was, en toen besloot ik een verzoek in te dienen op basis van hun aanbevelingen. Een paar dagen geleden bevestigde ik in de deuropening dat ik mijn blanco kaart had ontvangen om 12.000 euro op te nemen, die ik voor zaken had aangevraagd. Dit is echt goed nieuws en ik ben zo blij dat ik al diegenen die een echte HACKER nodig hebben, adviseer om contact met hem op te nemen en die zeker zullen vergoeden om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (sms of telefoontje) +1 (765) 705-0044 Er zijn oprechte Hackers
    Zij kunnen uw blanco geldautomaten bezorgen
    Neem contact op met de heer Mike
    E-mail: int.hackers002@gmail.com
    Telefoon: +1 (765) 705-0044

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!