woensdag 6 november 2019

Extra inkomsten oktober

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de maand oktober staat voor jullie klaar! 

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de afgelopen maand. Om te laten zien hoe ik dat doe, naast het huidige werkloze- en toch drukke- leven, als moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien helpt dit om mezelf scherp te houden en op de kleintjes te letten.

Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online. Mijn extra inkomsten gebruikte ik eerder om onze aflossingsvrije hypotheek versneld af te lossen, maar omdat er een aantal dingen op losse schroeven stonden (zoals mijn baan) kozen we voor een potje ‘toekomst’. Inmiddels is wel duidelijk waar we het potje voor gaan gebruiken! Er komen grote veranderingen aan voor ons gezin. Ik ben blij dat we niet alles hebben geïnvesteerd in onze hypotheek maar nu wat extra cash achter de hand hebben.
En dan nu de cijfers van oktober..

Panelwizard
Ik deed mee met twee korte enquêtes. Er zit nu ruim 14 Euro in m’n spaarpotje. De uitbetaling van Panelwizard komt in november/december. (bijna dus!)
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan weer open voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt altijd in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag.

Euroclix
Dit leverde me in oktober 1584 clix op. Ter vergelijking: september 1528 clix, augustus 1053 clix, juli 1793 clix, juni 2265 clix.

In deze maand kreeg ik wel 2 nieuwe 'vrienden' dus dat is een bijdrage van 300 clix deze maand (2x150 clix startbonus). De rest van de punten kreeg ik dankzij de ‘10% verdiensten die ik over al mijn vrienden ontving, namelijk 447 clix. Totaal 747 clix zonder moeite. Bijna de helft van mijn totale clix in oktober. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen! Ik klikte 35 keer op een mailtje, kocht voor 72 clix bij een webshop en verdiende 620 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor de creditcard kreeg ik bijna 100 clix.

Nu zit ik op de 3547 clix. Opnieuw ben ik aan het sparen voor de 20.000 clix wat me 325 Euro op gaat leveren. Ik hoop dit binnen 9 maanden te halen.

Zelf vind ik dat ik er weinig voor hoef te doen, en levert het ook nog eens een passief inkomen op. Dat is een van de redenen dat ik er 
erg enthousiast over ben. 

TIP: Momenteel ben ik voor ons nieuwe huis allerlei verzekeringen aan het afsluiten en internet. Omdat ik dit via de website van Euroclix doe, levert het me op termijn nog wat leuke hoeveelheden clix op, vaak tussen de 600-1000 clix. Wanneer je een zorgverzekering of energieleverancier afsluit kun je ook clix krijgen. De moeite om even te kijken. Tips om je saldo te verhogen?


Marktplaats
Ik verkocht redelijk deze maand. Voor mijn dochter ook nog wat playmobil verkocht, maar dat geld ging naar haar spaarpot. Wel lekker aan het opruimen. Zelf verkocht ik een jurk voor 13 Euro, hardloopschoenen voor 8 Euro en een boek voor 5 Euro. Totaal 26 Euro voor de toekomst-spaarrekening.

Overige inkomsten
Vorig jaar was ik lid geworden van ‘opinionbar’ om online enquêtes in te vullen. Ze betalen uit bij 10 Euro. Helaas blijf ik hangen op de 7,50 Euro die al in mijn potje zit omdat ik niet meer word uitgenodigd. Jammer, van de eerdere moeite. Blijkbaar is mijn profiel te gewoontjes. Ik ga later eens kijken of ik daar iets aan kan doen.
Ik heb me aangemeld bij GFK, dat is een enquêtebureau. Bij 2000 punten kun je een cadeaubon van 10 Euro krijgen.
Ook ben ik nog actief bij Klezzer, hier kun je reviews schrijven en daarover een percentage van de pot krijgen. Bij 10 Euro kun je laten uitbetalen. (ik ben er nog lang niet helaas) Bij aanmelding via mijn link ontvang jij 1 Euro startkapitaal.

Verder kreeg ik een VVV-bon ter waarde van 16 Euro van de gemeente Den Haag, omdat ik vrijwilligerswerk doe. Altijd fijn. De bon is nog niet uitgegeven, ik ga ‘m gebruiken wanneer we in ons nieuwe huis aan het klussen zijn.

Totaal kon ik in oktober 26 Euro overmaken naar de spaarrekening. (dochter verdiende ook nog 12 Euro ongeveer)
Hoe was jouw maand oktober? Heb je veel geld verdiend of juist veel uitgegeven? 

5 opmerkingen:

  1. Lekker bezig! Ik hanteer momenteel een koopstop. We boekten wel een vakantie, dus helaas deed dat het extra sparen weer teniet. Ik ben momenteel wel een stuk minder aan het uitgeven, ook die bewustwording.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk idee, fijn dat het werkt. Dan houd je uiteindelijk dat geld toch wel weer een keertje over (als het goed is).

      Verwijderen
  2. Goed bezig! Bij mij ging Euroclix echt super lekker ik verdiende net iets meer dan 2300 clix! Echt een record, dus daar was ik super blij mee!! Opinionbar is bij mij ook nog steeds extreem stil. Bij panelwizard heb ik nu 8,10 euro in mijn potje, dus een leuk bedrag. Wat leuk dat je die vvv bon cadeau kreeg van de gemeente! Altijd handig. Maar wel een gek bedrag 16 euro? Ik wist niet eens dat dat kon, grappig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lekker 2300 clix!
      Die VVV bon was eigenlijk 20 Euro waard, maar moest (verplicht) verzonden worden dus bleef er 16 Euro over. Vandaar het gekke bedrag. Maar ik ben er blij mee, is toch weer 3 bakjes schroeven ;) haha

      Verwijderen
    2. Ja heel blij mee! Ah ok vandaar, wat stom dat je dan alweer 4 euro kwijt bent ervoor. Een vvv-bon is plat dus als ze er gewoon een postzegel op gedaan hadden, had het lang geen 4 euro hoeven kosten. Maar goed, 16 euro is idd ook leuk, haha handig de schroeven!

      Verwijderen

Leuk dat je reageert!