zondag 20 augustus 2017

Back to work

Morgen ga ik weer aan de slag. Na 3,5 week vakantie. 
De kinderen gaan weer naar school. Het 'gewone' leven gaat weer beginnen. 

Gemixte gevoelens, zoals altijd. 

Wie nog meer? 

8 opmerkingen:

 1. Wij hebben nog twee weken vakantie voordat ons ritme weer start. Ik kijk er niet naar uit. We zijn thuis en strepen veel klusjes af van ons lijstje. Daarnaast fietsen en wandelen we veel en eten we lekker eten. Een top - vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu vergeet ik helemaal; succes met werken en hopelijk heb je snel het ritme weer te pakken.

   Verwijderen
  2. Klinkt als een heerlijke vakantie. Geniet ervan! Gelukkig nog bijna 2 weken over.
   En bedankt hè! Het viel heel erg mee gelukkig.

   Verwijderen
 2. ik begin morgen weer. nog even geen zin omdat ik wel geniet van de vrijheid ipv leven op (andermans) agenda... maar het hoort er bij ;) werk zelf is leuk hoor!! maar de vrijheid van even zonder agenda kunnen was ook heerlijk ;) gister en vandaag was ik nog vrji gister vrijgenomen zodat ik zelf de kids in de klas kan brengen zonder opvangkindjes en dus ook de eerste dag een rustige ochtend, wel nodig ook met de spanning die daarbij hoort ;) en vandaag toevallig vrij omdat niemand opvang nodig had.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geniet ervan! Jij mag ook wel eens lekker een dagje vrij zijn! Succes morgen weer :)

   Verwijderen
  2. haha ja idd, net als de 3 weken vakantie heerlijk! (en dan proberen me niet rot te voelen om t opvangprobleem wat de ouders dan hebben en te horen dat ze bij jan en alleman zijn geweest oid.. maar ja)

   Verwijderen
 3. Ik ook! Dus herkenbaar. Het is zo heerlijk om een aantal weken in een ander, rustiger tempo te leven. Veel samen te zijn, leuke dingen doen. Ontspannen. Ik moet altijd een drempel over om weer te beginnen, weer in het ritme te komen. Dat heeft de hele afgelopen week geduurd.

  Hoe verging het jou maandag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is echt weer even wennen dan he. Ik zag vooral op tegen zo'n monsterlijkvolle mailbox. Het was veel, maar ik kon het prima handelen gelukkig. Dus alles meegevallen achteraf!
   Nu nog niet in het ritme want kind werd die dag ziek, en was dus de hele week thuis. Geen ritme dus nog ;)

   Verwijderen