vrijdag 28 juli 2017

Als je geharde glas stuk is...

Toen ik vorig jaar mijn iPhone 5S kocht, kocht ik er meteen een dure versie van een screenprotector bij. Gehard glas. Ik kocht het op dezelfde site als m'n telefoon, dus uiteraard was hij prijzig. Meer dan 10 Euro geloof ik. Maar ik wilde het meteen goed geregeld hebben.

Ik heb kinderen, en soms reageren ze het af op m'n telefoon. Toch? Of soms zijn er ongelukjes, herkenbaar?

Daarnaast ben ik zelf ook niet geheel onschuldig, ik laat regelmatig m'n telefoon vallen. Er sneuvelt wel jaarlijks een hoesje volgens mij. (Mijn 2e jaar met deze telefoon is net ingegaan, en inderdaad ben ik al eventjes aan het tweede hoesje bezig..)

Dus toen ik deze week ontdekte dat er bovenin m'n telefoon een gek plekje zat, ging ik er even aan peuteren. Toen brak mijn geharde glas! Er was blijkbaar weer iets mee gebeurd, en daardoor zit er nu bovenin een scheur. Geen last van gelukkig, maar wel tijd om een nieuwe beschermlaag te bestellen!

Nu koos ik voor online bestellen bij mini inthe box, en voor ongeveer 4,50 Euro incl. verzenden heb ik een nieuwe. Better safe than sorry!


Is bij jou gehard glas ook wel eens gebroken of gebruik je een dunnere screenprotector? Of niks? (Dan heb je meer lef dan ik in elk geval!)

8 opmerkingen:

 1. M'n Iphone is al ehm 6 jaar oud, scherm is stuk (niet het glas, maar er zit een rare streep in en een blauwe gloed). Ik wil eigenlijk terug naar mijn oude mobiel. Superstevig, geen gezeur, geen internet, geen whatsapp, gewoon alleen bellen en sms'en... M'n omgeving wil dat ik een smartphone terugneem, mmmm nog eens nadenken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook lekker rustig zonder smartphone. Maar ook onhandig soms ;)
   Zit je veel achter fb op telefoon of pc/laptop?

   Verwijderen
 2. Ja, maar ondanks het geharde glas brak het scherm toch stuk. Gelukkig kon manlief het scherm zelf vervangen en koste dit ons slechts 60 euro toen der tijd in plaats van de 100+ die de elektronica winkel er voor vroeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is vervelend! Gelukkig zelf op kunnen lossen dan.

   Verwijderen
 3. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier weinig last van heb, maar goed dat je je wel voorbereid met de hoesjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig maar! Bedankt voor het compliment.

   Verwijderen
 4. Ik heb een IPhone 6, zonder hoesje of glas protectie. Al bijna 3 jaar nu in bezit en nog nooit problemen gehad met het scherm. Dus ja

  BeantwoordenVerwijderen