donderdag 6 juli 2017

Waar blijven die blogs?

Deze mama is een beetje moe. En dat terwijl de vakantie nog niet eens is begonnen. (oeps...)  School loopt op z'n eind, en is dus druk. Deze week de laatste cursusavond over financiën. Op m'n werk is het enorm druk, dus maak ik lange dagen. Ik mis de inspiratie nu even, ook door gebrek aan energie. Als ik kan kiezen tussen bloggen en slapen, kies ik voor het laatste. Sorry als jullie m'n blogs missen hierdoor.

Ondertussen ga ik gewoon door met verkopen via MP (dat gaat ook in juli al best goed) en ik vulde een enquête in. Ik regel de laatste dingetjes voor de opvang tijdens de vakantie, en ben begonnen met een planning voor de opvanguren na de vakantie. Die wijziging moet ik nog doorgeven via mijntoeslagen, ander krijg ik teveel geld van de overheid.
Want hoera! ook mijn middelste gaat naar groep 3 en heeft dan geen margedagen meer. (vreugdedansje) Hierdoor gaat het gemiddelde aantal opvanguren met zo'n 10 per maand omlaag.

Ik hoop jullie snel weer (digitaal) te ontmoeten!

Tips en tricks mag je me laten weten hoor ;)

6 opmerkingen:

 1. Dat geeft toch niks? Je eigen uitgerustheid is toch een stuk belangrijker? Goede keuze om voor slapen te kiezen zou ik zeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker de buitenlucht opzoeken? Daar knap ik vaak wel van op, zeker als het even een wandelingetje is ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geeft niks joh, dat hebben we helaas allemaal wel eens. Ik hoop dat je snel weer uitgerust bent, want ik ga je blogjes wel missen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar. Lekker even laten zoals het is. We zien je vanzelf weer verschijnen in blogland. Alvast een fijne vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kies voor wat het beste voor jou is. En als het het zo lees, is dat niet bloggen ;-)
  Succes met de laatste loodjes en dan zien wij jou hier vanzelf wel weer verschijnen.

  BeantwoordenVerwijderen